Digidexo.com

Er makt barer dårlig for deg?

Strøm barer er en stor bedrift, men deres ernæringsmessige fordeler garantere vurdering. Selv om navnene og krav kan være imponerende, noen makt barer er ikke verdt hypen. For å avgjøre om makt barer er dårlig for deg, vurdere fordeler og detriments og deretter bestemme.

Formålet med makt barer

Strøm barer gir en rask og enkel snack. I forhold til en candy bar, makt barer ser ut som et godt valg: (? Jernholdige fumarat, noen) om ingrediensene er vanskelig å uttale og bare merkbar til en mat ernæringsfysiolog, indikerer ernæring etiketten de er høy i vitaminer, mineraler, protein og rimelige i kalorier og fett. Mange velger å spise en strøm bar i håp om å styrke deres fysiske prestasjoner, bedre deres helse og opprettholde næringsinnhold.

Fordeler med makt barer

Makt barer holde kroppen følelsen fyldigere lenger, i snitt rundt 200 kalorier per bar med masse proteiner og mineraler. De er også et raskt måltid når du ikke har tid til å spise eller å tilberede et måltid. En kraftlinjen er bærbar og kan inntas within10 minutter.

Ernæringsmessig, makt barer gi mineraler og sporstoffer, magnesium og kobber er to eksempler. Ifølge boken "Healing med Whole Foods," over 70 prosent av den amerikanske befolkningen er magnesium mangelfull, noe som hindrer nyrene og galleblæren evne til å fungere skikkelig. Dermed kan kraft barer bidra til å rette opp disse manglene.

Ulempene med makt barer

Ikke alle strøm barer er skapt like. Noen er høyere i kalorier og sukker enn andre. Begrepet "power bar" er vage, noe som betyr noen er sunnere enn andre. For eksempel er Lara bar merke laget av bare nøtter, frukt og krydder, mens strøm Bar merkevare er forsterket med ekstra ingredienser (se ressurser for deres ernæringsmessige informasjon). Selv Power Bar merkevare i seg selv har en rekke produkter med ulike ernæringsmessige informasjon. Denne forskjellen fører til noen forskjeller i den samlede ernæring og kalori sammensetningen av produktet. Mens et Lara bar er sunn, betyr det ikke gi 100 prosent av anbefalt daglig vitaminer og mineraler.

I tillegg, forfatteren av boken "Poteter ikke Prozac" forklarer at noen makt barer ikke forbrenne i kroppen godt nok til å skape optimale effekter, spesielt for dem følsomme for sukker. Noen makt barer generere en topp i sukker nivåer etterfulgt av en krasj.

Betraktninger

Makt barer gi ingenting som hele frukter, grønnsaker, nøtter, grønne blader, frø og spirer ikke tilbyr. I de fleste tilfeller kan denne kombinasjonen av matvarer tilbyr en smakfull måltid enn en kraftlinjen. Tar tid å lage en frisk salat med en side av frukt vil være mer givende å smaksløkene og kroppen din enn å spise en kraft bar.

Advarsel

De fleste strøm barer gi 100 prosent av daglige vitaminer og mineraler. Selv uvanlig, overdoser på enkelte mineraler og vitaminer er mulig, noe som kan ha svært negative konsekvenser. For en vitamin diagram som beskriver disse konsekvensene, se ressursene nedenfor. På grunn av muligheten for å overdose på vitaminer, overspising på kraft barer (mer enn en om dagen) anbefales ikke. Ikke erstatning makt barer for alle typer daglig tilskudd.