Digidexo.com

Hva slags mat gjør deg feit?

Hva slags mat gjør deg feit?


Hvis du prøver å gå ned i vekt eller opprettholde din nåværende vekt, er det viktig å være klar over matvarer som kan gjøre deg feit. Reading mat emballasje etiketter kan hjelpe egne sunne matvarer fra usunn mat. Noen ganger de usunne ingrediensene ikke er nevnt på emballasjen, og hvis de er, kan de bli referert til av et annet navn.

Sukkerholdige bearbeidet mat

Sukkerholdig, bearbeidet mat er mat som har blitt endret fra sin opprinnelige tilstand. Menneskeskapte ingrediensene har blitt inkludert i produksjonsprosessen av disse matvarene for å forbedre deres smak, utseende eller holdbarhet. Sukkerholdige bearbeidet mat inkluderer kjeks, kaker, donuts, kaker og paier. De er ofte funnet i midten aisles av dagligvarebutikker og kommer klar til å spise fra boksen. Disse bearbeidet mat er høy i kalorier og høy i fett og vil sabotere din diett når forbrukes i overkant.

Fried Foods

Stekt mat inneholder mye fett, og hvis de er panert De kan også inneholde raffinert hvitt mel. Matvarer stekt i trans fett er spesielt usunt fordi denne type fett øker dine dårlige kolesterolet og senker dine gode kolesterolet. Når du leser matemballasje du kan ikke finne ordene "transfett" på etikettene, men du kan finne ordet "hydrogenert", som betyr det samme. Det amerikanske Food and Drug Administration tillater matvarer med mindre enn et halvt gram transfett per porsjon for å skrive "trans fett gratis" på emballasjen. Ved å spise produkter som hevder de er trans fett gratis, ikke overspise, fordi de fremdeles kan inneholde noe transfett.

Snack Foods

Sekke matvarer som potetgull og nacho chips er høy i usunt fett og raffinert hvit blomst. De er ofte høy i salt og sukker, og inneholder kunstige farger og smak. Snack mat kan gjøre deg feit når det spises i overkant, noe som er virkelig lett å gjøre fordi disse typer mat generelt gjør du ønsker å spise mer og mer av dem. Jo mer salt du spiser, jo mer salt du begjærer. En diett som er høy i salt er usunn og knyttet til hjerteproblemer.

Fast Foods

Rask mat, enten det er hamburgere eller kinesisk mat, kan gjøre deg feit hvis du spiser det for ofte. Restauranter er tilbøyelig til å bruke transfett å forberede mat fordi det er billig. Et annet additiv som brukes i visse rask mat er mono-natriumglutamat, også kjent som MSG. Restauranter bruker MSG fordi det gir smak til maten. Hva de ikke forteller deg er at det toppene insulin nivåer og kan føre til migrene, hodepine og vektøkning.