Digidexo.com

Hvordan bli kvitt magen Oppblåsthet på en sunn måte

Hvordan bli kvitt magen Oppblåsthet på en sunn måte


Du merker det når du prøver å zip buksa. Du føler det når du bøyer deg over. Alle får det og ingen ønsker det. Magen bloat: at puffy følelse i magen som dukker opp på de verste tider. Her er syv måter du kan løse at trykket i magen og holde det skjer i første omgang.

Hvordan bli kvitt magen Oppblåsthet på en sunn måte

stopp. Soda er en førsteklasses årsak til oppblåst mage. De kullsyre bobler i drikken vil gi deg den fulle følelse i magen og få den til å pooch. Substitute vann for brus og du vil se en nesten umiddelbar forskjell.

LIMIT. Matvarer som du har problemer med å fordøye kan være en viktig årsak til oppblåsthet og gass. Kunstige søtningsmidler, som sorbitol, er vanskelig å fordøye. Prøv å begrense sukker erstatter som er i produkter som brus, godteri, tyggegummi og andre sukker gratis mat. Begrenser også salt og salt mat som legger til oppblåsthet. Ta oppmerksom på at det å spise brød, pasta og andre stivelse i sen kveld kan få deg til å beholde vann over natten og som et resultat du vil våkne opp oppsvulmet.

UNNGÅ. Unngå å få forstoppelse. Du ønsker å holde mat regelmessig beveger seg gjennom fordøyelseskanalen. Hvis du har problemer med å holde regelmessige, legge til noen magnesium tabletter til kosthold. 250mg til 500mg om dagen bør hjelpe.

INNEHOLDE. Kalium er et nødvendig mineral som er nødvendig for å moderere balansen av væske i kroppen din og holde deg fra å bli oppblåst. Det er funnet i huden av mange grønnsaker, også bananer, tomater, nøtter, epler, appelsiner, squash, avokado, gulrøtter, brokkoli og mange andre matvarer. For å se en komplett liste over kalium rik mat klikke på linken nedenfor. Prøv å inkludere flere av dem i kostholdet ditt hver dag. Hvis du fortsatt har problemer med oppblåsthet, toppen din mat med frisk persille. Det fungerer som en naturlig vanndrivende dirigere vannet å strømme ut av kroppen din.

bruker regelmessig. Yoghurt og syrnet melk inneholde bakterier som er bra for fordøyelsessystemet. De vil hjelpe deg å unngå forstoppelse og oppblåsthet hvis du bruker dem på en jevnlig basis. Sjekk ingrediens etiketter for belastningen B.infantis som kan redusere oppblåsthet. En tilsvarende belastning kan bli funnet i Dannon Activia yoghurt.

Legg bevegelse. Hvis du ikke trener, vil du pleier å få mer oppblåsthet enn de som trener minst 15 minutter om dagen. Bevegelse, som gåing, holder maten løpe gjennom fordøyelsessystemet og har den ekstra fordelen av staving av forstoppelse og redusere bygget opp væske når du svetter. Prøv for en halv time om dagen for å unngå oppblåsthet.

for den tiden av måneden. Du vet det kommer på fordi du føler deg oppblåst og klærne passer stramt. For å avhjelpe den månedlige hevelse kan det være lurt å legge litt kalsium i kostholdet ditt. Prøv for 1200-1500 mg daglig. Når du tar kalsium det er godt å svelge det med magnesium for å hjelpe til med absorpsjon og oppblåsthet. En dose på 200 til 400 mg om dagen er tilstrekkelig. Begge disse næringsstoffene er kjent for å redusere PMS symptomer.

Hint

  • Hvis du har alvorlig oppblåst mage og smerter, bør du oppsøke lege eller en gastroenterolog.