Digidexo.com

underarm fett

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell


Ingen liker å ha overvekt på sine underarmer; Det er flaut å bære kortermede skjorter og det ser ikke sunt. Selv om du ikke kan få øye redusere armhulene med cardio, kettlebells kombinere styrketrening med kondisjonstrening for å hjelpe deg å forbrenne fett og tone opp over hele kroppen. Den beste måten å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker, noe som oppnås ved å øke treningstiden og kutte kalorier fra måltidet plan. Kettlebells er en ideell måte å hjelpe deg å få de armene du ønsker ved å brenne kalorier og styrke musklene dine med én treningsøkt.

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell

Gjør en 20-minutters kettlebell session noen ganger hver uke. Dette brenner nesten 300 kalorier per økt, for å hjelpe brenne fett, blant annet i armhulene.

Legg ved kettlebell svingninger i rutinen. Repetitive natur farten brenner kalorier mens også aktivere musklene i armhulene. For å gjøre en kettlebell swing, stå med føttene litt bredere enn hip-bredde hverandre og hold kettlebell håndtaket med begge hender, la armene henge rett ned foran kroppen din. Ta med kettlebell ned og tilbake mellom bena, bøye knærne som du gjør. Sving kettlebell tilbake opp og over hodet ditt når du står opp igjen. Fortsett å bringe den opp og ned i en sammenhengende bevegelse.

Legg til ett sett med 12 kettlebell rader med hver arm. Dette trekket aktiverer direkte musklene på din underarm. Hold en kettlebell i den ene hånden, arm hengende ved din side og kroppen litt bøyd over på hoftene. Ta med kettlebell opp og tilbake som om en robåt. Senke den tilbake til startposisjon for å fullføre en repetisjon.

Gjør ett sett med 12 kettlebell pushups. Plasser to kettlebells på gulvet og hold håndtakene mens balansere kroppen din på hendene og tærne, med albuene rett. Sakte senke kroppen mot bakken, hold posisjonen i et sekund eller to, og deretter presse kroppen tilbake til utgangsposisjonen. Dette trekket er rettet mot triceps, som er de musklene som ligger i armhulene.

Kombiner dine kettlebell trening med andre former for cardio. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler å få minst 150 minutter med kardio hver uke, jobbe seg opp til 300 minutter for vekttap. Du kan ikke målrette armhulene med cardio, men det vil hjelpe deg å slanke seg over alt.

Spis et sunt og kalorifattig diett. Dette bidrar til å skape kaloriunderskudd er nødvendig for å slippe vekt, i armhulene og over hele kroppen. Spis en rekke matvarer fra hver matvaregruppe, inkludert frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og lav-fett meieri. Ikke bare gjør dette bidra til å kontrollere kaloriinntaket, men det gir også kroppen din med drivstoffet den trenger å gjøre kettlebell arm øvelser.

Underarm Fat Vekst

Underarm Fat Vekst


Mange bestemmende faktorer er bundet til det overskytende lagring og vekst av fett i bestemte områder av kroppen. En av de viktigste områdene som sta fettet samler er i underarm regionen. Selv om det er vanskelig å tape, er det flere metoder for å bli kvitt underarm fettet helt.

Hvorfor underarm Fat Utvikler

Sertifisert Personlig Trener Derek Charlebois avslører at både menn og kvinner har problemer områder hvor sta fett lagres. Disse områder av fett utvikle seg som et resultat av et lite antall reseptorer som kan benyttes til nedbryting av fett, som i mangel på blodstrøm.

Bli kvitt det: kosthold og trening

En av de tryggeste og mest idiotsikre måter å bli kvitt underarm fett er gjennom riktig kosthold og mosjon. Ifølge sertifisert personlig trener Derek Charlebois, er trening på best mulig måte å bekjempe fett i problemområder, som det øker blodstrømmen til disse områdene. Kombinere trening med et sunt kosthold vil uunngåelig føre til fett tap i underarm.

Bli kvitt det: aktuell kremer

Selv om utsagnet "du kan ikke spot redusere" er vanlig innenfor det medisinske og fitness verden, en ufullstendig studie gjort i 2005 viste at en aktiv ingrediens i lakris kjent som glycyrrhetinic syre, når den brukes lokalt til fett på lårene, faktisk redusert Tykkelsen av fettet i det området. Selv om videre studier må gjøres, kan aktuell kremer som inneholder lakris bidra til å redusere utseendet og eksistensen av underarm fett vekst.

Bli kvitt det: Kirurgi

Ifølge Dr. Anita Cela, en klinisk assisterende professor i dermatologi ved New York Hospital-Cornell Medical Center, vil totale fett tap bidra til å eliminere underarm fett, men det kan også gjøre vondt verre. Fat tap i områder som armhulen kan resultere i hud som henger løst. Dette kan avhjelpes ved underarm kirurgi, også kjent som "en arm lift", hvori huden er strammet og gjenværende fett er fjernet.

The Verdict

Fordi påliteligheten av aktuelle kremer for "spot redusere" underarm fett ikke er påvist, til den mest effektive måten å stoppe underarm fett fra å utvikle og bli kvitt det helt er ved å endre kostholdet og begynner en fitness plan. Fra sak til sak, til å ha kirurgi fjerne løs hud som følge av fett tap i dette området kan være en nødvendig betraktning.

Hvordan å miste vekt trygt på én måned

Hvordan å miste vekt trygt på én måned


Slippe en kjole størrelse og komme inn som flott antrekk for en fest neste måned er mulig ved å kutte ned på kalorier, trene og tenke tynn. Fra sultestreik og gruvearbeiderne i Chile, vet vi hvor mye vekt folk kan miste i løpet av kort tid, men det er ikke sunt. Ifølge "USA Today" kan ha "The Biggest Loser" opplevelse uten å være på TV hvis du ønsker å betale $ 2295 til $ 2695 en uke (pluss skatt) for å gå til et vekttap "boot camp" i Malibu. Det finnes rimeligere måter å gjøre det hvis du heller vil velge en DIY vekttap tilnærming. Sunt vekttap innebærer en kombinasjon av kosthold, mosjon og besluttsomhet.

Hvordan å miste vekt trygt på én måned

•  Sett en realistisk vekt målet - et sunt vekttap er omtrent to til tre pounds en uke - med mindre du er forberedt på å gjøre anstrengende trening og drastisk redusere kaloriinntaket. Opprettholde en jevn vekttap over en lang periode, heller enn å prøve å krasje diett, fordi det ikke fungerer.

lage din egen mat. Kjøpe ferske produkter fordi når du spiser i restauranter eller kjøpe bearbeidet mat, trenger du ikke vet nøyaktig hva du spiser, men du når du forberede det selv. Lage store mengder av one-pot oppskrifter med mye grønnsaker og begrenset stivelse (poteter, ris, pasta) samt noen protein (kylling, fisk, bønner). Dele det inn i måltid størrelse porsjoner - ca to og en halv kopper - å ta for å arbeide for lunsj eller fryse.

Unngå olje, sukker og fett. Hold deg unna gatekjøkkenmat som de er lastet med alle tre "giftstoff." Kutte ned på brød og andre tomme kalorier, inkludert alkohol, og laste opp på grønnsaker i stedet.

Plan dine spisetider: frokost på 7, frisk frukt snack på 10, lunsj på 12, grønnsak snack ved 3, middag på 6. Spis din største måltid til lunsj og ikke sette noe fast i munnen etter 7 på kvelden .

Leder for trapper i stedet for å ta heisen hvis kontoret er i femte etasje, Ta heisen til 15. etasje og gå opp de siste fem fly av trapper hvis kontoret er i 20. etasje. Gjør det samme når du forlater arbeidet.

Kjøp to fem-kilos vekter. Løft vektene over hodet, gjør arm krøller og slippe vektene bak ryggen din å kvitte seg med den uregelmessige underarm fett som utvikler på kvinner i en viss alder mens du ser på TV. Bøy og berøre gulvet med vekter for å utvikle back-etappe muskler og bidra til å forebygge osteoporose.

trener hardt i minst en time, fire til seks ganger i uken. Svømme, løpe eller spille tennis, og lære å nyte svetting.

Hvordan å miste under armene Fat Fast

Hvordan å miste under armene Fat Fast


Underarm fett er et problem for mange kvinner eller overvektige personer. Denne ekstra fett kan se spesielt skjemmende når personen er iført en kortermet eller ermeløs antrekk. Det er ikke mulig å målrette underarm fett alene. Du kan miste det bare som en generell fettforbrennende plan som innebærer trening og se på kostholdet ditt. Forme opp armene med vekttrening vil bidra til å erstatte fett med muskler. Med litt omtanke og forsiktig trening, vil du ikke å bekymre deg om utseendet på dine bare underarmer.

Bruksanvisning

Brenn fett å vise frem musklene du har i armene. Start en cardio plan for å forbrenne fett over hele kroppen. Jo mer du senker kroppen din fettprosent, jo bedre musklene dine viser.

Spis mat med mindre fett, for eksempel fisk eller bønner i stedet for fettrike matvarer som rødt kjøtt eller junk food. Sats på frukt og grønnsaker for snacks; de bidrar til å holde fettinntaket ned og hjelpe fordøyelsessystemet fungere skikkelig.

Bo godt hydrert for å holde stoffskiftet i gang. En høy metabolisme hjelper kroppen forbrenne mer fett og kalorier i løpet av dagen. Metabolismen faller 30 prosent når kroppen er dehydrert. Du kan også spise acai berry for å stimulere stoffskiftet og fettforbrenningen over hele kroppen.

Tone armene med vekter for å bygge større muskler for å hjelpe dem å vise gjennom huden. Kvinner som ikke ønsker store muskler trenger ikke bekymre deg; forsiktig toning hjelper deg erstatte fett med muskler uten bulking opp. Arbeide med tyngre vekter og lavere reps å hjelpe muskel raskt. Øvelser som er rettet biceps og triceps som er mest effektive for forvisning underarm fett.

Fullfør et par sett med push-ups og pull-ups når du ikke kan løfte vekter. Ved hjelp av din egen motstand er også en effektiv måte å tone armmusklene og miste underarm fett.

Hvordan bli kvitt fett som kakker ut mellom underarm og bryst

Hvordan bli kvitt fett som kakker ut mellom underarm og bryst


Det er ikke mulig å målrette en bestemt del av kroppen når man prøver å gå ned i vekt. Ulike kroppstyper har ulike problemområder; noen mennesker opp i vekt over brystet og overarmene, noe som resulterer i en krøll eller "fett roll." Å fjerne fett fra armhulen og brystet, må du redusere de samlede kroppsfett ved å endre kosthold og mosjonsvaner. Arbeider musklene i bryst og skuldre vil også hjelpe tone dette området.

Hvordan bli kvitt fett som kakker ut mellom underarm og bryst

Mål deg, eller har selv målt av en profesjonell, for å sikre at du velger riktig størrelse på klær. En stram bluse eller en dårlig passer bra kan forstørre problemet tidoblet ved å tvinge løs hud og fett i en fold på din underarm.

Alter kostholdet ditt. Reduser porsjonsstørrelser og spise mer regelmessig gjennom hele dagen for å gi stoffskiftet en sunn boost. Sørg for at frukt og grønnsaker er grunnlaget for kostholdet ditt. De er lav i fett, høy i ernæringsmessig verdi, og inneholder mye kostfiber for å regulere insulinfrigjøringen og fremme sunn fordøyelse. Kutt ut all bearbeidet mat og enkle sukkerarter, og i stedet, opt for komplekse karbohydrater som brun ris, havre og hele korn, for å øke din energi.

•  Utfør et minimum av 30 minutter av svette-induserende aktivitet, i det minste tre ganger hver uke. Dette er den anbefalte ukentlig minimum, som fastsatt av US Department of Health. Kardiovaskulære øvelser som svømming, sykling, jogging og lagidretter er en flott måte å forbrenne kalorier og fett og øke metabolic rate.

Utfør bredt grep push-ups for å utvide og tone brystet, skuldre og overarmer. Ligg flatt på magen og skyv opp så armene er nesten helt ut, og det er en rett linje mellom hodet og hæler. Sørg for at hendene er litt bredere enn skulderbredde fra hverandre. Bøy albuene og sakte lavere mot gulvet, holde kjernen kontrakt og bagasjerommet låst. Når brystet er nær gulvet, skyver tilbake til startposisjon.

Hvordan Firm underarm Skin

Mange mennesker, særlig kvinner, sliter med pløsete underarm hud. Noen ganger er det overskytende huden skyldes rask vektreduksjon. Andre ganger er det på grunn av mangel på aktivitet som bruker triceps muskler, muskel i det området av armen. Triceps, som bokstavelig talt betyr "trehodet muskel," ligger på undersiden av overarmen. Ved å arbeide dette trehodet muskel og delta i aktiviteter som forbrenner fett, vil du begynne å se din armene tone opp og bli fast.

Hvordan Firm underarm Skin

1 Gjør arm øvelser som fungerer triceps på en daglig basis. Et eksempel på øvelser som du kan gjøre daglig er pushups, sirkler arm, arm utvidelser og arbeid på en boksesekk. Prøv å gjøre fem sett med 10 repetisjoner med hver arm. For mer arm øvelser du kan gjøre for å bli kvitt overflødig underarm hud, klikk på linken i "Ressurser" i denne artikkelen.

Bruk vekter med armene for å gjøre skulderpress. Du kan bruke håndmanualvekter eller større vekter. Fordelen med å bruke små, 8 til 10-kilos manualvekter er at du kan ta dem med deg overalt. Du kan selv gjøre skulderpress mens du sitter i stolen på kontoret. Prøv å gjøre fem sett av 10 repetisjoner tre ganger per uke for hver arm.

Bruk en øvelse maskin som også fungerer armene, slik som en elliptisk maskin eller romaskin. Noen ergometersykler og tredemøller også tillate armbevegelse som fungerer armene.

4 Sett i kardiovaskulære fettforbrennende aktiviteter som svømming, jogging, turgåing, hopping knekt og annen aktivitet som kan inkludere bruk av armmusklene.

Spis et riktig kosthold som inkluderer daglige anbefalte porsjoner fra de fem store matvaregrupper: frukt, grønnsaker, protein, korn / korn og meieriprodukter.

Drikk åtte til 10 8-unse glass vann daglig.

Hvordan beregne prosent av kropps fett tapt

Hvordan beregne prosent av kropps fett tapt


Når det gjelder å komme i form, er det ikke bare om å miste vekt. Du ønsker å miste kroppsfett samtidig som muskelen, slik at en god måte å måle suksess er å beregne prosent av kroppsfett mistet over en periode. Ved hjelp av en gratis kroppsfett kalkulator som koker ned komplisert formel, kan du raskt og enkelt måle kroppsfett for å se hvor godt du gjorde før og etter kosthold og trening diett.

Hvordan beregne prosent av kropps fett tapt

•  Ta innledende målinger før du begynner treningen eller diett diett. Trinn på skalaen, og skrive ned din totale kroppsvekt i pounds. Vikle målebånd rundt livet, håndledd, hofter og underarm og skrive ned målingen i inches for hver.

•  Besøk BMI kalkulator nettstedet og innspill målingene som du tok. Sjekk sirkelen for om du er mann eller kvinne. Klikk "Beregn kroppsfett." Nettstedet vil gi deg en fettprosent. En BMI poengsum mellom 20 og 25 regnes som sunn.

Fortsett med mensen å jobbe ut og slanking. På slutten av perioden, gjenta trinnene ovenfor for å bestemme den nye kroppen fett.

Trekk denne nye tall fra det gamle nummeret, og du vil ha et tall for hvor mye kroppsfett du tapt.

Hvordan bli kvitt underarm Fat

Hvordan bli kvitt underarm Fat


Hvis du taper vekt, tenderer underarm området for å være en av de siste gjenstridige deler av kroppen som fett er tapt fra. Du kan ikke målrette bare en del av kroppen din til å gå ned i vekt fra, så konsentrere seg om å trene og spise sunn mat så du ned i vekt generelt. Deretter må du gjøre noen øvelser som styrker dine underarm muskler og gi dem en tonet utseende.

Hvordan bli kvitt underarm Fat

Endre din diett for å miste kroppsfett. Dette betyr å spise mindre og å sørge for at det du spiser er sunt. Velg små mengder av hele korn, spise protein til hvert måltid og sørg for det meste av kaloriene kommer fra grønnsaker og et par porsjoner med frukt. Eliminer bearbeidede karbohydrater som hvitt brød og pasta, og junk food som chips, kjeks, sjokolade, etc. Unngå alkohol og søtet drikke, og drikk rikelig med vann.

Gjør kardiovaskulær trening. Det finnes ingen spesifikk trening for å hjelpe deg å miste fett i overarmene, men ved å trene intenst, du mister fett totalt, redusere flab i armene dine. Prøv power walking eller jogging. Legg intervaller, der du gå eller jogge så fort du kan for en kort tid, og deretter gjenopprette. Gjenta flere ganger. Gradvis øke lengden på intervallet og redusere restitusjonstiden. Dette brenner fett og kalorier.

Løft vekter. Vekter kan tone overarmene slik at musklene vises gjennom når du mister fettet som dekker dem. Gjør styrketrening to-tre ganger per uke, hvile minst en dag i mellom og trener hver store muskelgruppe: armer, skuldre, bryst, rygg, ben og mageområdet. Vekt trening hjelper kroppen bygge muskler, som forbrenner mer kalorier selv når du hviler. Dette hjelper deg å miste kroppsfett.

Legg ekstra øvelser for triceps muskelen. Denne muskel, på baksiden av armen, har en tendens til å bli brukt under biceps, som befinner seg på forsiden av armen. Gjør en triceps extension. Hold en vektstang med armen bøyd bak deg, hånd vendt ned. Forlenge armen rett bak deg og lavere. Gjenta åtte til 12 ganger, og gjenta med den andre armen. Gjøre to eller tre sett. Hvis dette er for enkelt, øke vekten for neste treningsøkt. Å trene uten vekter, gjør triceps dips. Sitt på en stol med hendene gripende kanten. Løft baken av stolen slik at armene støtter deg, og senke kroppen og løft opp. Gjør som mange av disse som du kan.

Work Out tips for underarm Fat

Work Out tips for underarm Fat


Uansett din alder, høyde eller kroppsbygning, er underarm området en av de vanskeligste å tone. Det er fordi, ifølge ThatsFit.com, fører ubalansert testosteron hormon nivåer fett å bygge opp i området. Dette er en spesielt vanlig problem for kvinner, som ofte klager over slapp armene og fett som samler rundt armhulen. Heldigvis, med engasjement og riktig trening teknikker, er det mulig å tone armhulene og armhulen regionen for en jevnere, mer elegant ser triceps.

Lose Fat All Over

Generelt vil et sunt og kalorifattig kosthold og regelmessig trening reduserer mengden fett over hele kroppen. Som inkluderer underarm området. Jo mer forholdsmessig din høyde og vekt er, jo mindre vaklende armhulene være. På grunn av denne grunnleggende regelen i naturen, er det viktig å jobbe mot en sunn vekt for å maksimere tonet armhuler.

Holder seg til trening diett

Lag en konsekvent trening diett som inkorporerer cardio trening og fokuserer på din underarm området spesielt. Begynn med all-over stretching og deretter gå videre til 10 til 20 minutter med cardio aktivitet. Det omfatter løping, sykling, trapper, svømming eller noe annet som appellerer til deg. Etterpå skreddersy treningen til dine spesifikke underarm behov.

Underarm Økter Eksempler

Vurdere å gjøre fire sett med 10 repetisjoner av disse underarm økter:

Triceps kickbacks

Plasser venstre kne og venstre hånd på en benk mens du holder ryggen rett. Grip en 5-kilos manual i den andre hånden, og løft den rett frem, slik at armen er strukket ut foran deg. Spent armen din, senk den og gjenta.

Flat Bench Dumbbell Press

Lå på en flat benk eller bakken. Ta to 5 og 10 kilos manualer i begge hender, og deretter trykke raskt på dem opp og sammen på samme tid. Sakte senke manualene ned og fra hverandre.

Hvordan beregne Body fett uten markører

Hvordan beregne Body fett uten markører


Når jeg prøver å gå ned eller opp i vekt, er din kroppsvekt alene ikke en nøyaktig indikator. Det er flere kilder til vekt, men ikke alle av dem er dårlig. Overdreven fettavleiringer er dårlig slag av vekt. Muskelmasse er en god form for vekt. Du kan fortelle forskjellen ved å beregne prosent kroppsfett. Selv om den vanlige metoden er å bruke calipers å måle hudfolder, kan du også bruke en klut målebånd. Fordi menn og kvinner er så forskjellige, vil måle prosent kroppsfett også variere mellom kjønnene.

Hvordan beregne Body fett uten markører

Måling for menn

Mål din kroppsvekt i pounds og livvidde i inches ved navlen.

Multipliser kroppsvekten din med 1.082 og legge 94,42. Som et eksempel, en 200-lb. Mannen ville ha en måling av 310,82.

Multipliser din midje størrelse med 4,15 og trekke det fra den forrige beregningen. Dette vil representere din magre kroppsvekt, det vil si vekten minus noe fett. For å fortsette eksempel, hvis mannens midje størrelse er 38 inches, deretter hans magre kroppsvekt vil være 153,12.

Trekk dette tallet fra din totale kroppsvekt, og dele det med din totale kroppsvekt. Multipliser dette tallet med 100 for å få prosent kroppsfett. I eksempelet, ville prosenten kroppsfett være 23.44 prosent.

Måling for kvinner

Mål din kroppsvekt i pounds. Mål omkretsen av håndleddet, hofter og underarm på sitt bredeste punktene. Også måle livvidde på navlen. Disse omkretser bør måles i inches.

Bruk følgende formel for å beregne lean kroppsvekt:

Magre kroppsvekt = (Underarm x 0,434) + (vekt x 0.732) + 8,987 + (håndledd / 3,14) - (Waist x 0.157) - (Hips x 0,249)

Som et eksempel, den magre kroppsvekt av en 130-lb. kvinne som har underarm, håndledd, midje og hofter som måler 10 inches, 6 inches, 25 inches og 38 inches, henholdsvis, vil bli beregnet som:

Magre kroppsvekt = (10 x 0,434) + (130 x 0,732) + 8,987 + (6 / 3,14) - (25 x 0.157) - (38 x 0.249)

Magre kroppsvekt = 4,34 + 95,16 + 8,987 + 1,91 - 3,925 til 9,462

Magre kroppsvekt = 97.01

Trekk dette tallet fra din totale kroppsvekt, og dele det med din totale kroppsvekt. Multipliser dette tallet med 100 for å få prosent kroppsfett. I eksempelet, ville prosenten kroppsfett være 25,38 prosent.

Hvordan beregne fett og vekt

Hvordan beregne fett og vekt


Fett er nødvendig for kroppsfunksjoner, og bidrar til å regulere kroppstemperaturen. Begrepet body mass index (BMI) anslår ens kroppsfett basert på høyde og vekt. Vanskeligheten med BMI beregning ligger i det faktum at det er bare et estimat, og tar ikke hensyn til ting som for eksempel alder eller muskel egnethet av en privatperson. Selv om BMI er en god indikator på generelle helse, det fungerer best for voksne som ikke er kroppsbyggere eller konkurrerende idrettsutøvere og ikke er gravid eller ammende kvinner, i henhold til Columbia University Medical Center.

Hvordan beregne fett og vekt

Enkel BMI Beregning

•  Vei deg på en pålitelig skala. Sørg for at omfanget er nivået på gulvet, og går på vekten. Du må kanskje flytte skalaen rundt til noen forskjellige områder av gulvet for å sikre at du får en nøyaktig lesing.

Mål kroppen din høyde, og skrive det ned.

Skriv inn din vekt og høyde inn i BMI kalkulator på Mayo Clinic nettsiden og klikker på "send" knappen. Nettstedet vil gi deg resultatene i prosent og kategori, samt instruksjoner om hvordan du kan vedlikeholde eller forbedre din BMI. For eksempel har en 5-fots-6-tommers voksen veier 150 pounds en BMI på 24,2, og faller inn i "normal" rekkevidde. En svakhet ved Mayo Clinic enkel kalkulator er at det ikke tar hensyn til alder eller kjønn.

Complex BMI Beregning for menn

Vei deg på en pålitelig skala, tar de samme forholdsreglene for å få en nøyaktig avlesning som ovenfor. Multiplisere vekten din med 1.082, og deretter legge 94,42; registrere svaret.

Mål midjen rundt den bredeste punkt og multiplisere dette tallet med 4,15; spille inn svaret ditt.

Beregn din lean body mass ved å trekke resultatet av beregningen i trinn 1 fra at av beregningen i trinn 2.

Beregn kroppen fett vekt ved å trekke din lean body mass fra din totale kroppsvekt.

Beregn kroppen fett prosentpoeng ved å multiplisere kroppen fett vekt ved 100 og deretter dividere totalt antall av din totale kroppsvekt. Sammenligne dette nummeret til BMI Body Fat Chart funnet på bmi-calculator.net. Essential kroppsfett for menn faller mellom to og fire prosent, med atletiske menn varierer mellom 6 og 13 prosent. Menn med prosenter høyere enn 25 prosent regnes som overvektige.

Complex BMI Beregning for kvinner

Vei deg på en pålitelig skala, tar de samme forholdsreglene for å få en nøyaktig avlesning som ovenfor. Multiplisere vekten din med 0.732; registrere svaret.

Mål håndleddet den bredeste punkt og multiplisere dette tallet med 3,14; registrere svaret.

Mål midjen ved navlen og multiplisere dette tallet med 0.157; registrere svaret.

Mål hoftene den bredeste punkt og multiplisere dette tallet med 0.249; registrere svaret.

Mål underarm den bredeste punkt og multiplisere dette tallet med 0.434; registrere svaret.

Beregn din lean body mass ved å legge til måling fra trinn 1 og 2 sammen, deretter trekke måling 3, deretter trekke måling 4 og legge måling fra trinn fem.

Beregn kroppen fett vekt ved å trekke din lean body mass fra din totale kroppsvekt.

Beregn din fettprosent ved å multiplisere kroppen fett vekt med 100, deretter dele det totale antall av din totale kroppsvekt. Sammenligne dette nummeret til BMI Body Fat Chart. Essential kroppsfett hos kvinner faller mellom 10 og 12 prosent, med atletisk kvinner varierer mellom 14 og 20 prosent. Kvinner med prosenter høyere enn 32 prosent regnes som overvektige.

Hint

  • BMI kalkulator hjemmeside antyder at du veie og måle deg selv i morgen etter sju til åtte timers søvn. Målinger som er tatt om morgenen en tendens til å være mer nøyaktig.
  • Rådfør deg med en lege før du tar handling på all informasjon du fange opp fra BMI beregning.
  • En persons andel av kroppsfett anslår bare mengden av fett i en persons kropp; det gjenspeiler ikke nødvendigvis den generelle helsen til en person.

Hva er Holistisk måten å bli kvitt magen fett?

Hva er Holistisk måten å bli kvitt magen fett?


Vi har en tendens til å tenke på "spot redusere" fett i visse deler av kroppen, men fett er som ett organ som ligger i hele kroppen. Den eneste måten å få øye redusere fett er fettsuging. Ved å kombinere aerob trening som rask gange eller svømming og muskel-building øvelser, er det mulig å brenne fett. Sit-ups og mage crunches tone musklene som holder i magen.

Rev Up Metabolism

Arbeid store muskelgrupper for å få fart på stoffskiftet. Vektløfting og vekt motstand rettet mot lårene, rumpe og magemusklene bygge muskelmasse. Hjelpe musklene øke i bulk betyr at de trenger ekstra kalorier, og mer av maten du spiser vil mate økte musklene masse. Den nylig betinget hjerte vil være mer effektiv på å brenne kalorier, også. Som fett kommer av kroppen din, vil det komme av magen din.

Tid og krefter på å utøve

Gjør en time cardio trening som svømming, løping eller dans fem ganger i uken er ideelt å brenne magefett. Alt som øker pulsen til sin treningssonen og holder den der i 20 minutter forholdene Hjertet og brenner fett. Vekttrening bør målrette de største musklene i kroppen først og mindre muskler vare. Målrette forsiden og baksiden av lår, rumpe, rygg, bryst, triceps og biceps. Deretter målrette kalver, hofter, underarmer og skuldre. Arbeid deg abs på slutten av en trening. Abs hjelp gjør de fleste øvelsene under en treningsøkt. Hvis du gjør din abs først, vil du slite dem.

Vann hjelper skylle fett

Vann plumps muskler for en bedre trening. Hvis du er dehydrert, vil du trett, eller sannsynligvis gjøre mindre mosjon. Tilstrekkelig vann bidrar også strakt fettpartikler i blodet ut av kroppen. En annen fordel med å drikke mye vann er at det bidrar til å øke stoffskiftet og redusere suget etter mat. De fleste voksne trenger 2 liter vann daglig om vinteren og 3 liter i sommer.

Redusere Stress å redusere fett

Bor under stress fører til at kroppen for å beholde fett. I stedet for å ta såkalte magen-brenning produkter, bruke tid på å lære stress-reduserende teknikker. Snakke med venner, trene, og gjøre produktive endringer på jobb og hjemme vil bidra til å redusere stress. Overspising er direkte relatert til stress, og dette fører til magefett. Mat full av fett tendens til å øke endorfiner i hjernen, så det er vanlig å kreve komfort matvarer fulle av fett hvis du er deprimert eller stresset.

Karbohydrater vs Fat Burning

Når du gjør sit-ups eller løfte vekter, vil kroppen bruke karbohydrater for å produsere energi. Det vil ikke bruke fett lagres i kroppen din under trening. Fettforbrenning kommer fra vedvarende høyere metabolisme, som holder med deg lenge etter at du trener. Det er OK å ha en betydelig servering av hele korn brød, frokostblanding eller knekkebrød før du gjør kraftig mosjon. Uten tilstrekkelig karbohydrater i blodet, får du sliten under trening. Under aktiviteter på dagtid, unngå enkle sukkerarter eller hvite brødprodukter. Kroppen din vil brenne disse karbohydrater for normal energi i stedet for å brenne fett av kroppen din.

Hvordan Sett på sunt fett

Hvordan Sett på sunt fett


Det er definitivt normen i dagens moderne Amerika for å slite med vektproblemer. Men det er en alt-sammen annerledes kamp når det slaget innebærer å sette vekt på i stedet for å miste den. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, i 2006, var nesten 1,8 prosent av befolkningen (over 5 millioner mennesker) undervektige i USA.

Bruksanvisning

•  Forstå kroppsfett. Før du tar fatt på noen kosttilskudd eller trening endring, må enkeltpersoner vurdere hva sunn kropp fett er. Ifølge forfatter og lege Dr. Weil, folk bære to typer kroppsfett. Essential fett er nødvendig for en sunn kroppen fungerer samtidig som lagrings fett er for senere bruk energi. Prosentandelen av kroppsfett at hver person trenger er avhengig av deres alder og kjønn. For eksempel bør en 25 år gammel kvinne har en fettprosent mellom 21 og 32 prosent.

Få kroppsfett målt. Ifølge Oksygen Magazine, er det flere måter som kroppsfett kan måles. Disse inkluderer calipers (finnes på de fleste treningssentre); dunk test (ofte utført ved sykehus og universiteter) eller en impedans maskin. Et annet alternativ er å bruke en online kroppsfett kalkulator slik som den finnes på BMI-Calculator.net, som beregner kroppsfett i henhold til vekt, kjønn og fysiske målinger av midje, håndledd, hofter og underarm. For en person som håper å få fett, bør deres fettprosent kommer inn under deres sunne området, noe som gir dem et mål å jobbe mot som kan måles.

Følg et balansert kosthold. Få sunt fett betyr ikke spise store mengder fett. I stedet understreker WebMD viktigheten av å spise en diett med riktig balanse av protein, karbohydrater og fett. Nærmere bestemt, en diett med et forhold som er 60 til 70 prosent karbohydrater, 10-15 prosent protein og en liten mengde fett. Høye fet mat er også høyere i kalorier, men velger sunt fett som er umettet slik som nøtter, frø og avokado.

Spis en rekke ofte. Frekvens og variasjon er to lett kontrollerte komponenter i kostholdet som kan øke vektøkning. Everyday Health.com anbefaler å spise hver tredje time og forbruker minst tre ulike matvarer i løpet av hvert måltid eller mellommåltid. Variasjon gjør spise mer enklere og sikrer også at den enkelte vil være forbruker en rekke næringsstoffer og mineraler som er viktige for vellykket fettstoffskiftet og vektøkning.

Bruk kosttilskudd. Alle har sett dem, store fargerike kar med etiketter som skriker "Mega Fat Burner" eller "Muscle galskap." Selv om disse elementene virke som den eksklusive godteri av kroppsbyggere overalt, i sannhet, de er rett og slett produkter som er designet for å supplere folks dietter. Ifølge Muscle and Performance Magazine, bør folk prøver å få vekt innlemme en masse gainer pulver, som gir dem en stor mengde kalorier uten å måtte forberede flere måltider.

Naturlige måter å redusere Underarm svette

Kroppen svetter når de utsettes for varme temperaturer, når du trener eller når følelsen nervøs, sint, flau eller redd. Svette er kroppens naturlige reaksjon å kontrollere kroppens temperatur så prøver å stoppe kroppens naturlige prosessen kan være usunn. Men det er naturlige måter å redusere svette, spesielt underarm svette.

Naturlige måter å redusere Underarm svette

Drikk melk daglig. Buttermilk er høy i kalium, kalsium og vitamin B12. Buttermilk gir en naturlig måte å redusere svette i tillegg til andre fordeler som for eksempel å redusere tretthet, muskelkramper, kvalme og hodepine. Til tross for navnet, er kjernemelk lavere i fett og kalorier enn helmelk fordi fettet fra melk har allerede blitt fjernet for å gjøre smør.

Drikk kava te. Kava er en naturlig urt også kjent som kava kava for å bidra til å redusere underarm svette. Kava hjelper slappe av nervesystemet, og dermed redusere kroppens behov for å svette. Konsultere legen din før du prøver kava te fordi det kan føre til alvorlige bivirkninger som for eksempel munn nummenhet, utslett, døsighet og synsforstyrrelser. Tar kava med andre urter eller medisiner kan skape en giftig effekt.

Drikk ett eller to kopper salvie te om dagen. Sage inneholder vitamin B og magnesium, noe som bidrar til å redusere svette kjertel aktivitet og derfor redusere underarm svette. Kok salvie bladene i vann i syv til åtte minutter. La den avkjøles før du drikker.

Bruk bomull klær eller ermeløse topper, slik at huden får puste og redusere behovet for å svette. Unngå mørke klær som det tiltrekker seg varme.

Påfør talkum under armene hver dag.

Slappe av ditt sinn og kropp gjennom yogaøvelser, meditasjon eller pusteøvelser.

Unngå krydret og fet mat som de som induserer kroppen til å svette.

Hvordan bli kvitt fett fra Sides

Hvordan bli kvitt fett fra Sides


Hvert område av magen er utsatt for vekten akkumulering. Fett på sidene blir ofte referert til som "kjærlighet håndtak." Som betegnelsen antyder, kjærlighet håndtak er en håndfull av overvekt på hver side av kroppen. Bli kvitt side fett krever vedta en sunn, fettfattig kosthold, trene regelmessig for å kaste overskytende pounds og toning skrå musklene med målrettede bevegelser. Med tålmodighet og engasjement, vil du se resultater på kort tid.

Bruksanvisning

Innlemme kardiovaskulær trening i din daglige rutine minst tre ganger hver uke. Trening på moderat nivå i minst 30 minutter gjør hva aktivitet du liker. Gange på tredemølle, sykling, turgåing, spille squash eller gjør aerobic er alle gode måter å brenne kalorier.

Tone dine skrå musklene gjør styrke øvelser minst tre ganger hver uke. Obliques er sidemusklene i magen. Utføre side planker ved å legge på høyre side med kroppen din stablet opp vertikalt. Løft opp på din høyre underarm og holde føttene på gulvet. Tillate din venstre arm til å hvile på din side mens du balansere i stillingen. Kontraherer magemusklene og hold stillingen i opptil 60 sekunder. Gjenta på den andre siden.

Spis et sunt kosthold. Fjerne matvarer som er stekt, høye på sukker, altfor bearbeidet (f.eks ferdigpakkede middager, potetgull, fastfood) eller høy i fett. I stedet spiser mat med høyt protein (f.eks egg, bønner, nøtter, fisk), fiber (f.eks grønnsaker, hele korn) og sunt fett (f.eks avokado, naturlig yoghurt).

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Vann bidrar til å holde deg følelsen fyldigere lenger samtidig forbedre den generelle funksjon av kroppen din. Unngå brus, kaffe, juice og sportsdrikker. I stedet, nippe på vann hele dagen.

Hva Minerals eller urter kan brukes til å redusere underarm svette?

Når underarm svette er ute av kontroll, kan lukt bli et problem når bakterier er kombinert med svette. Dette kan føre til en person til å føle seg isolert og deprimert fordi deres kroppslukt får dem til å være redd for å møte nye mennesker. Hyperhidrose er en svett tilstand som rammer både menn og kvinner. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å fjerne svettekjertlene. Men noen mennesker er i stand til å kontrollere denne tilstanden med urter og visse mineraler.

Inkluder urter i din Diet

Ta med masse friske urter i kostholdet ditt. Urter hjelper kroppen til å rense og avgifte, og noen kan bidra til å redusere underarm svette. Kava og salvie er to kjente urter for å kontrollere underarm svette. Kava er best i te form, og salvie er et flott tillegg til ethvert måltid. Men husk at kava vil også hjelpe deg å slappe av så ikke drikke denne te før du kjører. I stedet nippe til kava te om kvelden før sengetid. Valarian root er en annen urt som også beroliger kroppen og mål underarm svette.

Alle urter bør behandles som medisiner så sørg for å snakke med legen din før du gjør noen store endringer i kostholdet ditt. Noen urter bør ikke kombineres sammen eller tas med medisiner.

Spis Mineral Rich Grønnsaker og frukt

Spis mineralrike grønnsaker. Rå grønnsaker er en god kilde til mineraler, enzymer og andre vitaminer. Kalsium og magnesium er to mineraler som kan bidra til å styrke bein, hjerte og redusere under armen svette. Gulrøtter, brokkoli og grønnkål er gode kilder til kalsium og magnesium. Bananer inneholder høye nivåer av magnesium og kalium, et annet mineral som trengs av kroppen din.

Rensing grønnsaksjuice er også nyttig. Snarere enn å kjøpe juice i butikken, kan du bruke en juicer hjemme for å juice rå gulrøtter og epler. Disse juice vil bidra til å avgifte kroppen av avfall. Gulrøtter, rødbeter og epler kombinert også bidra til å rense leveren for giftstoffer.

Pass på å også inneholde rikelig med sunt fett og oljer i kostholdet ditt. Sunt fett omega tre fettsyrer finnes i nøtter, laks og egg. Kroppen din trenger disse gode fettstoffer for å redusere betennelser, forbedre hjerte helse og avgifte.

Ta en Mineral Supplement

Ta en mineral vitamin supplement. I tillegg til å spise mat som er rik på mineraler, kan du også ta en mineraltilskudd som inneholder kalsium, nikkel og andre mineraler. Dette vil gi deg ekstra forsikring hvis kostholdet mangler mineraler på bestemte dager. For å få mest mulig nytte av kosttilskudd være sikker på å drikke åtte til ti glass rent vann hver dag. Vann er transportsystemet for vitaminer og mineraler. Vann leverer vitaminer til de celler hvor de er nødvendige samtidig å føre bort avfall som skal spyles ut av kroppen.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Diett for å bli kvitt fett på leveren

Leveren er den nest største organ i kroppen din. Blant sine mange oppgaver, det holder blodet fri for giftstoffer, og styrer mengden av sukker og fett i blodet. Den britiske Liver Trust sier overflødig fett som samler seg på leveren, men ufarlig for folk flest, kan utløse fatty leversykdom hos andre. Endring i kostholdet er anbefalt å fjerne fett på leveren når forholdet er knyttet til ernæringsmessige årsaker.

Dietary Årsaker

Leveren omdanner karbohydrater til fett. Når du inntar overflødige karbohydrater og fettrik mat, er leveren overbelastet. Overflødig fett kan ikke være riktig metaboliseres; den forblir i leveren i stedet for å bli lagret i kroppens fettreserver som drivstoff for å holde kroppslige prosesser fungerer effektivt.

De eksakte årsakene til fatty leversykdom er fortsatt under etterforskning; Imidlertid, har sykdommen vært knyttet til høye blodbanen nivåer av sukker og fett. Ifølge Three Rivers Endoscopy Center, på deres hjemmeside GI Health.com, inneholder et sunt leveren omtrent fem prosent fett celler. Ledende en stillesittende livsstil og spise en diett for høy på fett og enkle karbohydrater vil bidra til en økning i antall fettceller i leveren din. Når deres tall vokse til 10 prosent eller høyere, fettcellene begynner å ødelegge, og ta plassen, sunne leverceller. Resultatet er steatose --- fettlever.

Anbefalt kosttilskudd endringer

Mengden av fett inn i leveren fra tynntarmen i løpet av fordøyelsesprosessen kan reduseres ved å gjøre endringer i kostholdet. Brent A. Tetri, MD, Saint Louis University Liver Center, i sin artikkel i Daily Health News, "New Epidemic i Amerika: Fatty leversykdom," 22 september 2008, anbefaler en middelhavsstil diett bestående av frukt og grønnsaker, hele korn, fisk og sunt fett som olivenolje. Dr. Tetri forteller i sin Daily Health News artikkelen "Hvordan fikse en Fat Lever," den 24 november 2009, at et tap på så lite som ni prosent av totalvekten vil resultere i en rask forbedring i NAFLD.

Three Rivers Endoskopi senter foreslår å redusere vekten ved å følge Atkin kosthold, som er høy i protein, og lite karbohydrater. Hvis du er diabetiker, må du opprettholde streng kontroll over denne tilstanden. Insulin fall forstyrrer karbohydrat metabolisme og er en av mange faktorer som bidrar til fatty leversykdom.

Andre årsaker

Fettlever er den første fasen av alkoholisk leversykdom (ALD). Den fortsetter med ødeleggelse av friske leverceller, dannelse av arrvev, og til slutt til utvikling av cirrhose (leversvikt) og død. Ifølge California Pacific Medical Center, "så lite som ett glass vin eller øl i uken kan bidra til denne tilstanden."

Fatty leversykdom kan utvikle seg som et resultat av høyt kolesterol eller triglyserider skytende forårsaker akkumulering av for mye fett i blodet, type 2 diabetes, fedme, medikamenter inkludert prednison, østrogen, og overdreven bruk av paracetamol (Tylenol), intestinal kirurgiske prosedyrer for fedme eller små-tarmen fjernes.

Utbredelse av fatty leversykdom

For ikke-alkoholikere som lider av denne tilstanden, den britiske Liver Trust sier, NAFLD (alkoholfrie fatty leversykdom) er den første fasen av sykdommen involverer opphopning av overflødig fett i leveren. NAFLD påvirker ca en tredjedel av de voksne i USA, og om lag 13 prosent av barna, som det fremgår av Brent A. Tetri, MD, Saint Louis University Liver Center, i sin artikkel i Daily Health News, 22 september 2008 .

Neste fase er NASH (alkoholfri Steatohepatitis), desto mer avansert stadium av sykdommen. NASH innebærer betennelse og hevelse i leveren og kan utvikle seg til skrumplever.

Fordi det er ingen innledende symptomer, kan sykdommen ikke oppdages i mange år før den har nådd et mer avansert stadium av leverskade. Fatty leversykdom er ofte oppdaget under en rutinemessig blodprøve som avdekker en økning i leverenzymer.

Oppsummering

Fatty leversykdom kan unngås ved å spise et sunt kosthold som eliminerer eller reduserer matvarer som er høy i karbohydrater og fett, særlig triglyserider. Unngå overspising og crash dieting, redusere forbruket av rask mat på grunn av deres høye fettinnhold, og avstå fra å faste fordi det understreker leveren henhold til Saint Louis University Liver Center. Hold deg aktiv og engasjere seg i regelmessig mosjon, begrense eller helt unngå bruk av alkohol, holde diabetes under kontroll, og intenst behandle høyt kolesterol. Hvis du har fettlever sykdom, følg årsaksspesifikk behandling anbefalt av legen din, og være sikker på å la ham få vite om alle medisiner du tar, inkludert reseptbelagte legemidler og over-the-counter medisiner som Tylenol.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette


Overdreven underarm svette er medisinsk referert til som aksillær hyperhidrose. Årsaker inkluderer stress og hormonelle ubalanser. Visse nevrologiske sykdommer kan også føre til overdreven underarm svette. Mild til moderat svette kan vanligvis bli vellykket behandlet med resept eller sterke over-the-counter antiperspiranter. Imidlertid alvorlig underarm svette som ikke kan behandles med topiske antiperspiranter krever mer drastisk løsning som kirurgi.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Sterk antiperspirant

•  Først, prøv en heavy-duty antiperspirant som inneholder 20 prosent aluminium klorid. Odaban er en slik antiperspirant kjent for sin styrke, og du kan få det uten resept. Flere kraftige antiperspiranter er tilgjengelig fra legen din med en resept.

Vask armhulene med en mild såpe cleanser, og tørk. Ikke barbere før du påfører produktet som det kan være svært smertefullt og irriterende å bruke antiperspirant på nylig barbert hud. Vent minst 24 timer etter at du har barbert til å søke.

Påfør en liten mengde av babypudder eller talkum å absorbere overflødig fuktighet. Underarm huden må være helt tørt før påføring av et kraftig antiperspirant.

Påfør ett eller to spray av antiperspirant til din underarm området. Hvis du har spesielt sensitiv hud, spray antiperspirant på en vaskeklut og bearbeid armhulene. Bruke produktet før sengetid, og la på over natten.

om morgenen, vaske og tørke armhulene. Bruk antiperspirant en gang eller to ganger i uken for å bli kvitt overdreven underarm svette.

Alternative muligheter

Prøv Botox-injeksjoner under armene. Dette er en FDA-godkjent prosedyre når aktuell antiperspiranter ikke fungerer. Når injisert i armhulen, hemmer botulinumtoksin frigjøring av svette.

Prøv Iontoforese, som er administrasjonen av mild elektrisk sjokk i armhulen til å fortykke huden. Den fortykning av huden hindrer frigjøring av transpirasjon til overflaten.

gjennomgå en operasjon. Under prosedyren, er underarm svettekjertlene fjernes for å kvitte seg med overdreven underarm svette. Dette bør bare gjøres som en siste utvei.

Hint

  • Ikke bruk kraftig antiperspirant på ødelagt eller altfor sensitiv hud. Hvis irritasjonen vedvarer, avslutte bruken og kontakte lege.

Hvorfor underarmer svetter mye?

Ingen liker forlegenhet av underarm svette. Hvis en person svetter mye, andre kan anta at hun er uren eller uflidd. Imidlertid er svette en nødvendighet. Den samler og eliminerer seg fra kroppen for en grunn. Vi alle svette, men noen mennesker svetter mer enn andre. Forstå svette - hva det er, hvorfor det er gjort og hva som forårsaker noen mennesker til å produsere mer av det enn andre - kan forandre ditt syn på den.

Typer av svettekjertler

Det finnes to typer svettekjertler. Ekkrine kjertler er generelt funnet på håndflatene, såler av føttene og pannen. Disse svettekjertler er mindre enn Apokrine kjertler, som finnes under armene og rundt kjønnsorganene. De Apokrine kjertlene er ansvarlig for å produsere proteiner og fettsyrer. Det er disse to komponentene som skaper de gule-farget flekker som du ofte ser i armhulene av din skjorter. De også lage lukt som ofte forbindes med svette.

Betydning

Svetteproduksjonen er kroppens kjølesystem. Den svette strømmer ut av porene for å avkjøle huden, og til slutt redusere kroppens kjernetemperatur. Svetten er holdt i hårsekkene før det fordamper fra huden, som også hjelpemidler i kjøleprosessen.

Hvorfor underarmer Kan svetter mye

Det er flere grunner til at underarmer kan svette mer enn normalt. Nevrologiske lidelser er en mulig forklaring. Andre er systemiske sykdommer, diabetes, nevrologiske lidelser og metabolske forstyrrelser. Den vanligste årsaken til overdreven svetting er en tilstand som kalles hyperhidrose. Dette er en tilstand der svettekjertlene ganske enkelt overprodusere svette. Denne tilstanden presenterer seg vanligvis i slutten av tenårene, og hvis den forblir ubehandlet, kan det fortsette gjennom livet.

Andre årsaker til overdreven underarm svette

Andre årsaker til overdreven underarm svette kan være psykologisk. Det kan være problemer med angst, nervøsitet og andre emosjonelle forstyrrelser. Noen mennesker har ekstra store svettekjertlene under armene, eller har en overdreven mengde svettekjertlene. De fleste mennesker er født med mellom 2 millioner og 4 millioner svettekjertler, men det er noen mennesker som er født med mange flere. Noen kvinner opplever overdreven underarm svette bare etter å ha nådd overgangsalderen. Overdreven underarm svette kan også være genetisk.

Behandlinger

Behandling for overdreven svetting starter vanligvis med over-the-counter antiperspiranter og deodoranter. Antiperspiranter kan blokkere kjertler som produserer svette, men lange perioder med bruk er ikke alltid sunt. Deodoranter hjelpe med lukt, men ikke svett. Det finnes også medisiner som kan brukes, for eksempel Botox. Botox deadens nerver som kontrollerer svettekjertlene, men denne behandlingen krever hyppige besøk til lege og kan ha bivirkninger. Det er også en prosedyre som krever innsetting av et klipp på sympatiske nerver som går til armhulene. Dette stopper oppstart av svette.