Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ansvarlig

Hvordan å miste vekt ansvarlig


Ansvarlig vekttap krever å lage langsiktige endringer i kosthold og mosjonsvaner og unngå raske vekttap løsninger. Folk som slanker seg gradvis og stadig er mer sannsynlig å holde den av. Vekttap gir mange helsefordeler. Bare en 5 til 10 prosent reduksjon i vekt kan forbedre blodtrykk, kolesterol og blodsukker. Vekttap forbedrer også din energi nivå, mobilitet, humør og selvtillit.

Hvordan å miste vekt ansvarlig

•  Sett en realistisk vekttap mål. Fokuser på å miste 5 til 10 prosent av kroppsvekten for startere. Sett en annen oppnåelig mål når du har oppnådd det opprinnelige målet. Fortsett innstillingen og oppnå mini mål før du oppnå det samlede vekttap mål.

•  Mål til slutt redusere kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier per dag for å oppnå et vekttap på én til to pounds per uke. Start med å gjøre små endringer som for eksempel å kutte 100 kalorier per dag fra kosten din. Dette er tilsvarende en boks med brus. Kutte mer kalorier hver uke til du er på en 500 til 1000 calorie reduksjon. Fokuser på å velge lavere kalori, sunnere mat og spise mindre porsjoner. ,

Tilbered dine måltider på forhånd. Unngå å spise fast food eller take away eller flytte noe på farten. Spise flere små måltider i stedet for noen få store måltider. Substitute usunn snacks for frukt og grønnsaker i stedet. Unngå emosjonelle spise og spise når du er full. Vent 20 minutter før du spiser en andre servering av mat som det vanligvis tar lang tid å føle full.

Redusere forbruket av matvarer som spike blodsukkeret fra kostholdet ditt. Ikke spis bearbeidet korn som hvitt brød eller hvit ris. Velg hele korn matvarer som grovbrød og brun ris samt frukt, nøtter, belgfrukter og grønnsaker. Drikk vann for å holde deg hydrert. Unngå juice eller brus som de inneholder ofte hundrevis av kalorier som bidrar til vektøkning.

Ikke helt eliminere din favoritt mat fra kostholdet ditt. Gjøre sunne valg mesteparten av tiden og tillate deg selv små, sporadisk avlat.

Utfør 60 til 90 minutter fysisk aktivitet minst fire dager i uken. Arbeid på et moderat tempo som øker hjertefrekvensen, men ikke la deg gisper etter luft. Innlemme minst to styrketrening økter i uken i ditt treningsprogram.

Lag små endringer i din daglige rutine som øker aktivitetsnivået ditt. Ta trappen istedenfor heisen eller rulletrappen; parkere lenger heller enn nærmere bestemmelsesstedet; ta en kveldstur i stedet for å sitte ned å se på TV.

Ikke straffe deg selv eller gi opp på grunn av sporadiske feil. Flytte på og gjøre en innsats for å gjøre det bedre umiddelbart. Ikke bruk en slip opp som en unnskyldning for å fortsette atferden for resten av dagen, uken eller måneden. Fortsett din nye livsstil umiddelbart.