Digidexo.com

Forskjeller i Alternativ medisin

Forskjeller i Alternativ medisin


Holistisk medisin er noen ganger også referert til som alternativ medisin, naturmedisin, eller gratis medisin. Holistisk medisin bruker et bredt spekter av alternativer for å behandle ulike sykdommer og smerte. Holistisk medisin kan omfatte bruk av legemidler og / eller kirurgi, men disse bare brukes som en siste utvei når andre metoder har vist seg mislykket.

En pasient skal jobbe tett med en helhetlig utøveren for å sikre at den beste behandlingen er brukt. Framveksten av interesse i holistisk praksis har ført til innføring av holistisk helse grader som et annet valg for de som ønsker å komme inn på helse eller medisinske feltet. Det er mange forskjeller mellom holistisk medisin i forhold til moderne medisin.

Medisinering

Holistisk medisin bruker homeopati sammen med akupunktur, kinesisk medisin, kosttilskudd, naturmidler, kolon rensing, yoga, ayurveda, åndelige svar, og reiki. Stoffene som brukes for helhetlig behandling anses energi terapi, men de er ikke vitenskapelig validert.

Individuell behandling

Moderne medisin har en tendens til å behandle de samme sykdommer med den samme type behandling. Holistisk medisin forstår at alle er forskjellige og reagerer forskjellig på ulike behandlinger. Holistiske behandlinger ta ting som de åndelige behovene til hver enkelt pasient, sammen med de biokjemiske og følelsesmessige behov. Hver behandling vil variere for hver enkelt person, avhengig av disse tingene.

Holistisk utøvere vil forsøke å arbeide på pasientens holdning til seg selv, sammen med å sørge for at hun spiser riktig mat som kroppen trenger, og lære pasienten å lytte til sine egne åndelige behov.

Behandle hele kroppen

Konvensjonelle leger vanligvis bare behandle den delen av kroppen som er vondt eller syk. Holistisk leger tror at kroppen har naturlige helbredende krefter, og de jobber med ubalanse i kroppen som kan være årsaken til problemet. De anser alle aspekter som utgjør personens kropp, i stedet for å fokusere på ett bestemt aspekt.

Kostnadseffektivitet

Med holistisk og alternativ medisin, er de tryggeste behandlingene brukes først og disse behandlingene er også mer kostnadseffektivt enn moderne medisiner ville være. Noen helseforsikring pakker kan dekke holistisk medisin; men de fleste HMOs vil ikke. Mange holistiske leger håper at forsikringsselskapene vil begynne å se fordelene med å bruke holistisk praksis.

Ayurveda Fordeler

Ayurveda er et system av indiske medisiner og er ofte brukt av helhetlig utøvere. De bruker ulike medisin og kirurgiske prosedyrer for å behandle sykdommer som ikke kureres med konvensjonelle medisinske behandlinger. Livepositive.com sier at ayurveda kan hjelpe kroppen reagerer best på behandlinger og forbedre helbredelsesprosessen tid.