Digidexo.com

Hvordan å identifisere og bruke Seaweed

Mange forskjellige typer tang er funnet i ulike marine miljøer, hovedsakelig i de grunne områdene nær land. Disse tang er enkle plantelignende organismer, vitenskapelig kalt alger. De er raskt økende betydning som kilder for vitamin C og mineraler som kalsium og jod. Observerer Fronds av tang er nøkkelen til å finne ut den eksakte arter. Dette kan bidra til å avgjøre om de er spiselige og den riktige måten å bruke dem.

Hvordan å identifisere og bruke Seaweed

•  Undersøk formen på blader. Mål sine lengder. Se etter hevelser i endene av de blader, som er de reproduktive organer av tang. Se om det finnes bobler fylt med luft på frond, eller en rygg plassert i senter av frond. Legg merke til om det er dannelsen av kanaler på de lagt oppå.

Legg merke til den eksakte nyanse av fargen som den lagt oppå skjermen. Bruk denne detalj for å bestemme hvilken klasse av alger Tang tilhører; klassene er grønn, rød eller brun.

Bruk detaljene du har observert å komme til en endelig konklusjon om hvilke arter tang tilhører. For eksempel, hvis de lagt oppå har en lengde på ca 15 cm og viser tilstedeværelse av kanaler kombinert med hevelser formet som bokstaven "v", det indikerer kanalisert tang type tang.

Samle tang som er fritt flytende i vannet eller de som er godt holdt på steiner. Unngå tang som har blitt vasket på land fordi de kan ha gjennomgått forfall.

Tørk tang før bruk. Velg den måten tørking, avhengig av typen av tang som skal brukes. Bruk tørking under solen for ømfintlig tang. Alternativt varme tang over en brann til den blir sprø. Mos tørket tang og legge den til supper. Mykne tykkere varianter av tang ved å koke dem i noen tid. Bruk dette som en erstatning for andre grønnsaker.