Digidexo.com

Homeopatiske løsninger for hårtap hos kvinner

Komme til roten av hårtap kan være vanskelig og traumatisk. I mange tilfeller kan menn forvente å miste litt hår av en viss alder, men for kvinner, kan miste sine lokker være uventet. Det er nok av hensyn når du prøver å hjelpe din manke, inkludert homøopatiske behandlinger, noe som gjør livsstilsendringer og forbedre din helse.

Årsaker til Håravfall

Rundt 20 prosent av kvinner lider av hårtap. Dette skjer ofte gradvis og kan begynne på kronen eller hårfestet, med fullstendig tap sjelden hos kvinner. Mange saker er forårsaket av en endring i endokrine hormoner og kan være et resultat av graviditet eller overgangsalder.

Hvis du har mye stress i livet ditt, kan du også lider av hårtap. Veksten kan bli forsinket med så lenge som tre måneder etter at du står overfor en stressende periode. Dietter kan også være en gjerningsmann; crash dieting og dens mangel på ernæring kan påvirke hårveksten.

Mens mange sykdommer og mangler som forårsaker hårtap kan behandles, arvelig skallethet ikke kan. Et eksempel på en arvelig skallethet er androgenetic alopecia, som rammer 50 prosent av menn og noen kvinner over en alder av 40 år.

Homeopatiske behandlinger for Growth

En stor del av homeopatiske botemidler er på markedet. Hvis du velger å prøve noen, gjør din forskning og velge en som passer best til dine behov. For eksempel, kan kali carbonicum brukes for tørr og tynt hår, mens Fluoric syre kan anvendes for hår som faller ut i små dusker. Kali SULPHURICUM eller Natrum mur kan brukes for hårtap som sammenfaller med flassende flass. Vurdere å ta Lycopodium tabletter hvis du opplever tidlig skallethet etter fødselen. Hvis du opplever hodebunnen smerte kombinert med hårtap, vurdere selen. Alltid legen din før du tar disse eller andre kosttilskudd.

Vurdere en hår maske eller tonic for tynt hår. Tonics kan brukes på håret før eller etter en dusj. Mens du kan la en tonic på hodet ditt, må en hår maske bli vasket ut. Fordelene med en maske er dyp condition for håret ditt, som kan i sin tur bidra til å stoppe brudd.

Unn din kropp og hår Høyre

Shedding i både menn og kvinner er en normal ting. Den menneskelige hodebunnen røyter mellom 100-125 hår hver dag og ny vekst generelt erstatter den gamle. Sunt hår starter fra innsiden og ut, og også krever skånsom behandling. Pass på at du spiser et sunt kosthold basert på matvaregrupper --- proteiner, frukt og grønnsaker, melkeprodukter, korn og sunt fett --- for å sikre et sunt hår.

Etter at du shampoo håret være sikker på å pleie og bruke en kam, ikke en pensel som disse har en tendens til å føre til brekkasje når håret er vått. Deep tilstand en gang i uken, slik at produktet på håret i 15 minutter under en dusjhette, som kan gi håret ekstra fuktighet og glans. Bruk oppvarmede styling verktøy, for eksempel tørketromler og strykejern, så lite som mulig.

Konsultere legen din

Som med noen sykdom, bør du spørre legen din før du tar noen medisiner, kosttilskudd eller rettsmidler. Homeopatisk medisin, som ikke trenger å være foreskrevet av en lege, kan bestilles gjennom ulike nettsteder. Les alltid ansvarsfraskrivelser, så mange homepathic rettsmidler kan ha bivirkninger. Med litt internett forskning, kan du finne en lokal utøver eller en nasjonal homeopatisk forening å tilby veiledning.