Digidexo.com

Flott diett planer som fungerer

Flott diett planer som fungerer


Det er hundrevis av diett planer der ute som hevder å utføre mirakler, og hjelpe deg å miste pounds på kort tid i det hele tatt eller med litt innsats. Men få av disse planene hjelpe deg å holde din nye form når du slutte å følge dem, og mange er faktisk dårlig for din generelle helse. Det er store diett planer som faktisk fungerer, selv om de tar litt lengre tid å være effektive og krever litt disiplin.

Medifast

Medifast diett har eksistert i over 27 år og tar en fornuftig tilnærming til å miste vekt. Planen innebærer å spise svært spesifikke kalorifattig mat seks ganger om dagen i stedet for å telle kalorier eller gi opp karbohydrater. Dietten bruker en svært strukturert spising plan som består av Medifast måltider, utformet med en klinisk bevist blanding av protein og karbohydrater som hjelper deg å miste vekt uten å miste muskler. Hvis du følger planen riktig, bør du ende opp med et kaloriunderskudd som vil brenne fett og bygge muskler. Det er en langsiktig livsstilsendring i stedet for en diett, og har vist seg å skape et gjennomsnittlig vekttap på 2-5 kg ​​per uke. Medifast har også spesielle programmer for ammende mødre, ungdom, eldre og folk som lider av gikt eller diabetes. Det er også et utmerket valg av online og telefon støttetjenester for å hjelpe deltakerne å nå mål.

South Beach Diet

Designet av kardiolog Dr. Arthur Agatston, er South Beach Diet egnet for dem som elsker mat, men likevel ønsker å gå ned i vekt. Det understreker spise velsmakende mat med en rekke oppskrifter, og også tillater snacks og desserter, så lenge de er den rette typen. Det er delt inn i tre faser utviklet for å hjelpe deg å opprettholde din nye kroppsfasong. Fase 1 varer i bare to uker, og er utformet for å bli kvitt suget ved å stabilisere blodsukkeret og en kickstart på vekttap. Denne fasen fokuserer på næringsrike, fiberrike matvarer som tilfredsstiller appetitten uten sukker og raffinert stivelse. Fase 2 er en langsiktig fase og et godt utgangspunkt for de som har mindre å tape eller bare ønsker å tone opp. Her vil du spise det samme som du gjorde i den første fasen, med gode karbohydrater som brun ris og fullkornsbrød lagt inn. Fase 3 begynner på mål vekt og er designet for å opprettholde vekten for livet. Deltakerne fortsette å lage sunn mat valg, men med sporadisk overbærenhet kastet inn.

Nutrisystem

Nutrisystem planen har eksistert siden 1972 og er nyttig for de som er for opptatt til å telle kalorier eller koker spesiell diett måltider. Det innebærer en forhåndsvalgt meny av aktuelle matvarer levert direkte på døren. Først velger du den spesifikke måltid som passer for deg og lage en 28-dagers meny med frokost, lunsj, middag og dessert hver dag, eller velg en forhåndsvalgt "Favorite Foods" pakken. Planen omfatter et 28-dagers program eller gjentakende månedlige leveranser på en 10 prosent rabatt og gratis frakt. Automatisk måltid levering betyr ingen gjetting med å telle kalorier eller sliter med oppskrifter. Systemet kan koste så lite som $ 11 per dag. Deltakerne oppfordres til å spore vekttap og lære gode matvaner ved å følge måltidsplanlegger gitt. Brukere kan kombinere Nutrisystem måltider med vanlig dagligvarehandel elementer for et sunt og balansert inntak. Nutrisystem gir også en omfattende og gratis online support og informasjonstjeneste hvor medlemmene kan finne svar på spørsmål og diskutere deres fremgang med andre slankere.