Digidexo.com

Slik Lavere blodtrykk med Food

Slik Lavere blodtrykk med Food


Lavere blodtrykk med mat ved å følge noen enkle trinn. Hvis du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk, kan det være lurt å vurdere å bruke mat til å løse problemet. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe, men du kanskje ikke ønsker å håndtere bivirkningene. Matvarer kan hjelpe deg uten bivirkninger.

Slik Lavere blodtrykk med Food

•  Når du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk, har en diskusjon med legen din om endring i kostholdet. Be om en liste over matvarer som vil hjelpe deg, og en liste over matvarer du bør unngå. Også, gjøre noen undersøkelser om emnet. Med Internett tilgjengelig, er det ingen grunn til ikke å bli informert.

Shop for friske grønnsaker, vurderer bare de du vil faktisk spiser. Hvis de kommer til å sitte på en kjøkkenbenk å ødelegge, kan de ikke hjelpe deg! Selleri er antatt å være spesielt nyttig. Men studier viser at mer grønnsaker og frukt konsumert av en person, skjer mindre sannsynlig blodtrykk problemer.

Shop for fersk frukt. Hvis du ikke finner det du leter etter i den produserer delen, bør du vurdere frosset. Prøv å spise frukt før hvert måltid. Appelsiner, meloner, jordbær og bananer anses gode valg. Likevel, all frukt er bra for deg.

Substitute rent vann for drinker som kan inneholde mye salt og sukker. Hvis du absolutt ikke kan nyte rent vann, tilsett litt smakstilsetning hjemme. Kommersielle produkter er ikke bare dyrt, disse drikkene inneholder ofte kjemiske tilsetninger fleste av oss kan ikke engang uttale.

Hvis du ikke er i vanen med å spise frukt og grønnsaker daglig, her er en måte å starte: Ha en liten mengde av frisk frukt før frokost og lunsj. Ha en liten salat før middag. Ettersom dette blir en vane, legge til mer frukt og grønnsaker. Ettersom tiden går, vurdere å spise kun frukt og grønnsaker en eller to dager hver uke.

Hold nøye sjekk på hva du putter i kroppen din. Legge sauser som er fulle av salt kan angre din innsats. Les etiketter.

Hint

  • Hvis du blir behandlet av en lege for noen sykdom, diskutere dine planer.
  • Hold nøye sjekk på hva du putter i kroppen din. Legge sauser som er fulle av salt kan angre din innsats. Lese etiketter!
  • Ikke stopp noen medisiner uten å snakke med legen din.
  • Ikke bruk noen informasjon hvor som helst i stedet for legehjelp.