Digidexo.com

kombucha bruser ikke

Hvordan Separer Kombucha kultur

Kombucha sopp, som brukes til å lage te som mange mener har helsemessige fordeler, er ikke sopp i det hele tatt. Ifølge Moon Drage Birthing Services i Salem, Massachusetts, de er en kultivert veksten av gunstige bakterier og gjær som reproduserer under kombucha te gjæringsprosessen. Hvis du bestemmer deg for å lage din egen te hjemme, må du skille reprodusere kulturer som dannes under din te skaperverk.

Bruksanvisning

•  Vask hendene og alt utstyr som trengs for å arbeide med te. Vask dem med varmt vann og såpe, for å fjerne alle mulige forurensninger som kan ødelegge teen.

Hell 3 qts. destillert vann i et glass eller emalje potten og sette den på ovnen på høy varme. Tilsett 1 kopp hvitt sukker, og la blandingen til å koke i fem minutter.

Fjern gryten fra varmen og tilsett fire teposer; bruker kun grønn eller svart te. La te å bratt i 10 minutter, og fjern og kast de teposer.

Hell te i en glassbolle å kjøle; bruker bare glass, for å tillate lys og luft for å nå te. Når te når romtemperatur, legge til 4 oz. av kombucha te fra en fersk batch; hvis du ikke har noen fersk kombucha te, legg 4 oz. eple cider eddik.

Legg en kombucha "sopp", glatte siden opp, til te. Dekk bollen med et osteklede; sikre duken på plass med en gummistrikk. Oppbevar bollen i et mørkt, stille, varmt område, med en temperatur mellom 70 og 90 grader Fahrenheit. Vent sju til 10 dager i gjæringsprosessen, til du kan se en mindre, sopp-lignende vekst på den opprinnelige kombucha kultur.

Vask hendene grundig med varmt vann og såpe. Fjern te fra lagringsområdet og fjerne belegget på toppen av te.

Scoop kombucha sopp fra te blanding med en tresleiv. Lå sopp på et rent håndkle eller tørkepapir.

gripe forsiktig mindre vekst og trekk den bort fra større kombucha kultur. Oppbevar de to kulturene i tettbare plastbeholdere i kjøleskap; både kan brukes til å lage din neste gruppe med kombucha te.

Tips og advarsler

 • Finn kombucha kultur for å starte te på helsekostbutikker eller Internett-forhandlere.
 • Kombucha te er ikke en erstatning for moderne medisin. Rådfør deg med legen din før du bruker kombucha te som en medisinsk supplement.
 • Ikke bytt ut ingrediensene med erstatninger, eller kombucha kan ikke reprodusere.

Aktuelle bruksområder for Kombucha

Kombucha er en gjæret te som brukes over hele verden, som det påstås å skryte av en rekke medisinske egenskaper. Den er laget av "ruger" kombucha, en type sopp, i søt sort te. Kombucha er fylt med verdifulle komponenter slik som B-vitaminer, butansyre, glucoronic syre, melkesyre, eplesyre, oksalsyre og usnic syre. I tillegg til å bli konsumert i te form, er det ulike topiske anvendelser som kombucha kan brukes til. Men det er ulike påstander om at bruk av kombucha kan være skadelig, så vær oppmerksom på mulige komplikasjoner.

Fordeler til Skin

Både de glucoronic og melkesyre forbindelser i kombucha anses gunstig for hudens dermale lag, hjelper det å opprettholde fuktighet og elastisitet.

Hudpleie

Disse egenskapene er en grunn til at kombucha ekstrakt er brukt i en rekke hudpleieprodukter, inkludert kremer, lotion og skrubb. Påføring kombucha lokalt på huden er tenkt å forbedre hudens generelle utseende ved å gjøre det jevnere og jevnere i tone og tekstur.

Andre hud fordeler

På grunn av sine antibakterielle egenskaper og avgiftende egenskaper, ved hjelp av kombucha som en suge (eller legge det til et bad) er påstått å bidra til å gjenopprette og øke hudens pH-nivå. Når huden opprettholder en sunn pH-nivå, er det mindre sannsynlighet for å bli skadet eller infisert.

Andre bruksområder

Ifølge Sulis Health, kan kombucha te også brukes lokalt som en komprimere for abscesser og sår, og som en skylling eller tonic for håret ditt til å gjøre det sunt og selv kvitt hodebunnen flass.

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at selv om kombucha har vært mye brukt i flere tiår, er det solgt som kosttilskudd og er ikke godkjent av US Food and Drug Administration. Selskaper som selger produkter som inneholder kombucha er ikke nødvendig å validere sine fordeler eller sikkerhet.

Advarsel

Videre American Cancer Society sier at "Ingen studier på mennesker har blitt publisert i tilgjengelig vitenskapelig litteratur som støtter noen av de helsepåstander for kombucha te. Det har imidlertid vært rapportert om alvorlige komplikasjoner forbundet med te." Det er uklart om disse advarslene gjelder også for aktuell bruk av kombucha.

Har Kombucha Tea arbeid?

Har Kombucha Tea arbeid?


Det er blandede kritikker rundt effektiviteten av Kombucha te. Kombucha te behandlinger har vært ansatt i århundrer rundt om i verden som de er tenkt å ha en rekke terapeutiske kvaliteter; men det er en mangel på vitenskapelig dokumentasjon som bekrefter te effektivitet og nytte for spesielle forhold.

Hva er Kombucha Tea & Hva gjør at det fungerer?

Svart eller grønn te, sukker og andre elementer er lagt til Kombucha kulturer og er gjæret å lage te. Under gjæringsprosessen, et område av mikroorganismer (inkludert bakterier, gjær, B-vitaminer, eddik, smørsyre, glukonsyre, melkesyre, eplesyre, oksalsyre, usnic syre og glukuronsyre) delta sammen. Kombinasjonen av disse mikroorganismene er knyttet til te er medisinske egenskaper. Ifølge Organic-kombucha.com, den te er elementer inneholde antibiotika, probiotiske og antioksidantegenskaper, noe som gjør det til en effektiv metabolsk balansering og adaptogen. Det fremmer tarmhelse, stabiliserer syrenivå i tarmen, øker immunforsvaret og spiller en viktig rolle i kroppens generelle funksjonsnivå.

Påståtte Kombucha helsemessige fordeler

Ifølge en artikkel fra Ernæring for Optimum Health Association (NOHA), ulike helsepåstander knyttet til Kombucha te er at det kan aktivere kjertelsystemet, rense galleblæren, oppløse gallestein, eliminere hudproblemer / rynker, forbedre menopausale symptomer og fordøyelse, øke blodsirkulasjonen og energi, lavere kolesterol, blodtrykk og angst, hastighet helbredelse, styrke muskler og forlenge en persons levetid. Artikkelen påpeker også hvordan en rekke utøvere vurdere Kombucha te som har makt til å lindre spesielle plager som leddgikt, bronkitt, kreft, grå stær, kronisk utmattelsessyndrom, diabetes, edemas, gikt, hypoglykemi, irritabel tarmsyndrom, nyre / prostata / leversykdommer, migrene og multippel sklerose. Som blir sagt, artikkelen sier flere ganger hvor "Bare et fåtall av de helsepåstander for Kombucha te har et vitenskapelig grunnlag, selv om noen eksisterende studier foreslår at potensielle helsemessige fordeler." Et flertall av krav om Kombucha te ikke er tilstrekkelig verifisert.

Meninger fra ekspertene

Ettersom det er en enorm mangel på vitenskapelig dokumentasjon om hvorvidt Kombucha te fungerer, bør du diskutere det med legen din før du bruker den. I tillegg har Kombucha te vært kjent for å forverre visse medisinske tilstander, endre styrken og effektiviteten av andre legemiddelregimer og trigger bivirkninger eller bivirkninger. En artikkel på Mayo Clinic nettsiden nevner rapporter om toksiske reaksjoner på te og hvordan Food and Drug Administration advarer mot bruken sin. Forfatteren bemerker på mangel på bevis og studier for å beregne risiko og nytte av Kombucha te og anbefaler å unngå det før det har validere bevis. Langs disse linjene, American Cancer Society bemerker at fulle studier av interaksjoner og effekter er ikke ofte tilgjengelig, og "Ingen studier på mennesker har blitt publisert i tilgjengelig vitenskapelig litteratur som støtter noen av de helsepåstander for Kombucha te."

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på kroppen for livet diett

The Body For Life kosthold er en realistisk tilnærming til vekttap. En dag i uka kan du selv spise hva du vil! Hvem liker ikke den tanken? Likevel, en av utfordringene satt før deg på denne dietten er å drikke ti glass vann per dag. Dette er vanskelig å gjøre hvis du ikke er vant til å drikke vann i første omgang! Lær hvordan det er å komfortabelt drikke 10 glass vann per dag på Body For Life diett!

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på kroppen for livet diett

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på Body For Life Diet

•  Begynn å drikke tidlig! Vann, som er. Sørg for å skjenke deg et glass med frokost. Mens på kroppen for livet diett, er det en god idé å erstatte de fleste drikker med vann! Mens brus ikke er forbudt, bør de ikke brukes mye når du prøver å gå ned i vekt. Hvis du har melk med kornblanding eller en av kroppens for Livet ernæring drikker, jage den med litt vann.

Sett en stash av flaske vann i baksetet av bilen. Kjøpmenn og helsekostbutikker nå selger pakker med små flasker med vann. De har flasker som tilsvarer et fullt glass vann. Hold de for på farten. Det vil ikke være vanskelig å ned et par i trafikken når det er varmt ute, eller mens du venter på barna på skolen! Uansett hva du gjør på farten, er det sannsynlig rom for noen drikking!

Gjør te! Brygge noen grønn te før du drar ut for dagen. Det teller som vann, og det er flott for energi og antioksidanter. Fylle en termos eller kaffe holder med grønn te er en deilig måte å konsumere vann, og det er en endring av smak.

vitamin supplement pakker er flott å blande seg med et glass vann for en deilig smak av valg, samt ekstra vitaminer og mineraler. Bland dem med vann, og drikke opp.

Sett vann i et glass vin til middag. Det gjør virkelig effekt hvordan du tenker på å drikke vannet. Det høres dumt, men det legger motivasjon til å føle at du er indulging i de mest subtile måter. Drikk hele glass, og gå tilbake for sekunder. Når du spiser på en restaurant, kan du be om at din flaskevann bli servert i et glass vin. Mange gjør det på den måten, og det vil sette deg opp for å lykkes i drikkevann.

Drikk litt varmt vann med sitron eller litt spritz fra en appelsin eller lime på kvelden. Dette er en stor erstatning for dessert eller i stedet for en sen kveld snack. Det varme vannet kan være beroligende og forberede deg for søvn!

Hint

 • Hold styr på hvor mange glass vann du drikker på en dag. Belønn deg selv, på en måte som ikke involverer mat, når du oppfyller alle krav til vann i en dag! Hold vann mobilen! I tilfelle at det ikke er vann i et møte eller i løpet av dagen når du jobber, vil du være i stand til å ha det lett på hånden.
 • Ikke tving deg selv til å drikke! Du kan bli syk av å tvinge deg selv til å drikke utenfor din komfortsone.
 • Ikke drikk diett brus som en erstatning for vann!
 • Ikke la deg bli tørst for å drikke. En stor prosentandel av kroppen er vann, og etter den tid du er tørst, er kroppen din allerede er i behov av vann og litt dehydrert.

Hvordan lage grønn te nyttig for vekttap

Hvordan lage grønn te nyttig for vekttap


Du kan bruke grønn te for vekttap. Du kan ikke bare bruke drikke grønn te for vekttap, men bruk kan bruke faktiske grønn te kosttilskudd i stedet. Grønn te er laget av Camellia sinensis blader. Det kommer fra Kina, som brukes i mange asiatiske kulturer. Det har vært kjent for å være en brukt som urtemedisin. Det støtter et sunt immunsystem. Grønn te består av en kraftig antioksidant, noe som øker forbrenningen. Antioksidanter i grønn te er catechin polyphenois. Denne antioksidant bidrar til å fremme lengre trening ved å redusere mengden av karbohydrater som brukes. Fordi grønn te øker stoffskiftet, det kan du kroppen til å forbrenne fett raskere. En god treningsøkt anbefales når man drikker grønn te.

Hvordan lage grønn te nyttig for vekttap

•  Prøv å få 4-5 kopper grønn te daglig. Det er godt å prøve å få massevis av grønn te i kostholdet ditt, for å støtte vekttap. Ikke tilsett sukker til grønn te. Du kan finne mye grønn te med honning, hvis du ønsker noe med litt mer smak. Eller det er kanel grønn te tilgjengelig. Svært velsmakende, og det gjør ikke engang virkelig smaker som grønn te. Mange mennesker klage på smak, selv om jeg liker det. Men det er forskjellige smaker av grønn te. Du bør være i stand til å finne en som passer din smak knopper.

Erstatt brus med is grønn te og kaffe med varm grønn te. Av for startere, erstatte morgen kaffe med varm grønn te. Hvis du drikker mye brus, erstatte dem med is grønn te. Du bør nok fylle opp med varm grønn te og varm grønn te hvis du foretrekker kalde og varme drikker. Komme inn i en rutine, slik at du ikke ute brus og kaffe i stedet. Hvis du drikker mye brus, er at for mye koffein. Dessuten er brus ikke nyttig i vekttap. Brus inneholder mye sukker, koffein (mye mer enn grønn te), og det er høy i kalorier. Fedme har blitt knyttet til brus. Mengden av sukker er for mye.

Drikk grønn te med acai berry. Nå er det grønn te som inneholder acai berry også. Acai Berry, som grønn te, fremmer vekttap også. Du kan bli kjent med acai berry, hørt om det på Oprah. Drikking kombinere kraftige antioksidanter i hver drink er ekstremt sunt samlet. Fortsatt opprettholde en god samlet kosthold når man drikker grønn te. Disse drikker ikke bidra til å fremme vekttap, men du fortsatt trenger å spise godt og trene daglig.

Prøv grønn te piller. Jeg har aldri prøvd grønn te piller selv. Jeg vil anbefale å drikke faktiske grønn te i stedet. For de som absolutt hater smaken av grønn te, så ta grønn te kosttilskudd. Du ønsker kanskje å konsultere legen din når du tar disse. Selv om jeg ikke tror det bør være et problem. Grønn te eneste negative bivirkningen er koffein. Som ikke er mye koffein i grønn te. Jeg tror noen av disse pillene ikke inneholder koffein i dem.

Hvordan å miste Easy Weight på to måneder

Hvordan å miste Easy Weight på to måneder


Selv om det tar forpliktelse til å miste en betydelig mengde vekt, er det flere endringer i livsstil du kan gjøre som vil føre til vekttap. Disse endringene innebærer å bli mer bevisst på hvilke typer og deler av maten du spiser, hvor mye trening du trenger, og kaloriinntak riktig for kroppen din. Det er viktig å miste vekt trygt og å forbli motivert av å få fram støtte fra familie, venner eller vekttap programmer.

Hvordan å miste Easy Weight på to måneder

•  Bestem kaloriinntak er nødvendig for å gå ned i vekt. Det vil være nyttig å beregne din Basal Metabolic Rate, BMR, eller antall kalorier som kroppen din trenger. For å gjøre dette, multiplisere kroppsvekten med 15, multiplisere antall minutter du trener per dag med 3,5, og deretter legge til resultatene. Hvis du ønsker å miste £ 1 per uke, trekke 500 fra din BMR, og begrense det daglige kaloriinntaket til det nummeret. Ifølge Kathleen Zelman av WebMD, er det mulig å gå ned i 2 til 3 kg. uke ved å spise mellom 1050 og 1200 kalorier, og å utøve en time hver dag. Forbruker mindre enn 1050 kalorier daglig kan være farlig.

Drikk vann i stedet for juice eller brus, og unngå å legge sukker til kaffe eller te. En enkelt kan soda typisk inneholder 40 til 50 g, eller 3 til 4 ss. av sukker. En 8 oz. servering av appelsinjuice inneholder 22 g, eller ca 2 ss. av sukker. Velge vann i stedet for brus ikke bare hjelper deg å unngå for mye sukker, men det øker også din følelse av fylde, og dermed bekjempe trangen til å overspise.

Tilbered måltider selv ved hjelp av ferske råvarer - i motsetning til å spise pre-pakket mat. For eksempel kan en sunn frokost inkluderer grapefrukt og en omelett tilberedt med tomat, spinat og olivenolje, mens en sunn lunsj ville være en salat med grillet kylling. Til middag kan du tilberede fisk, grønnsaker og en søt potet. For en snack, prøv epler, nøtter eller dampede gulrøtter. Spis dine måltider sakte og nyt naturlige smaker. Dette vil hjelpe deg med å utvikle et sunnere forhold til mat, og gi kroppen din en sjanse til å signalisere når den er full.

Ta med grønnsaker og magre proteiner som kylling eller fisk i dine måltider, i motsetning til stivelsesholdige matvarer - og inkludere minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt hver dag. Unngå å hoppe over måltider, fordi dette vil føre til sult og overspising. Jo flere grønnsaker du spiser, jo mindre sulten du vil være for andre, potensielt fetende typer mat.

Skriv ned mat og drikke som du forbruker dem. På slutten av dagen, tabulere kaloriinntaket ved å bruke mat etiketter eller en elektronisk ressurs som The Calorie Counter eller New Calorie Counter. For eksempel, hvis målet ditt er 1200 kalorier, og det daglige inntaket viser seg å matche dette målet, gratulere deg selv. Hvis ikke, nøye planlegge ut ditt måltid for neste dag, slik at det tilsvarer 1200 kalorier. Deretter følger planen presist.

Øvelse på en daglig basis. Selv om dette kan virke vanskelig i starten, vil det øke energinivået samt oppmuntre fett tap. Ifølge Zelman, bør du utføre sju timer med kardiovaskulær trening hver uke - for eksempel sykling eller intervalltrening - for å oppnå raske vekttap. En time med høy intensitet cardio kan brenne 500-600 kalorier. To eller tre timer med styrketrening bør også utføres hver uke.

Rapid Vekttap i Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en tilstand i hvilken hjertet er ikke i stand til å pumpe tilstrekkelig blod for å forsyne kroppen med mengden av blod sin vev behov. Det blod som kommer inn i hjertekamrene, ikke er fullstendig pumpet ut. Ifølge Cedars Sinai Medical Center, fører dette til en svekkelse av hjertet på grunn av blod backing opp i lungene og årer. Det fører også til at kroppen ikke er forsynt med tilstrekkelige mengder av oksygen. St. Luke Texas Heart Institute sier at om lag 285 000 pasienter døde i 2008 som følge av hjertesvikt.

Rapid Vekttap

Ifølge Cedars Sinai Medical Center, kan pasienter med hjertesvikt opplever rask vekttap på grunn av kvalme. De kan også oppleve raske vekttap på grunn av deres kropp ikke er i stand til å tilstrekkelig absorbere maten. The University of Maryland Medical Center sier at raske vekttap er definert som å miste minst 7,5 prosent av en persons normal kroppsvekt i løpet av en seks måneders periode.

Cardiac kakeksi

Cardiac kakeksi er alvorlig, utilsiktet vekttap som er sett hos pasienter med hjertesykdom. Flere hjertesykdomsrelaterte problemer kan forårsake denne komplikasjonen. Ifølge revolusjon Health, disse inkluderer en reduksjon i appetitt, og en økning i kvalme på grunn av blod backing opp i tarmen og leveren som fører til svelling, utilstrekkelig næringsopptak på grunn av svellede tarmen, og i økning i kroppstemperatur som fører til en økning i metabolisme fordi hjertesvikt kan tvinge en pasient til å puste hardere. Cardiac kakeksi kan også oppstå når de metabolisme øker på grunn av tumor nekrose faktor, noe som resulterer i at pasienten brenner flere kalorier. Tumor nekrose faktor kan føre til døden vev og øket inflammasjon.

Komplikasjoner

Når pasienter opplever raske vekttap med hjertesvikt, kan de også oppleve andre relaterte komplikasjoner. Ifølge Health eMark, kan disse inkluderer skjelving på grunn av redusert kroppsfett, gallestein skyldes akutt kosttilskudd endringer, uten tap på grunn av mangel på proteiner, muskelvev tap på grunn av kroppens forsøk på å forbruke energi, vanntap på grunn av muskelvevet tap , og henger huden grunn til å miste vekt for raskt (i de som er overvektig).

Symptomkontroll

Rapid vekttap på hjertesvikt er ofte på grunn av kvalme. Kontrollere denne kvalme kan ofte føre til å ha bedre kontroll over hurtig vekttap. Ifølge Cleveland Clinic, kan pasientene bidra til å kontrollere sin kvalme ved å drikke iskald eller klare drikker, spise kjedelig mat, spise sakte, spise mindre måltider oftere, unngå søt eller fet mat, unngå aktivitet etter et måltid, ikke blande kaldt og varm mat og ikke pusser tennene rett etter at de er ferdig med et måltid.

Økende vekt

Pasienter kan ha behov for å få tilbake noe av vekten de tapte. Ifølge Mayo Clinic er det mange måter å gjøre dette sunt, slik som å spise mindre måltider oftere, og legger i snacks som er kaloririk, spise mat med høyt næringsstoffer, unngå kaffe og brus, ikke drikker med et måltid fordi det kan lede til å bli fyldigere raskere og drikker sunne vibrering eller smoothies laget med juice eller melk. Forbruker sunnere søtsaker, for eksempel yoghurt, kli muffins og granola barer kan også være gunstig. Legge ost til eggerøre, supper og gryteretter kan også bidra til å øke kaloriinntaket.

Ernæring fakta av rask mat

Ernæring fakta av rask mat


The United States Department of Agriculture foreslår at et sunt kosthold bør inneholde kalorier fra fett (ca 20 til 35 prosent av din totale daglige kalorier), karbohydrater (ca 45 til 65 prosent) og proteiner (ca 10 til 35 prosent). Dette betyr at for en 2000 kalori diett, bør du forbruker ikke mer enn 78g fett på en dag - en nesten uoppnåelig mål for en diett høy i fast food. Heldigvis ernæring etiketter viser at det er en rekke av sunne alternativer tilgjengelige, selv i fast food verden.

Salater

Mens salater kan virke som en relativt sunt alternativ, fast food salater er ikke alltid et bedre valg. Salater som inkluderer stekt kjøtt eller høy fett dressing kan vise seg å være høyere i kalorier og fett enn en burger eller sandwich. For eksempel inneholder en McDonalds Premium South grillet kylling sandwich 320 kalorier og 9g fett. Erstatte den sprø kylling og kalorier og fett gram øke til 430 og 20, henholdsvis. Når du velger din salat, unngå høy fett elementer som bacon, krutonger, stekt kjøtt og høy fett dressing. Hvis du absolutt ikke kan spise lite fett dressing, deretter bruke en halv pakke av full fett dressing.

Burgers

Mens salater kan inneholde en overraskende mengde kalorier, hamburgere er ofte lavere i kalorier enn du kanskje tror. Wendy grunn Jr Hamburger (uten ost) inneholder 230 kalorier og 8g fett. Derimot, Wendys 1/2-lb. burger med ost inneholder triple mengden kalorier og fire ganger fett. Vanligvis hamburgere varierer fra ca 250 til 800 kalorier med 8-42 gram fett. For å redusere fett, unngå dobbel ost, bacon og majones.

Kylling

USDA Food Pyramid anbefaler at flertallet av protein kommer fra magert kjøtt som kylling uten skinn. Mens kyllingen er generelt ansett som en mye sunnere alternativ enn en burger, kan fastfood kylling ikke være. En Chick-fil-A grunnleggende kylling sandwich inneholder 430 kalorier og 17g fett. På den annen side, har Chick-fil-A er Chargrilled Chicken Sandwich nesten halvparten av kalorier (260) og bare 3g fett. McDonalds sprø kylling wrap har 70 kalorier og 7 gram fett mer enn grillet kylling wrap. For å opprettholde en helse fettinntak, velger grillet kylling hver gang. Hvis du må ha sprø nuggets, kjøpe den minste mengden.

Sider

I de senere år har mange fast food-restauranter begynt å tilby sunnere alternativer for sine sider, slik som epler, rosiner og frukt kopper, som vanligvis inneholder omtrent halvparten av kalorier av pommes frites. En liten McDonalds bestilling av pommes frites inneholder 230 kalorier og 11g fett. Chick-fil-A er vaffel frites inneholder 420 kalorier og 24g fett. En liten Wendys yngel ordre inneholder 330 kalorier og 16g fett. I kontrast har Wendys rømme og gressløk Potato 10 færre kalorier og bare 3.5g fett. Uansett hvor tiltalende alternativer er millioner av amerikanere elsker sine pommes frites. Hvis du er en av dem, bør du vurdere å få dine frites fra Sonic eller McDonalds. Deres frites har færrest kalorier og gram fett av noen av de store hurtigmatkjedene.

Burritos

Hurtigmatkjedene er ikke begrenset til burgere og pommes frites. Qdoba, en fast food-restaurant som spesialiserer seg på meksikansk mat, er en av en rekke meksikansk stil fast food-restauranter. Fast food burritos er beryktet for sin høye kalori teller. En queso burrito laget med en hvetetortilla som inkluderer grillet kylling, ris, bønner, guacamole, ost, salat og rømme pakker 1140 kalorier og 46 g fett. Eliminere tortilla og kalorier er redusert til 810, med 38g fett. Når det kommer til quesadillas og burritos, generelt er det en god idé å dele et måltid.

Healthy Eating

Ifølge Health.com undersøkelse av næringskjeder i USA, de sunneste fast food-restauranter er Panera Bread, Jasons Deli, Au Bon Pain, Noodles and Company, Corner Bakery Café, Chipotle, Atlanta Bread, McDonalds, Einstein Bros Bagels og Taco Del Mar Likevel, når du hyppig disse restaurantene, bruke skjønn. Ikke alt på menyen er sunt. Sats på mindre porsjoner og ta tid når du spiser maten, for å unngå overspising. Du kan redusere kaloriinntaket med hundrevis av kalorier bare ved å bremse ned. Pass på å drikke rikelig med vann. Hvis du må ha brus, ikke får påfyll.

Den koffein i kaffe vs Pop

Den koffein i kaffe vs Pop


Koffein er et sentralstimulerende som gir deg den ekstra boost når du drikker kaffe eller brus. Men, koffein kan også bidra til angst, hodepine og rastløshet. Ulike brygger kaffe og forskjellige merker av brus varierer i mengden av koffein den inneholder. Sjekk koffein innholdet i kaffe og pop du drikker og vurdere å kutte ned på koffein dersom du tar i mer enn 500 mg per dag.

Coffee

Koffein innholdet i kaffe kan variere hver dag, selv om det er fra samme sted fordi faktorer som sliping, steking og brygging påvirker koffein innhold. Bruk koffein innhold som en guide for daglig inntak. Brus, på den annen side har den samme koffein-innhold på grunn av sin enhetlige fremstillingsprosesser.

Typer

Kaffen kommer i koffeinholdige og koffeinfri alternativer. Men koffeinfri kaffe fortsatt inneholder koffein. Kaffe er naturligvis koffein så for å gjøre koffeinfri, koffein er fjernet enten ved den sveitsiske vannmetoden, som fjerner omtrent 95 prosent av koffein, eller kjemisk oppløsningsmiddel-metoden, som fjerner 97 prosent av koffein i kaffebønner. Koffein-fri brus egentlig ikke inneholder koffein.

Koffein i kaffe

En 8 oz. kopp pulverkaffe inneholder 27 mg til 173 mg koffein, men en kopp koffeinfri har bare 2 mg til 12 mg koffein. For sterkere kaffe, en 8 oz. brygget kopp inneholder 95 mg til 200 mg koffein. For de som liker kaffe fra kaffebarer, en 8 oz. vanlig kaffe på Starbucks inneholder 160 mg koffein, og Dunkin 'Donuts' vanlig kaffe har 103 mg.

Koffein I Soda Pop

Noen brus, for eksempel 7Up, Sprite, Fanta (alle smaker) og Mug vørterøl, ikke inneholde koffein. En kan av Coca-Cola Classic, Coke Zero, kirsebær cola og diet Coke alle inneholder 35 mg koffein, men diet Coke eller Coke med kalk har 45 mg. En kan av Pepsi har 38 mg koffein. Brus spretter som inneholder mer koffein er Dr Pepper (41 mg), Mello Yello (53 mg), Mountain Dew (54 mg) og Vault (71 mg).

Betraktninger

Hvis du velger mellom kaffe og brus for en drink uten koffein, har du flere alternativer i brus. I gjennomsnitt inneholder brus mindre koffein enn kaffe, men kaffe inneholder også antioksidanter fordeler som brus ikke gjør. Uansett hva du velger, er det best å drikke med måte.

Ti Bad Fakta om Soda

Ti Bad Fakta om Soda


Du har sikkert hørt den felles helse råd for å unngå brus for optimal helse. Finn ut noen av de viktigste årsakene til at ernæringseksperter og leger sitere brus som skurken av drikke verden.

Surheten i Soda

Kullsyreholdig soda har samme surhetsgrad som eddik - en pH-verdi på 2,5. Jo lavere pH-verdien av et stoff, jo surere det er - vann har en nøytral pH på 7. Syre oksiderer og eroderer hva det kommer i kontakt med, inkludert metaller. Å drikke for mange sure drikker kan være dårlig for fordøyelsen helse og tenner.

Redusert bentetthet

Forhøyede nivåer av fosfor i brus kan fjerne kalsium fra skjelettet, noe som kan føre til et samlet tap i bentetthet og helseproblemer senere i livet, for eksempel osteoporose. Fosfor kan også føre til tannhelseproblemer, slik som gingivitt, tap av tenner og periodontitt.

Økt risiko for beinbrudd og skader

Barn som drikker brus daglig har økt risiko for beinbrudd. Dr. Marion Nestle, forfatter av boken Food Politics, påpeker at tenåringer og barn som jevnlig drikker brus er tre til fire ganger mer sannsynlig å oppleve benbrudd eller brudd enn ungdom som ikke spiser brus.

Effekt på tannemaljen

Soda kombinasjon av fosforsyre og høyt sukkerinnhold kan erodere tannemaljen, svekke tennene og fører til tannråte og tannkjøttsykdom uten ekstra vedlikehold for å holde de negative effektene av brus forbruk i sjakk. Barn og voksne som regelmessig drikker brus kan forvente å trenge flere hulrom boret og fylt enn folk som unngår brus.

Økt risiko for fedme

Forbruker brus og økende vekt har vært så nært korrelert at noen forskere, blant dem Dr. Nestle, hevder at forbruket av hver ekstra brus øker drikker risikoen for fedme 1,6 ganger. En flaske cola kan inneholde rundt 200 kalorier som kommer utelukkende fra sukker, og overforbruk av sukker er en av de viktigste årsakene til usunn kroppsvekt i USA.

Diet Soda No Better

Diett brus har noen helsemessige fordeler sammenlignet med vanlig brus. Diett brus har samme usunn surhet som vanlig brus, og ny forskning har vist at kunstige søtstoffer kan fortsatt bidra til vektøkning. Når du får i deg kunstige søtstoffer som aspartam, sukralose og acesulfam kalium, registrerer kroppen din den søte smaken, men ingen kalorier, noe som betyr at lettbrus er ikke tilfredsstillende sukker craving. En studie som fulgte 2500 New York innbyggere over ni år funnet at daglig diett brus drinkers var 60 prosent større sannsynlighet for å lide et hjerteinfarkt eller slag enn de som ikke drikker lettbrus.

For mye koffein

Koffein er et vanedannende stoff som finnes i mange brus samt kaffe og te. Drikke en koffeinholdige brus om dagen kan føre til avhengighet og abstinenssymptomer når ikke nok koffein er fortært. Koffein tilbaketrekking kan føre til kvalme, hodepine, tretthet, mild depresjon, muskelsmerter og influensalignende symptomer.

Kjemiske tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

De kjemiske tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som brukes i produksjon av kommersielle brus ikke bare øke de drikker 'surhet, de også øke sine natrium nivåer. Drikker for mye brus kan raskt presse ditt daglige inntak av natrium forbi nivået anbefalt av ernæringseksperter. Effektene av å konsumere kjemiske tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, inkludert ufarlige-klingende "karamell farge" til stede i så mange Colas, er også i stor grad ukjent, men flere undersøkelser tyder på at disse stoffene kan bidra til dannelse av ondartede svulster og kreft når forbrukes i store mengder over tid.

Type 2 Diabetes Risk

Vektøkning og topp i blodsukkernivået som forbruker brus årsaker bære sine egne helserisiko i form av type 2 diabetes. Type 2-diabetes er en variant av den sykdom som også er kjent som voksen alder diabetes, fordi den kan utløses av en stillesittende livsstil og overforbruk av sukker. Etter å ha diabetes betyr at kroppen ikke kan behandle sukker så effektivt, og karbohydrat-regulerende hormon insulin, må introduseres av ytre medikamenter som kroppen ikke lenger produserer nok til å stabilisere blodsukkernivåer på egen hånd.

Kostnad

Markeringene på soda produkter er astronomiske i forhold til deres produksjonskostnader. Hvis du kjøper en flaske brus hver dag for et år på rundt $ 2,00 en flaske, legger til at opp til $ 730 som du kan bruke mot kjøp av en ferie, en gym medlemskap, frisk frukt og grønnsaker, eller en rekke andre, sunnere alternativer . I stedet for å drikke brus, ta en gjenbrukbar flaske med deg uansett hvor du går og holde den fylt med vann fra springen for å holde tørsten i sjakk.

Syv Foods En ernæringsfysiolog vil aldri spise

Syv Foods En ernæringsfysiolog vil aldri spise


Når det kommer til et sunt kosthold, uttrykket "alt med måte" er en vanlig del av råd, selv blant ernæringsfysiologer og dietitians. Men det er litt mat og drikke som en ernæringsfysiolog ville vanligvis unngår. Noen kan være åpenbare, slik som brus, mens andre ikke er det, men samlet disse matvarene gir liten næringsverdi.

Not-So-Wonderful Hvitt brød

Hopp raffinert hvitt brød og velg grovt brød for høyere fiber, protein og mineralinnhold samt en lavere glykemisk indeks. Hel-korn forbruk er assosiert med en lavere kroppsmasseindeks og redusert magefett, ifølge American Society for Nutrition. Se på ingredienslisten på brød - 100 prosent hel-hvetemel bør være første ingrediens.

Crunchy, Creamy eller redusert fett

Ekte peanøttsmør er laget av én ingrediens: peanøtter. Peanøtter er naturlig høy i fett, hvorav de fleste er enumettet og kan bidra til lavere kolesterol. For å gjøre peanøttsmør lavere i fett og totale kalorier, er mengden av peanøtter redusert og erstattet med sukker, som er lavere i kalorier per gram og inneholder fett. Stick med the real thing og se etter peanøttsmør som er laget med bare peanøtter eller peanøtter og salt. Bare sørg for å se din del størrelse siden det er fortsatt høy i kalorier.

Flytende sukker

Mange ernærings unngå brus og oppfordre sine kunder til å gjøre det samme. En 2010 meta-analyse publisert i "Diabetes Care" knyttet drikker sukkerholdig drikke med en større risiko for vektøkning, metabolsk syndrom og type-2 diabetes. Diet soda kan ikke være en bedre erstatning. Mens kosthold brus ikke bidrar kalorier, har både sukkerholdig og med lavt kaloriinnhold brus vært knyttet til en høyere risiko for slag, ifølge en 2012 studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition." Drikk vann - flat eller musserende - eller usøtet iste i stedet.

Salte, fete kjøtt

Bearbeidet kjøtt inkluderer kjøttprodukter - bacon, pølser, deli / lunsj kjøtt - som er røkt eller gravet eller som har kjemiske tilsetningsstoffer. I 2010 Harvard School of Public Health utgitt en meta-analyse som fant hver daglig servering av bearbeidet kjøtt var assosiert med en 42 prosent økt risiko for koronar hjertesykdom. Denne studien også sett på ubehandlet rødt kjøtt, men fant ikke den samme linken til hjertesykdom. En sunnere erstatning for bearbeidet kjøtt ville være gress-matet, magert kjøtt samt fjærfe.

20-Ingredient Salatdressinger

Flaskesalatdressinger kan ha lange ingredienslister, inkludert fortykningsmidler, stabilisatorer, konserveringsmidler, kunstige fargestoffer, hydrogenerte oljer, overflødig salt og sukker eller søtningsmidler. Unngå lav-kalori dressinger også. Du kan fortsatt kle din salat, siden fett i salatdressing bidrar til å øke opptaket av næringsstoffer i grønnsaker, som beta-karoten og lykopen. Lag din egen salat dressing med en enkel blanding av olje og eddik pluss litt salt og pepper. Vær kreativ med ulike typer oljer, sitron eller lime juice i stedet for eddik, og urter og krydder.

Sukkerholdige frokostblandinger

De fleste vet at barns frokostblandinger, med frukt-flavored looper, frosting og marshmallows, er fulle av sukker. Dessverre er mange sunne-klingende korn for voksne også lastet med søte ting. Andre navn på sukker omfatter stokk eller sirup, fordampet fruktjuice, honning og malt sirup. Se etter frokostblandinger uten tilsatt sukker i ingrediensene, og tilsett frisk frukt til frokostblanding for å tilfredsstille en søt tann.

Chips, potetgull og kjeks

Fra neon oransje cheesy puffs til rømme og løk mais chips, fritert snacks gir liten eller ingen næringsverdi. I stedet legger de overflødige kalorier, fett, natrium og kunstige smaker og farger uten å tilfredsstille sult. Bakt chips kan være lavere i fett og kalorier, men de er også svært bearbeidet mat som gir minimale næringsstoffer. Bedre snacks som er mer næringsrik og mett inkluderer et eple med en håndfull nøtter, paprika og hummus eller 100 prosent hele korn kjeks med en skive ost.

Hvordan å lage sunn Soda

Soda er en av de mest populære drikker, spesielt for barn. Dessverre er dette kullsyreholdig drikke ofte fylt med sirup og andre usunne ingredienser. Med andre ord, er brus ikke nødvendigvis den type drikke du vil være å sette inn i kroppen din. Heldigvis skjønt, kan du lage en sunn hjemmelaget versjon som du ikke trenger å føle deg skyldig om.

Hvordan å lage sunn Soda

Chill juice og club soda. De to bestanddeler må være ved samme temperatur, eller vil deflatere soda. Dette sikrer at sunn brus er fin og sprudlende.

Fyll et glass halvfullt med juice. Legge saften først vil også bidra til å forhindre tap av kullsyre.

Sakte legger brus. Sakte legger brus til juice vil sikre at sunn brus ikke skum opp for raskt.

Forsiktig røre å kombinere. Vekker deg sunn brus til raskt vil deflatere alle boblene. Det er ingenting verre enn flat brus, så røre sakte.

Hint

 • Du kan legge til hva smaken av juice du foretrekker.
 • Prøv å kombinere forskjellige smaker av juice for en virkelig unik kombinasjon.
 • Sjekk ernæring etiketten for å sørge for at du kjøper 100 prosent juice.

Helseeffekter av Soft Drinks

Brus er blitt allestedsnærværende i amerikansk kultur. Rudd Center for Food Policy and Obesity ved Yale University rapporterer at amerikanerne har doblet mengden brus de drikker siden 1970-tallet: Over 50 liter brus per person forbrukes årlig i USA alene. Før du kommer for en annen brus, vurdere de negative effektene disse drikker kan ha på helsen din.

Fakta

Den gjennomsnittlige mengden av raffinert sukker i en brus tilsvarer den totale mengden av sukker anbefales for en dag. Brus inneholder svært høye nivåer av syre, omtrent lik eddik, som får dem til å opprørt magen. For å motvirke den syre, tar kroppen kalsium bort fra blodet. Brus også inneholder høye nivåer av fosfor, noe som ytterligere fører til legemet for å stjele kalsium fra skjelettet. Brus inneholder også koffein, en mild, men vanedannende, stimulerende.

Effekter

Studier viser at brus drinkers ikke kompensere for den ekstra inntak av kalorier ved å spise mindre mat. Høyt sukker nivåer og økt kaloriforbruk årsaken fett lagres på kroppen. Soda forbruket er knyttet til fedme og høyere risiko for flere sykdommer slik som diabetes, nyrestein og osteoporose. Gingivitis, tann misfarging og tannråte er forårsaket av sukker og syre i soda, som spiser bort tannemaljen. Koffein forbruket er knyttet til mer alvorlige menstruasjonssmerter og menopausale symptomer, så vel som hjertesykdommer, slik som arytmi.

Betraktninger

De negative helseeffekter av brus er spesielt skadelig for barn og tenåringer. Høye nivåer fosfor hemme veksten av ben. Studier har vist at barn som ofte drikker brus er betydelig mer utsatt for beinbrudd, barndom fedme og diabetes, selv i voksen alder. Brus blir ofte markedsført til unge mennesker, og er ofte lett tilgjengelig på skoler, sosiale arrangementer og andre aktiviteter. Utdanne barn til å gjøre gode valg om deres mat og drikke for å holde dem friske som de vokser.

Misforståelse

Dessverre er lettbrus også skadelig for helsen din. Selv om diett brus ikke inneholder sukker, kunstige søtningsmidler som brukes til å lage dem smaken høye nivåer av metanol og har vært knyttet til krefttyper og sykdommer i leveren, blæren og det kvinnelige reproduksjonssystem. Diett brus har også vært knyttet til vektøkning. Selv drikker diett brus betyr avkall andre sunnere drikke valg, for eksempel kalsium-rik melk eller vann.

Forebygging / løsning

Skjær brus fra kosten din så mye du kan. Holde fokus selv om kroppen din er avhengige av koffein og andre ingredienser i de drikker. Frukt slag, kan avkjølt te og energidrikker ofte være like skadelig som brus, og bør også inntas i moderate. For å motvirke tap av kalsium fra å drikke brus, bytte til en lav-fett melk. Kalsium-rik mat som yoghurt spise. Drikk vann i stedet for brus med måltider. I tillegg til ikke å ha noen skadelige effekter på kroppen, gir vann mange lagt helsemessige fordeler.

Hodepine & Diet Pop

Mange mennesker liker å drikke pop som hoved drikke. Gjennomsnittlig voksen (20 år og eldre) bruker 17,5 gram av brus (ikke-diett og diett) daglig. På grunn av høyt sukker og kalori nivåer i vanlig pop, noen mennesker har byttet til diett pop, som ikke har noen sukker og vanligvis mindre enn én kalori per porsjon. Faktisk, John Sicher, redaktøren av Beverage Digest, sier diett pop salg er sannsynlig å gå raskere enn at av vanlig pop.

Diett pop ingredienser, spesielt koffein og aspartam, har vært knyttet til hodepine.

Funksjon

De fleste diett pop inneholder koffein. Diet Rite Cola inneholder 36 mg koffein per 12 oz. kan mens Diet Coke inneholder 46 mg. Diet energidrikker inneholder varierende mengder av koffein, men i gjennomsnitt de ca 150 mg per 16-oz. container.The National Headache Foundation sier vanlig hodepine lider kan trygt konsumere 200 mg koffein daglig, men råder dem til å unngå daglig bruk.

Koffein gjør cerebrale blodkar få smalere. Når noen slutter å konsumere koffein, blodårene utvider seg og blodstrøm øker. Den økte blodstrømmen kan resultere i hodepine.

Betraktninger

Koffein er vanndrivende, så de som drikker den mister væske (vann) raskere. Hvis kroppen ikke har nok vann, det blir dehydrert, er et symptom som hodepine.

Effekter av kunstige søtstoffer

Diett pop generelt inneholder aspartam, et kunstig søtningsmiddel markedsføres under merkenavnet "NutraSweet." Flere studier har indikert at bruk av aspartam kan utløse hodepine hos personer som regelmessig lider av migrene. For eksempel SK Van den Eeden og kolleger ved University of Washington School of Public Health og samfunnsmedisin konkluderte i en 1994 studie "det ser ut til at noen mennesker er spesielt utsatt for hodepine forårsaket av aspartam og kan være lurt å begrense sitt forbruk." Studien ble publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Neurology.

En annen studie på New Yorks Montefiore Medical Center av Dr. Richard Lipton og kolleger fant at "aspartam kan være et viktig kosttilskudd trigger hodepine i noen mennesker."

Abstinenssymptomer

Sparker dietten pop vane kan resultere i en alvorlig hodepine, hvis man går "cold turkey". Symptomene er spesielt alvorlig i den første uken eller så, spesielt i løpet av andre eller tredje dag. Hvis man er en spesielt tung drikker, kan hodepine være mest alvorlige. Andre abstinenssymptomer inkluderer slapphet, frysninger, kvalme og nedstemthet. De fleste av disse symptomer, inkludert hodepine, gradvis minske og forsvinner i løpet av en uke til 10 døgn

Forebygging / løsning

Fordi abstinenssymptomer kan være alvorlige (noen mennesker har måttet legges inn på sykehus for alvorlig koffein avhengighet), mange helse-eksperter anbefaler å redusere mengden av diett pop inntak over flere uker eller måneder.

En måte å redusere diett pop inntaket samtidig redusere sjansen for en tilbaketrekning hodepine er å kutte ned sakte, redusere mengden du drikker med 10% om gangen. En annen metode er å legge til mer is eller vann til en liten mengde av lokal. Dette gjør at du kan få noen diett pop smaken, men i en utvannet form som ikke er like tiltalende
.

Ti ting du bør fjerne fra kostholdet ditt

Ti ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


Alles kropp fungerer annerledes. Noen mennesker kan slite med vektøkning, mens andre er gluten-intolerant. Hvis du ønsker å spise sunnere, eliminere bearbeidet mat og legge til mer fersk mat til ditt daglige kosthold.

Det er 10 matvarer og drikkevarer bør du fjerne fra din diett for den sunneste å spise. Hvis du har en vanskelig tid å eliminere alt på en gang, utføres på ett element om gangen for å redusere inntaket gradvis. Hvis du erstatte disse matvarer med næringsrik, fersk mat, kan du redusere risikoen for visse sykdommer og andre helsemessige forhold.

Brus

Brus kan være kaldt, forfriskende, sukkerholdige og vanedannende. Mange brus inneholder betydelige mengder koffein. Soda drinkers kan ubevisst utvikle en avhengighet eller avhengighet til koffeinholdige, kullsyreholdige drikker.

Det er liten eller ingen næringsverdi i brus, så de bør fjernes fra kostholdet ditt først. Øk inntaket av vann og te, og drikker alle naturlige fruktjuicer når du craving litt sukker.

Diet soda er ikke en akseptabel erstatning. Selv ernæringseksperter og leger fortsatt debatt mulige effekter av aspartam og andre sukker erstatter, noen studier viser at å bytte til diett brus ikke nødvendigvis føre til vekttap.

Coffee Shop Drikke

Som brus drinkers, kan noen koffein narkomane mette sine cravings med modifiserte "kaffe" drinker. Selv om svart kaffe eller kaffe med en liten skvett melk er lav-kalori alternativer, dagens kaffebarer tilbyr mange drikker som inneholder fløte, sukker og andre tilsetningsstoffer.

Hvis du trenger litt koffein, bestille en enkel kopp kaffe og legge små mengder av melk, fløte eller sukker selv.

Beriket mel produkter

Du bør unngå mest kommersielle hvitt brød og andre bakeprodukter som inneholder beriket mel. "Anriket mel" angir at melet er blitt bleket og strippet for verdifulle næringsstoffer. Kjøpe hele korn brød og pasta i stedet.

Bakevarer

Stor ost wienerbrød og muffins på størrelse med knyttneven din er ikke et godt alternativ for ditt daglige kosthold. Porsjonene av bakevarer er ute av kontroll. Disse bakervarer inneholder vanligvis anriket mel, en stor mengde sukker og transfettsyrer.

Hvis du har tilgang til en etikett, sjekk for å sikre at maten ikke inneholder noen "delvis hydrogenert" oljer fra hard-stick margarin. Selv om du ser "NO TRANS FAT" på boksen, sjekk den ernæringsmessige fakta uansett. Noen selskaper kan slippe unna med denne etiketten ved bevisst å basere sine påstander på en svært liten del størrelsen. Hvis du er i tvil, sjekk ingrediensene.

Pre-pakket "Instant" Rice

Hvis du ønsker å koke ris, kjøpe poser med hvit eller brun ris. Unngå eske risretter som inkluderer krydder pakker. Selv om resultatene kan være deilig, smaks pakker inneholder store mengder salt og andre konserveringsmidler. Les ernæringsmessige fakta på sidepanelet; de fleste av disse ris produkter er meget høy i kalorier.

Cook hvit og brun ris på komfyren eller i en riskoker. Hvis du vil at ris til å ha mer smak, tilsett litt urter, krydder og salt-free krydder etter at du koke ris.

Hermetisk kjøtt

Hermetisk kjøtt, for eksempel hermetisert kylling og Spam, er fulle av konserveringsmidler. Selv hermetisk kjøtt kan være nyttig i en nødsituasjon, ikke inkludere dem som en fast del av kostholdet ditt.

Hermetisert suppe

De fleste hermetisert supper er svært høy i natrium. Hvis du ikke har tid til å lage din egen suppe eller lager, se etter lav-natrium alternativer til din lokale matbutikk.

Stekt mat

Noe stekt kan inneholde noen "skjulte" kalorier. Noen restauranter kan bruke oljer med transfett eller stekt mat kan være belagt med et liberalt mengde kjernemelk eller egg. Stick med grillet eller bakt kjøtt og grønnsaker.

Hvis du ønsker å hengi seg til stekt mat en gang i blant, steke maten selv slik at du kan velge den oljen og tilpasse oppskriften.

Fast Food

En stor porsjon pommes frites kan være en godbit en gang i blant, men du bør fjerne fast food fra ditt daglige kosthold. De fleste av maten er stekt i olje og sjelden inneholder en betydelig mengde av sunne vitaminer og mineraler. Begrens fast food inntaket til et par ganger i måneden.

Frukt Snacks

Hvorfor spise frukt snacks når du faktisk kan spise frukt? Selv om noen merker kan legge viktige vitaminer og mineraler til frukt snack, gummies, frukt rundstykker og andre bearbeidede frukt snacks kan inneholde mye sukker og andre tilsetningsstoffer. Sats på en naturlig tilnærming og velge frisk frukt i stedet.

Introduksjon til osteoporose

Osteoporose er en alvorlig sykdom som påvirker bein. Det kan ramme folk i alle aldre, men er mer utbredt hos eldre mennesker. Tilstanden kan forebygges ved å trene regelmessig og gjøre noen andre endringer i livsstil.

Definisjon

Osteoporose er en skjelettsykdom, hvorved benene blir porøs og mister sin tetthet til et punkt hvor sprekker kan oppstå med mild stress, spesielt i hofte, ryggrad og håndledd.

Prevalens

Omtrent 10 millioner mennesker i USA har osteoporose. Anslagsvis 34 millioner er i faresonen for å utvikle sykdommen på grunn av lav benmasse.

Symptomer

Bentap oppstår vanligvis uten symptomer, og osteoporose kan nå et avansert stadium før symptomene presenterer seg selv. Sene symptomer inkluderer en lut holdning eller benbrudd etter mindre stress.

Risikofaktorer

Familiehistorie, alderdom, liten ramme og etnisitet øker risiko. Risikoen kan reduseres ved å avstå fra koffeinholdige brus, ikke røyking, regelmessig mosjon og redusere alkoholforbruket.

Forebygging

Livsstilsendringer som regelmessig mosjon og et tilstrekkelig inntak av kalsium og vitamin D er endringer du kan vedta å redusere risikoen for osteoporose.

Hvordan bryte en Soda Addiction

Hvordan bryte en Soda Addiction


Ifølge National Soft Drink Association, mer enn 60 prosent av offentlige og private videregående skoler gir tilgang til brus. Over 15 milliarder liter brus ble fortært i 2000. Med alle de tilgang til brus, mange mennesker drikker mer brus enn vann og skape en usunn ubalanse. Bryte en brus avhengighet og nyte fordelene av en pop-fri diett. Les videre for å lære mer.

Hvordan bryte en Soda Addiction

•  Start en drink journal. Hold styr på den tiden av dagen når brus er drikke av valget. Dette kan avgjøre din "svake" øyeblikk. Legg merke til hva slags brus blir konsumert og hvor mange.

Analyser ingredienslisten av brus. Brus med koffein og sukker kan gjøre bryte en brus avhengighet vanskeligere på grunn av en kortvarig energi rush.

Bytt til vann. Erstatte en brus om dagen med en flaske vann og gradvis slette brus helt. Drikk glitrende mineralvann hvis karbonatisering bruse fortsatt er ønsket.

Gå cold turkey for umiddelbare resultater. Fjern all brus fra hjem og unngå å gå forbi drikke i super markedet. Koffein tilbaketrekning symptomer inkluderer hodepine og selv kvalme så cold turkey er ikke det beste alternativet hvis du ønsker å unngå disse symptomene.

Velg en lav belastning på tide å bryte avhengigheten. Hvis det ikke er mulig, skjemme deg bort med en spesiell godbit hver dag en brus ikke forbrukes.

Sett et mål. Plukk en realistisk dato for å avslutte drikke brus og hold deg til den.

Spre ordet om målet å bryte en brus avhengighet. Fortelle andre om målet ditt kan øke din suksess.

Hint

 • Drikk flavored, kullsyreholdig vann hvis du synes smaken av rent vann for flat i begynnelsen.

Er det OK å drikke Diet Pop Når gravid?

Enten diett brus bør forbrukes mens du er gravid er et spørsmål uten et klart ja-eller-nei svar. Mens kunstige søtstoffer er ikke bra å konsumere i høye doser, har ingen harde bevis vist seg å bevise at diett brus, i moderate mengder, kan være skadelig mens hun var gravid.

Moderasjon er nøkkelen

Fordi diett brus har kunstige søtstoffer og koffein, to ting som er mislikt for en gravid kvinne, de er ikke de sunneste drikke til forbruker. Men drikker en lettbrus om dagen vil sannsynligvis ikke føre til skade på den gravide kvinnen eller barnet. Som med all koffein, bør brus inntas i moderate mengder, som anbefalt av Lisa Wolfe, en genetisk veileder.

Spille det trygt med sweetners

Diett brus ikke inneholder kunstige søtstoffer som Apartame og Nutra-søt. Aspartam består av to aminosyrer --- fenylalanin og asparaginsyre --- og brytes ned i kroppen på samme måte de fleste proteiner er derfor det er ikke ansett som skadelig når det brukes i moderate mengder.
Ifølge babycenter.com, "Et unntak er moms-å-være som har en genetisk sykdom som kalles phenylketonuria.These moms må unngå aspartam helt fordi PKU hindrer dem fra å bryte ned fenylalanin i kostholdet."

Sakkarin, ikke er ofte brukt i dag, men anbefales ikke til kvinner som er gravide på grunn av funn fra studier på gravide lab gnagere. Sakkarin bør unngås for enhver pris, ifølge babycenter.com.

Få din Næringsstoffer

En av de viktigste grunnene til gravide kvinner bør unngå lettbrus, eller brus generelt, er at avhengigheten av disse drikkevarer kan føre kvinner å forsømme mer næringsrik valg som juice, melk eller vann. Disse drikker er svært gunstig for barnets utvikling og mors ernæring.

Brukes i moderate mengder, er lettbrus greit å konsumere. Bare husk å være smart om hva du putter inn i kroppen din, og derfor babyens, så vel.

Hvordan spise riktig med diabetes

Hvordan spise riktig med diabetes


Spise riktig når du er en diabetiker er svært viktig. Å ha en grunnleggende forståelse av hvordan ulike matvarer er metaboliseres hjelper, men det er nok av selvhjelpsguider for referanse.

Bruksanvisning

Bli kjent med proteiner. Protein har vist seg å være den mest fordelaktige makronæringsstoffet i diabetisk diett. Det antas at dette er et næringsstoff som ikke øke blodglukosenivå. Det synes å stimulere insulinfrigjøring fra bukspyttkjertelen som resulterer i bedre kontroll av glukosenivåer. Bare vær forsiktig at protein er ikke fettstoffer. Se etter magert kjøtt, meieri proteiner, sjømat, bønner og helkorn.

innlemme komplekse karbohydrater og nøtter slik som hele korn, havre, bygg, hvete, brun ris og amaranth i kostholdet ditt. Ikke bare har de protein og fiber, men også vitaminer og mineraler.

Se etter fargerike grønnsaker og frukt: mørk grønn leafy spinat, grønnkål, grønne grønnsaker, swiss Chard, brokkoli, dype røde epler, granatepler, reddiker, paprika, oransje yams, squash, appelsiner, gulrøtter. Alle disse er fantastiske for helsen.

Drikk vann. Ikke brus, ikke fruktjuice, ikke koffeinholdige drikker.

Hint

 • Exercise. Det er viktig for diabetikere samt alle.
 • Sørg for å gjennomgå eventuelle endringer i kostholdet med legen din.

Diet Pepsi & MS Symptomer

Diet Pepsi & MS Symptomer


Diet Pepsi er en lav-kalori brus som inneholder aspartam, et kunstig søtningsmiddel som brukes i mange matvarer. Mange sier at aspartam ikke er trygt for forbruk, og at bruken i Diet Pepsi forårsaker MS. Studier utført av Centers for Disease Control og FDAs Center for Food Safety and Nutrition har bevist det er ingen kobling mellom aspartam i Diet Pepsi og MS.

The Claim

Mange mennesker har kommet over nettsteder eller mottatt kjede e-poster som hevder at Diet Pepsi drinkers har større risiko for å utvikle multippel sklerose eller MS-lignende symptomer. Den aspartam i Diet Pepsi og andre matvarer er ryktet å være årsaken. Ifølge disse nettstedene, tre alkohol i aspartam endres til formaldehyd, deretter til maursyre, noe som fører til metabolsk acidose. Resultatet er ment å være en høyt nivå av metanol i kroppen, nok til å forårsake disse MS-symptomer. Hva mer er, disse nettstedene gir anekdotiske bevis for at Diet Pepsi drinkers diagnostisert med MS så deres symptomer forsvinner når de sluttet å drikke Diet Pepsi.

Misforståelse

Nettsteder som hevder Diet Pepsi forårsaker MS tilskriver en rekke symptomer til aspartam i drinken. Blant dem er spasmer, skyting smerter, leg nummenhet, kramper, svimmelhet, svimmelhet, hodepine, leddsmerter, depresjon, angst angrep, sløret tale, tåkesyn og hukommelsestap. Men Centers for Disease Control (CDC) studerte 500 rapporter og konkluderte med at disse symptomene tilskrives aspartam inntak "er mild og er symptomer som er vanlige i den generelle befolkningen." Når du søker etter informasjon om disse symptomene, er det lurt å oppsøke troverdige, vitenskapelige studier snarere enn anekdotiske bevis.

Fakta

I en 1999 artikkel, David Squillacote, MD, Senior Medical Advisor til Multiple Sclerosis Foundation, skriver at i alle sitatene i medisinsk litteratur om aspartam opp til den tid, "det er ingen informasjon overhodet om skadelige effekter av aspartam på MS. ... Det er ingen bevis for at aspartam på noen måte forårsaker, provoserer, etterligner eller forverres MS "(" Alarm Over Aspartam "). Endelig FDAs Center for Food Safety and Nutrition utgitt en uttalelse i januar 1999, som bemerker at "det er ingen troverdig bevis som tyder på at aspartam utløser MS."

Betraktninger

Mens Diet Pepsi ikke forårsaker MS, bør brus ikke brukes av personer med en helsetilstand som kalles fenylketonuri. Phenylketonurics takler ikke fenylalanin, en ingrediens i aspartam. Dette er den eneste påvist helserisiko Diet Pepsi positurer.

Advarsel

Anekdotiske bevis for at Diet Pepsi forårsaker MS er nettopp det --- anekdotiske. Helsemyndigheter, som er ansvarlige for publikum, er i en bedre posisjon til å bestemme sikkerheten til aspartam bruker kontrollerte studier enn enkeltpersoner, som ikke har ressurser til riktig undersøke problemet. Hvis du opplever MS-symptomer mange tillegge aspartam inntak, bør du oppsøke lege.