Digidexo.com

Urte kosttilskudd for å hjelpe slutte å røyke

Det er mange nye urte kosttilskudd tilgjengelig i dag som kan hjelpe deg å slutte å røyke. Dette er sunnere, mer naturlige metoder som også kan være rimeligere enn tradisjonell patcher, tannkjøtt eller reseptbelagte medisiner. De virker ved å redusere stressnivået og gi kroppen din med viktige antioksidanter for å spyle systemet av farlige kjemikalier absorberes fra røyking. Tar disse urte kosttilskudd kan hjelpe deg å slutte å røyke naturlig og gjøre administrere nikotin uttak mye enklere.

Lobelia

Lobelia inneholder et stoff som heter lobeline, som ligner på nikotin, men er ikke vanedannende og faktisk styrker luftveiene. Det bidrar til å kontrollere suget etter nikotin samtidig bidra til å rense ut lungene. Det bidrar til å fjerne slim og klare opp irritasjon i lungene og kan også bidra til å kvitte seg med den ekle "røykhoste" raskere.

Johannesurt

Johannesurt er en favoritt urte supplement blant røykere som prøver å slutte. De arbeider for å roe nervene og hindre de vanlige jitters mange mennesker får når de har sluttet å røyke. Dette bidrar også til å hindre moodiness og irritabilitet som er vanlig i løpet av de første ukene for å prøve å slutte. Kombinasjoner av lobelia og johannesurt er ansett som de beste kosttilskudd for å ta for å lykkes med å slutte å røyke. Sammen har de også bidra til å lindre symptomene på depresjon, angst og søvnløshet.

Tobakk Detox

Dette er et populært naturlegemiddel som også hjelpemidler i lindrende vanligste symptomene led når slutte å røyke. Tobakk Detox er en kombinasjon av naturlige urter som jobber sammen for å gjøre å slutte å røyke mer utholdelig. Det bidrar til å redusere hoste, og hindre spenninger og kvalme. Den bidrar også til å avgifte systemet ved å fjerne skadelige substanser, slik som nikotin.

Herbal Inhalers

En av de nyeste urte kosttilskudd i å hjelpe folk til å slutte å røyke er urte inhalator. Dette er et enkelt gjøres metode som har en 90 prosent rente av effektivitet i å hjelpe folk slutte å røyke over tid. Alt du gjør er inhalere medisinert urter flere ganger om dagen, og det kan hjelpe deg å miste lysten til å røyke i løpet av få uker. Du bør legge merke til at du har mindre hyppige cravings å røyke etter de første flere dagers bruk.