Digidexo.com

Hvordan vite om du har et lavt elektrolyttforstyrrelser

Å vite om du har en lav elektrolyttforstyrrelser kan hjelpe deg å avgjøre generelle helse. Elektrolytter slik som natrium, kalium og klorid er nødvendig for friske celler. Disse forbindelsene er ofte oppbrukt når en person lider av dehydrering. Idrettsutøvere stadig prøver å etterfylle elektrolytter for å forebygge eventuelle problemer og opprettholde god ytelse. Noen ganger kan en person kan lider av et lavt elektrolyttforstyrrelser hvis de stadig svette uten påfyll av kroppen med vann, elektrolytter og mineralrike matvarer.

Hvordan vite om du har et lavt elektrolyttforstyrrelser

•  Vurdere dine symptomer og skrive dem ned. Du kan ha et lavt elektrolyttforstyrrelser hvis du lider av munntørrhet, tretthet eller økt vannlating.

Gå til legen din og diskutere dine symptomer sammen med å be om en elektrolytt ubalanse blodprøve. Snakk med legen din om hvor lenge du har opplevd symptomer, og hva som kan være mulige årsaker. Du kan ikke absorbere elektrolytter fra din mat, eller du kan tappe kroppen din ved å svette for mye og ikke erstatte elektrolytter fra din drikkevarer eller mat. Himalayan rosa salt er høy i mineraler og elektrolytter. Du kan legge til et snev av denne salt til en annen rett eller bare plassere 1 ss. i et glass med vann og la den sitte i noen minutter før du drikker det ned.

Snakk med legen din om eventuelle medisiner som du kan ta. Noen legemidler kan tømme kroppen av visse næringsstoffer. Fortell legen din hvis du lider eller har lidd av spiseforstyrrelser, da dette kan føre til ekstreme en elektrolytt ubalanse i kroppen.

Spør om det er noen spesifikke spise og drikke krav før du tar testen.

Vent til testresultatene å komme tilbake. Spør legen din hva annet du kan gjøre for å få kroppen tilbake i balanse.