Digidexo.com

Botemidler for Human Parasitter

Menneskelige parasitter er organismer som, som ikke klarer å leve på egenhånd, er avhengige av deres host (folk) for å overleve. Disse organismene kan skade kroppen gjennom fôring og livssyklus, skiller ut giftige avfallsstoffer eller forårsaker en allergisk reaksjon. De kan være meget liten (selv mikroskopiske, i tilfelle av amøber eller andre encellede parasitter), eller kan vise seg å være flere inches lange (i tilfelle av flatormer). Parasitter kan leve i nesten hvilken som helst del av kroppen, inklusive fordøyelseskanalen, på huden (eller under den), og i leveren. Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen gjennom en rekke ruter, inkludert utilsiktet inntak, infeksjon via huden eller noen ganger via avføring. Selv om kroppen er i stand til å bekjempe slike infeksjoner, i noen tilfeller andre behandlinger er nødvendig for å kurere humane parasitter. Parasittinfeksjoner kan variere fra mildt irriterende til ødeleggende og potensielt dødelig.

Konvensjonelle behandlinger

Det finnes en rekke antiparasittiske medikamenter som kan oppnås etter resept. Før legen din vil foreskrive noen av disse stoffene, som inkluderer Albendazole, Iodoquinol, og Furazolidone, vil hun ønsker å sjekke dine symptomer og din nyere medisinsk historie for å avgjøre om en parasittinfeksjon er sannsynlig. Disse reseptbelagte medisiner er generelt trygt og arbeide for å drepe parasitter av forskjellige typer. Du må ta hele kurset av medisiner og muligens har noen familiemedlemmer eller andre personer du kommuniserer med tett ta medisiner så vel som å unngå at parasitten spredt og / eller reinfect deg.

Naturlige behandlinger

Det finnes en rekke urteprodukter som brukes for homøopatiske "parasittiske renser." Selv om effekten av disse medikamentene har ikke alltid blitt grundig testet, de er anbefalt av noen forskere som arbeider med urte medisiner. De omfatter malurt, svart valnøtt skrog skjær og nellik. Disse urtene er vanligvis tatt i form av kapsler og kan kjøpes på mange helsekost og alternativ medisin butikker. Tidsplanen du bør følge når du tar dem følger med produktene.

Diet

Et riktig kosthold vil hjelpe kroppens immunsystem naturlig bekjempe parasitter, samt hjelp til å fjerne dem fra kroppen (gjelder spesielt hvis parasittene er i tarmen). Spise en diett som er høy i fiber vil oppmuntre fordøyelsen helse og bidra til å rydde ut alt som lever i tarmen. Et balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker vil også hjelpe i denne forbindelse. I tillegg probiotiske matvarer, slik som yoghurt med aktive kulturer, vil bidra til å bekjempe parasitter.

Andre kosten behandlinger

En annen måte å kurere parasitter er å unngå matvarer som kan bidra til å opprettholde dem. De fleste mage parasitter, for eksempel trives på melkeprodukter og noen matvarer som inneholder mye sukker eller fett. Sukker og fett kan lett metaboliseres energikilder for disse parasitter. I tillegg unngår kokt kjøtt, særlig svinekjøtt, biff og kylling, vil også hjelpe deg å unngå å få mageparasitter samt hjelpe kroppen din i ridding det av pågående infeksjoner.

Aktuelt kremer og salver

Mange parasitter, slik som ringorm, kan forårsake infeksjoner på huden som vil resultere i et utslett eller irritasjon. For disse typer parasitter, er den beste behandling for å gni en anti-parasittisk krem ​​eller salve på det berørte området. Den vanligste aktive ingrediensen i disse medikamentene er metronidazol, og lav konsentrasjons kremer er tilgjengelig over disk på de fleste stoff butikker.