Digidexo.com

Hvordan Pass Kidney Stones Enklere

Nyrestein dannes når kjemikalier i urinen krystalliserer og danne steiner. Mange ganger, disse steinene er så liten at du passerer dem uten å vite at du hadde dem. Andre ganger, nyrestein er større og ganske smertefullt å passere.

Hvordan Pass Kidney Stones Enklere

•  Dersom legen har diagnostisert nyrestein, vil du bli fortalt at enten du er en kandidat for kirurgi for å fjerne steiner eller vil du bli sendt hjem for å passere dem på egen hånd. Hvis du får beskjed om å gå hjem å passere nyrestein på egen hånd, bør denne oppskriften være til stor hjelp for deg. Bland like deler extra virgin olivenolje og sitronsaft. 6 Tbs eller så av hvert bør være tilstrekkelig.

•  Drikk olje og sitronsaft concoction. Den sure natur sitronsaft vil bidra til å bryte opp krystaller og olivenolje vil hjelpe å smøre og bidra til å gjøre bestått av steinene litt enklere.

Følg dette ved å drikke vann. Vær forberedt på å drikke 2-3 liter vann per dag for å passere nyrestein. Kroppen må produsere massevis av urin for å skylle ut systemet av nyrestein.

Hint

  • Passerer nyrestein er smertefullt. Du kan finne deg selv fristet til å unngå å drikke mye vann for å unngå konstant bestått av disse smertefulle nyrestein. IKKE! Vannet vil faktisk tjene til å utvanne urinen slik at hvis du blir sår fra passerer nyrestein, vil urinen din ikke har så mye "brenne" når du må gå. Drikk opp!