Digidexo.com

Hvordan du starter en Raw Food Diet

Enten du velger den rå mat diett i håp om å miste et par pounds, eller du bare ønsker å rense ut systemet, kommer opp med en solid plan er integrert suksess for denne dietten. Begynner en rå mat diett kan være den vanskeligste delen, men når du får ballen til å rulle, bør det være klart seiling derfra.

Hvordan du starter en Raw Food Diet

•  Begynn å innlemme rå matvarer inn i dine daglige måltider for ca 2 uker. Pass på at med hvert måltid av dagen er du forbruker minst to porsjoner med frukt og / eller grønnsaker.

Legg en salat bestående av alle rå mat til både lunsj og middag. Denne endringen vil varme kroppen din opp til ideen om å spise mer frukt og grønnsaker.

Fjern kjøtt og fjærfe fra kostholdet ditt etter de første 2 ukene. Erstatt med Spirulina og Chlorella --- disse er alger og ferskvann planter som inneholder avgifte agenter og antioksidanter.

Klargjør en oppskrift bok av rå mat retter. Holde mulighetene åpne og være villig til å prøve en rekke forskjellige retter.

Begynn å avvenne deg ut av de andre matvarene sakte etter de første ukene. Fortsett å legge rå matvarer til hvert måltid før du har innarbeidet et komplett utvalg av rå matvarer i kostholdet ditt.

Fortsett fullt ut med rå mat diett for opp til 30 dager. Selv om noen gjør det til en komplett livsstil endring, de fleste bruker dietten i 15 til 30 dager for å rense ut av sitt system.

Hint

  • Drikker juice er en integrert del av den rå mat diett. Men juice ikke anses som "rå" med mindre de er ferskpresset. Kjøpe en juicer er en god investering for den rå mat diett.