Digidexo.com

Hvordan å roe ned Temper

Hvordan å roe ned Temper


En dårlig humør skaper en rekke problemer for mennesker og kan påvirke deres livskvalitet. Aggressiv atferd folk utviser når de føler sinte skape problemer. Havarerte forhold, tapte arbeidsplasser og juridiske problemer ofte motivere folk til å lære måter å kontrollere besinnelsen. Fysisk aggresjon innholder voldelige atferd som for eksempel å slå, kaste ting, punching hull i vegger eller bryte ting. Verbal aggresjon inkluderer truende, roping, navn ringer og sier sårende ting. Lære ny atferd hjelper folk administrere sitt sinne og uttrykke sine følelser på positive måter.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over problemer forårsaket av en dårlig humør. Aggressiv atferd negativt påvirke relasjoner, arbeid, fysisk helse og mental helse. Aggresjon kan skape pinlige utbrudd som roping på en butikkansatt eller som viser veien raseri foran en medarbeider. Noen ganger folk angre disse atferd etter at de har roet seg ned.

Lag en liste over hva som er oppnådd fra aggressive atferd. Noen ganger folk rapporterer besinnelsen hjelper dem få sine behov oppfylt eller gir dem mer energi. Identifisere hvordan lære nye strategier og atferd kunne møte disse behovene uten de samme konsekvensene som de aggressive atferd. For eksempel, lære å be om hjelp heller enn roping og krevende handling kan føre til et mer positivt utfall.

Lær hvordan å gjenkjenne de fysiologiske symptomene som følger sinne. Folk har en tendens til å oppleve symptomer som økt hjertefrekvens, knyttede kjeve eller never, varmefølelse i ansiktet eller halsen, risting og svett. Gjenkjenne når sinte følelser begynner å nå farlige nivåer hjelper folk gripe inn raskt for å hindre seg selv fra å bli eksplosivt sint.

Ta en gang ut fra situasjonen så snart som fysiologiske symptomene begynner. Unngå å delta i en krangel eller fortsetter noen opphetede diskusjoner. Som sinne nivåer øker, til evnen være rasjonelle og logiske avtar. Forsøk på å løse problemer eller konstruktivt engasjere seg i konfliktløsning blir for vanskelig når følelsen virkelig sint. Gange unna, og bruke litt tid på å roe ned.

Praksis strategier for å bidra til å roe ned i løpet av kort tid. Dyp pusting hjelper noen mennesker slappe av. Deltagelse i en annen aktivitet, som å lytte til musikk, tegning eller lese, hjelper distrahere fra sinne. Delta i fysisk aktivitet som å gå en tur eller jobbe i hagen. Eksperimenter med ulike mestringsstrategier for å lære hva som fungerer best.

Identifiser de tankene som utløser følelser av sinne, for eksempel, "Jeg må vise ham at han ikke kan disrespect meg sånn." Erstatte disse tankene med mer beroligende tanker som: "Jeg er i kontroll av mine atferd." Beroligende tanker bidra til å redusere sinte følelser og hindre sinte utbrudd.

Slutt situasjonen når følelsen roligere. Når folk føler seg rolig de er bedre i stand til å tenke rasjonelt og kommunisere mer effektivt.

Tips og advarsler

  • Anger management krever øvelse. Ikke forvent øyeblikkelige resultater, men i stedet forventer at det vil kreve mye praksis.
  • Unngå kjøring når følelsen veldig sint som det kan være for forstyrrende å trygt drive et kjøretøy.