Digidexo.com

Postpartum Weight-Loss Diet

Selv om en postpartum kroppen vil sjelden gå tilbake til sin pre-graviditet form, mosjon og et sunt kosthold vil hjelpe deg slank og tone. Å være frisk etter en graviditet er viktigere enn å være den samme formen du var før du ble gravid. Så sette realistiske mål, og du vil oppnå gode resultater.

Amming

Mødre som sykepleier sine babyer vil brenne flere kalorier og finner ut at å miste vekt er enklere. Men husk å spise nok kalorier og sunn mat til å produsere nok melk til babyen din. For de fleste mødre, vil amming brenne 200-500 kalorier om dagen.

En lege kan forskrive en liste over sunn mat for optimal melkeproduksjon. Men generelt, bør du spise rikelig med frukt og grønnsaker og drikker mye vann.

Amming ikke alltid signalisere vekttap. Noen vil oppleve at vekten synker når ammingen har stoppet.

Trening

Øvelsen ikke bare hjelpemidler i postpartum vekttap, det hjelper også lindre fødselsdepresjon. Men et treningsprogram bør ikke startes før etter seks ukers kontroll og legen har gitt klarsignal. Og hvis du hadde tatt keisersnitt, kan trening bli forsinket i åtte til ti uker på grunn av lengre healing prosessen som kreves for kirurgi.

Begynn sakte med et treningsprogram. Turgåing er en god lav-effekt aktivitet som er lett å gjøre med babyen. Ikke over anstrenge seg; det er best å gradvis øke tiden du bruker på å gå og hvor raskt du gjør det. Som din kondisjon blir bedre, kan du legge til aerobic, sykling og svømming til din diett.

Videoer som viser yoga og pilates øvelser du kan gjøre hjemme gjør det enkelt for deg å være i nærheten av barnet, men likevel komme tilbake i form. Du kan imidlertid nødt til å bryte øvelsen rutine i 10-minutters delene slik at du kan få igjen pusten og har en tendens til ditt barns behov.

Kegel øvelser vil bidra til å styrke bekkenveggen, som ble strukket under fødsel. Du kan merke noen urinlekkasje etter fødsel, og disse klemme øvelsene vil hjelpe med det. Faktisk, late som du er å stoppe flyten av urin for å jobbe denne muskelen.

Diet

Hvis du ammer, slanking postpartum anbefales ikke. Fokusere på å spise sunn mat og slippe 500 kalorier fra den maksimale kalorier tillatt for din vekt og størrelse. Ikke begrense deg selv for mye, da dette kan føre til postpartum depresjon og irritabilitet.

Et sunt kosthold består av å spise det daglige behovet på fem til syv frukt og grønnsaker porsjoner om dagen. Alltid spise en sunn frokost og drikk rikelig med vann. Den tommelfingerregel for vann er åtte 8-unse glass per dag.