Digidexo.com

Mild Stroke Recovery

Hvert slag er forskjellig, slik at hver person som har en vil gjennomgå en annen gjenopprettingsprosessen. Recovery er avhengig av hvor slaget skjedde og omfanget av skadene den forårsaket. Ifølge Mayo Clinic, slagpasienter som har en sunn ektefelle er mer sannsynlig å få tilbake normal funksjon siden oppmuntring og tidlig behandling er nøkler trinn til rehabilitering.

Skade

Siden hver side av hjernen påvirker funksjonen på den motsatte side av legemet, vil personer som opplever et slag på høyre side av hjernen har problemer med venstre side av kroppen, og vice versa. Pasienter kan også ha tale- og språkproblemer, problemer med hørsel og balanse, problemer med å puste og svelge, og noen ganger kan de være i stand til å kontrollere tarmfunksjonen. Den viktigste måten å komme seg fra et slag er å ta dine spesifikke komplikasjoner.

Emosjonelle problemer

Stroke utvinning kan være en prøvelse, og det er vanlig å bli mentalt utslitt. Avhengig av de fysiske bivirkningene, kan du også bli deprimert og føler seg hjelpeløs, frustrert eller apatiske. Det er ikke uvanlig for folk å miste interessen for sex og lider av humørsvingninger etter et slag. Det er viktig å merke seg at din motivasjon for å bli frisk og din holdning vil sterkt påvirke hvor fort kroppen din returer fra et slag. Jo raskere og mer intenst man omfavner en recovery plan, jo raskere han synes å rebound fra hjerneslag.

Mestring og støtte

Personer med hengivne venner og ledsagere tendens til å komme seg raskere fra et slag. Hvis noen du kjenner har et hjerneslag, er det svært viktig at du gjør en innsats for å holde kontakten med dem. Når du snakker med dem, bruke et normalt stemmeleie på et normalt tempo og ikke snakke ned til dem. Folk utvinne fra et hjerneslag kan bli distrahert lett, så prøv å holde bakgrunnsstøy som TV eller radio til et minimum når du snakker med dem. Husk primære omsorgspersoner trenger støtte også, så sørg for å være følsomme for sine følelser og behov også.