Digidexo.com

druekjerneolje og antioksidanter

Egenskapene Druekjerneolje

Egenskapene Druekjerneolje


Druekjerneolje har steget fra dypet av amerikanske forbruker ukjente til en kjent og ettertraktet vare for kulinariske bruksområder og kosmetikk. Sine attraktive fysiske egenskaper låne til sin behagelig smak. Dens balansert kombinasjon av kjemiske egenskaper, inkludert antioksidanter, linolsyre, oligomeriske Procyanidin forbindelser og flavonoider gir en overflod av restorative helsemessige fordeler.

Fysiske egenskaper

Druekjerneolje er en flerumettet olje og utmerker seg med sin blek gylden farge og ren, subtilt nøtteaktig smak. Oljens mangel på lukt og relativt nøytral smak gjør det ideelt for baking og lage marinader og flavored oljer. Den høye røyk punkt definerer det som en effektiv stekeolje og dens emulgerende egenskaper destine det for glatte salatdressinger.

Antioksidanter

Antioksidanter er kjent for sin evne til å bekjempe virkningene av frie radikaler i kroppen din ved å hemme oksidering av andre molekyler. Druekjerneolje havner en overflod av antioksidanter inkludert hard-to-get vitamin E. Dette betyr forbruker druekjerneolje kan bidra til å forsinke aldringsprosessen, redusere høyt blodtrykk og lavere risiko for spredning av kreftceller i lungene, bryster, tykktarm, prostata og mage.

Linolsyre

Linolsyre er en av de mer bemerkelsesverdige av druekjerneolje er Menasjeriet av fettsyrer. Linolsyre er en umettet n-6 fettsyrer av omega-6-syre. Det faktum at druekjerneolje inneholder linolsyre betyr mange gode ting for din hud og hår. Den inneholder snerpende og antiseptiske egenskaper som bidrar til reparasjon og berolige solskadet hud når du absorbere det gjennom druekjerneolje-tilført leppepomader, ansikts-og kroppskremer, solkremer, badeoljer og såper. Den linolsyre i sjampo, balsam og andre hårprodukter som inneholder druekjerneolje hjelper også gjenopprette skadet hår.

Oligomeriske Procyanidin Forbindelser

Oligomeriske Procyanidin forbindelser, også kjent som kondenserte tanniner og pychogenols, er polymer kjeder av flavonoider som katekiner. Disse forbindelser som finnes i druekjerneolje kan bidra til å forhindre skader på blodkapillærer. Lignende forbindelser kan også redusere symptomer på kronisk venøs insuffisiens, ødem, allergier og astma. De kan også redusere blodsukkeret og forbedre blodsirkulasjonen, felles fleksibilitet og visjon.

Flavonoider

Flavonoider, også kjent som vitamin P og citrin, er organiske forbindelser som danner de gule pigmenter av planter. Flavonoider som finnes i druekjerneolje kan bidra til å redusere dårlige LDL kolesterol, øke gode HDL-kolesterolet og forebygge koronar hjertesykdom. De bidrar også til den sunne effekten av druekjerneolje rik kilde til antioksidanter.

Virkningene av Druekjerneolje

Virkningene av Druekjerneolje


Druekjerneolje - laget fra frøene av druer etter å ha blitt presset for vin og juice - hjelpemidler med matlaging både varme og kalde retter. Etter at druene er knust, en kjøttfull blanding av stengler, blader og frø, kalt pressrester, gjenstår. Innen 24 timer etter knusing, produsenter skjermen frøene, trykker dem til exrtact oljen, og flaske det. Det tar omtrent ett tonn druer for å lage én flaske druekjerneolje.

Helseeffekter

Druekjerneolje inneholder ikke kolesterol, inneholder store mengder av vitamin E, og utgjør en kilde for linolsyre - en av de grunnleggende omega-6-fettsyrer. En studie publisert av Journal of American College of Cardiology i 1993 rapporterte at ved å erstatte grapeseed olje for andre matlaging og salat oljer deltakerne senket sin LDL, eller dårlig kolesterol, og hevet deres HDL, eller gode kolesterolet.

Antioksidanter

Druekjerneolje øker antioksidantnivåer i blodet. Forskere mener at antioksidanter beskytter mot skadelige forbindelser som kalles frie radikaler som kan skade DNA. Frie radikaler kan bidra til hjertesykdom, kreft og tegn på aldring. Ødem - hevelse som følge av kirurgi eller skade - avtar raskere i pasienter som har tatt druekjerneekstrakt versus de som hadde en placebo.

Forholdsregler

Forskere fortsette å studere effekter av druekjerne ekstrakt på flere andre forhold, blant annet høyt blodtrykk, diabetes, nigh visjon, hemorroider, kreft og leverskader forårsaket av kjemoterapi. Selv om det har ingen kjente bivirkninger, kan druekjerneekstrakt ha skadelige effekter når den kombineres med andre medisiner. Alltid snakke med en lege før du tar den eller andre relaterte kosttilskudd.

Antioksidanter og vekttap

Vekttap er av interesse for mange mennesker. Noen er interessert i å miste vekt for overfladiske grunner, mens andre kan ha medisinsk relaterte grunner for å ville gå ned i vekt, og atter andre kan være interessert i å miste vekt for å forbedre deres generelle helse. En økt interesse for de helsemessige fordelene av antioksidanter omfatter studier av deres effekt på vekttap.

Vekttap og Fat

Mest vekttap fokuserer på reduksjon av fettinnholdet i kroppen. Fett er et nødvendig element i den friske funksjon i kroppen. Det er to typer av kroppsfett: essensielle fett, som er nødvendig for reproduksjon og andre kroppsfunksjoner; og lagring av fett, noe som er essensielt å beskytte visse organer i kroppen. Fett blir lagret i fettvev, som inneholder lipider som er nødvendig for å omdanne næringsstoffer til energi.

Hvordan Vekttap påvirker kroppen

En av funksjonene til fettcellene er lagring av giftstoffer som frigjøres under fordøyelsesprosessen. Når fettinnholdet er redusert, kan økningen av giftstoffer i kroppen produserer noen negative bivirkninger. Disse ekstra toksiner kan påvirke leveren, hvor giftstoffer blir vanligvis bearbeidet og fjernes, ved å få den til å arbeide hardere enn normalt. Fordelingen av fett molekyler utgivelser også frie radikaler, som kan forårsake skade på celler, protein og DNA. Denne prosessen kalles oksydasjon.

Effekter av Oksidasjon

Frie radikaler er ustabile atomer som ser for elektroner i kroppen til å bli stabil. De vil angripe celler til å få sine elektroner. RE-stabilisert atomer og slipp mer frie radikaler, som fortsetter prosessen. Dette skaper en kjedereaksjon som kan til slutt bli ødeleggende for kroppen. Legemet skaper sine egne antioksidanter for å bryte denne kjedereaksjon, så vel som for å bekjempe dannelse av frie radikaler til å begynne med.

Vekttap

Å miste vekt, i sin natur, kan ha den ekstra effekten av tap av enkelte næringsstoffer er nødvendige for god helse, inkludert vitaminer, mineraler, karotenoider og polyfenoler. Noen studier tyder på at visse vitamin og mineraltilskudd kan også inneholde høyere nivåer av antioksidanter, og gir dermed ernæringsmessig støtte samt beskyttelse mot de ødeleggende handlingene til oksidasjon. Noen antioksidanter kan også forbedre celleintegritet i visse deler av kroppen, slik som de som er rapportert fordelene med karotenoider for macular pigmenttetthet i øyet.

Annen informasjon

The Food and Drug Administration har ennå ikke gitt sin tilslutning til fordelene ved å ta antioksidanter. Ifølge Journal of National Cancer Institute, noen kreft spesialister mistenker at antioksidanter kan faktisk hemme visse kreft behandlinger. Faktisk er ingen av de krav, enten pro eller con, om bruken av antioksidanter er ennå ikke entydig fastslått.

Hvordan å miste vekt Med Antioksidanter

Hvordan å miste vekt Med Antioksidanter


Antioksidanter er næringsstoffer som blokkerer dannelsen av frie radikaler i kroppen. Hoppe tilbake i tankene dine til high-school kjemi, frie radikaler er deler av atomer som er opptatt flyter rundt på jakt etter et molekyl til å bli med. Når for mange av dem utvikle seg i menneskelig vev, aldring og immunsystem problemer oppstå. Frie radikaler oppbygging har vært knyttet til kreft og hjertesykdom. Antioksidanter er ernæringsmessige helter som kan eliminere frie radikaler. Antioksidanter har fantastiske helsemessige fordeler, men har ikke blitt klinisk bevist å indusere vekttap. Men de støtter det og kan være en del av en sunn vekt-tap diett.

Hvordan å miste vekt Med Antioksidanter

Velg en vekt-tap plan som gjør det mulig for betydelig forbruk av frukt. Mange bær, flere varianter av epler og de fleste sitrusfrukter er gode kilder til antioksidanter. Enten du spiser dem i fast form eller juice dem, vil du få antioksidant verdi akkurat det samme, ifølge Diet Health Club. Blåbær, bringebær og acai bær er kjent for sine antioksidantverdier.

Ta antioksidant kosttilskudd som en del av din daglige rutine. Leger og ernæringseksperter støtter bruken av antioksidanter for å øke kroppens immunsystemet og metabolisme, som igjen gjør at kroppen din til å bedre forbrenne fett, sier forfattere og eksperter på familie Utdanning og vekttap sentrum. Men riktig kosthold og mosjon er fortsatt nødvendig for å få jobben gjort.

Drikk grønn te. I motsetning til de fleste varme drikker, er grønn te rik på antioksidanter, blant annet vitamin C. Den inneholder koffein, som er en metabolsk booster, og noen hevder at flavonoider, eller katekiner, i det også forbedre vekttap. Forskere ved University of Oregon hevder at topp kvalitet grønn te får bedre resultater enn billigere karakterer, som ofte mangler mye av antioksidanten og flavonoid verdier.

Spis grønnsaker høy i antioksidanter. De fleste diett planer oppmuntre grønnsaker forbruk og noen enda tillate ubegrenset grønnsaker. Dra nytte av dette for å få fylle av antioksidanter. Velg bladgrønnsaker, kålen, grønn paprika, brokkoli, asparges, squash og gulrøtter. Selv om ikke alltid like diett-vennlig, de fleste typer bønner og nøtter inneholder betydelige mengder antioksidanter, også. Hvis dietten tillater dem, utnytte.

Velg mat som øker din oksygen radikal absorbans kapasitet (ORAC). Ernæringsfysiolog Keri Glassman utgitt en bok med tittelen "The O2 Diet", der presenterer hun en teori om vekttap basert på forbruker store mengder antioksidanter. Glassman legger også ut prøve dietter som rammet 30.000 ORAC poeng per dag. Hun hevder at dietten står alene og at det eliminerer behovet for å kalori teller eller bruke annen metodikk. Det er imidlertid ingen kliniske kilder backing Glassman tilnærming på dette tidspunktet. Noen leger anbefaler dietten er egentlig en anstendig lav-kalori diett, men bør endres til å inkludere litt protein, kalsium og karbohydrater.

Hint

  • Alltid konsultere en lege før du starter en diett eller trening plan.

Hvilke vitaminer er antioksidanter?

Oksidativ skade har vært implisert som årsaken til mange sykdommer og forstyrrelser i kroppen. Frie radikaler som genereres av våre organer, samt miljøet, bombardere våre celler hver dag, forårsaker oksidativ skade og bidra til aldringsprosessen. Vitaminene A, C og E fungerer som antioksidanter for å slukke frie radikaler og beskytte kroppen fra oksidativ skade.

Funksjon

Enkelt sagt, er alt i universet består av bittesmå byggeklosser som kalles molekyler. Frie radikaler er ustabile molekyler som er ute etter å "stjele" partikler fra andre molekyler å gjøre seg mer stabil. Når de stjeler fra molekyler i cellene i kroppen din, de forårsaker skader på cellene og skape enda mer frie radikaler. Antioksidanter gi opp deler av sine egne molekyler (og fortsatt er stabil) for å stoppe frie radikaler og hindre dem fra å skade kroppen din.

Betydning

Uten tilstrekkelig nivå av antioksidanter i kroppen, frie radikaler som genereres fra normale metabolske prosesser, så vel som fra miljø kilder som sollys, forurensning og til og med stress kan skader våre celler og vev. Skade på cellemembraner, DNA (den genetiske blåkopi av celler) og andre cellestrukturer som kan forstyrre funksjonen og svekke celle reproduksjon. Overdreven oksidativ skade kan bidra til utvikling av kreft - spredning av unormale celler i kroppen - eller andre sykdommer, så som Alzheimers og hjertesykdom.

Typer

Det er både vannløselige og fettløselige antioksidanter. Vitamin C er en vannoppløselig antioksydant. Vannløselige antioksidanter lagres ikke i kroppen, så du må få tak i vitamin C på en jevnlig basis fra ditt kosthold eller kosttilskudd. Fettløselige antioksidanter inkluderer vitamin A og E. De må tas med en liten mengde fett til å bli absorbert, og lagres i leveren.

Betraktninger

Flertallet av antioksidanter i maten finnes i frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Dessverre gir standard vestlig kosthold lite av disse sunne matvarer og i stedet fokuserer mer på bearbeidede, høy-fett matvarer. Behandler ikke bare tapper mange antioksidanter, slik som B-vitaminer, i næringsmidler, men også fjerner mye av fiber, noe som gjør slike matvarer høyt kaloriinnhold, men lav i næringsstoffer. Sørg for at du er å skaffe fem porsjoner med frukt og grønnsaker daglig, samt 2 til 3 porsjoner med hele korn som brun ris, quinoa eller hele hvete.

Forebygging / løsning

Ta en daglig multivitamin-mineraltilskudd for å sikre at du er å skaffe tilstrekkelig nivå av antioksidanter. Se etter et supplement i kapselform, siden prosessen brukes til å lage tabletter bruker høy varme og trykk samt bindemidler som kan skade antioksidanter og gjøre dem mindre tilgjengelig for kroppen å absorbere og bruke.
Hvis du er utsatt for høye nivåer av miljøgifter gjennom smog eller kjemikalier på jobb, tilbringer mye tid utendørs, er under stress, syk eller hvis folk rundt deg er å bli syk, ta en ekstra antioksidant supplement. Sørg for at den inneholder 25 000 IE vitamin A som beta-karoten, 500 mg vitamin C og 400 IE vitamin E.

Fordeler med Antioksidanter

Antioksidanter - de frie radikaler bekjempelse enzymer forbundet med ulike frukter og grønnsaker - tilbyr en rekke fordeler som spenner fra sykdomsforebygging å reversere effektene av aldring. De kan brukes i en rekke næringsmidler og produkter som fremmer antioksidanter, så vel som i kosttilskudd.

Anti-Aging

Vitamin C er et vannløselig antioksidant som nøytraliserer frie radikaler generelt produsert av hudskader fra forurensning eller solens UV-stråler. I tillegg bidrar vitamin C kroppen produsere kollagen, som er ansvarlig for å holde cellene sammen.

Disease Prevention

Antioksidanter som vitamin E og beta-karoten har vist seg å være effektiv i å øke kardiovaskulær helse og forebygge både hjertesykdommer og visse typer kreft. Nærmere bestemt, vitamin E beskytter hjertet og lungene så vel som bremser kroppens aldringsprosessen.

Kolesterol

Polyfenoler - sterke antioksidanter som finnes i frukter som granat - har vist seg å redusere mengden av LDL-kolesterol i kroppen. Polyfenoler er fettløselige, og derfor har en tendens til å nøytralisere fettinnhold og hjelper kroppen å kvitte seg med "dårlig" fett som tetter blodårene.

Energi

Antioksidanter hjelper kroppen til å fungere bedre, med mer energi. Spesielt er antioksidanter i acai bær fremmet som en energiforsterker.

Depresjon

Antioksidanter som finnes i omega-3 fettsyrer bidra til å lindre depresjon. Når deler av kroppen viser tegn på betennelse forårsaket av hormonvariasjoner, depresjon, sprøtt hår og negler eller en manglende evne til å konsentrere seg kan forekomme. Omega-3 fettsyrer som finnes i nøtter, kan fisk eller linfrø øke hormonproduksjonen og lindre disse symptomene.

Hvordan selge antioksidanter

Hvordan selge antioksidanter


Flere og flere mennesker blir klar over viktigheten av antioksidanter. Disse molekylene bidra til å forhindre dannelsen av frie radikaler, som kan forårsake celleskader eller død. Kosttilskudd er nå tilgjengelig for å hjelpe folk få en tilstrekkelig mengde antioksidanter. Følg disse trinnene for å selge antioksidanter.

Hvordan selge antioksidanter

•  Utdanne deg selv om produktet du selger. Kunder som søker ut slike tilskudd vil utvilsomt har spørsmål om hvordan de fungerer og fordelene de gir. Som en kunnskapsrik selger, vil du vinne deres tillit og selge flere produkter.

Husk at folk kan få antioksidanter ved å spise visse matvarer. For å kunne selge kosttilskudd, må du være i stand til å gi kundene grunner til at de er bedre enn bare å få antioksidanter gjennom kosten. Fokus på convenience faktor.

Gå til helsekostbutikker i ditt område og snakke med ledere. Be dem om å legge inn informasjon om dine kosttilskudd og hvordan du bestiller dem. Se om de ville vurdere med produktet i sine butikker hvis du utstyrt dem med en prosentandel av overskuddet.

Utvikle en brosjyre eller lite hefte med informasjon om antioksidanter du tilbyr. Inkludere bilder, ingredienser, helsemessige fordeler og priser. Dersom du har penger tilgjengelig, vurdere å få stykket profesjonelt utformet og skrevet. Du vil ha en kvalitet markedsføring brikke som du kan distribuere til hvem som helst, hvor som helst.

Lag et nettsted for å selge antioksidanter. Ved å etablere en online tilstedeværelse, vil du nå et større pool av potensielle kunder. Imøtekomme din side til din klientell å øke salgbarhet og troverdighet. Inkluder en ukentlig eller månedlig blogg om antioksidanter og helsemessige problemer, gi lenker til andre nettsteder dedikert til bedre helse og gi kundene en måte å kontakte deg med spørsmål eller bekymringer.

Antioksidanter & Cancer Prevention

Antioksidanter er naturlige forbindelser, som finnes i mat eller kosttilskudd, som kan beskytte kroppen mot de skadelige effektene av frie radikaler. Antioksidanter spiller en kompleks rolle i kreftforebygging og inkluderer populære vitaminer og mineraler som selen, melatonin, og vitaminene A, C og E.

Mekanisme

Frie radikaler er ustabile molekyler som skader cellene - en prosess som kan føre til en kjedereaksjon som fører til kreft. Antioksidanter nøytralisere frie radikaler og forhindre cellulær skade.

Bevis

Ifølge National Cancer Institute, har mange studier vist en sterk sammenheng mellom en høy antioksidant kosthold og kreftforebygging. Men noen nyere studier angående vitamin A, et populært antioksidant, har gitt noe svar.

Risiko

Ifølge National Cancer Institute, vitamin A tilskudd, inkludert beta karoten og retinoid former av vitamin, kan være forbundet med en økt risiko for lungekreft hos røykere. Imidlertid er denne risikoen ikke er til stede i røykere, og forskere er fortsatt etterforsker de underliggende årsakene til denne linken.

Mat eller kosttilskudd?

Mat kilder til antioksidanter er langt bedre enn kosttilskudd som kreft preventatives. En høy frukt, er høy-vegetabilsk kosthold rikt på antioksidanter og forbundet med en mye lavere risiko for kreft, og det er ikke forbundet med noen kjente risikoer eller medisinske interaksjoner.

Pågående forskning

Forskerne vet ikke fullt ut forstår sammenhengen mellom antioksidanter og kreftforebygging, men regjeringen, er ideelle og private organisasjoner engasjert i pågående forskning for å undersøke mulige fordeler, risiko og medisinske interaksjoner.

Typer antioksidanter

Typer antioksidanter


Antioksidanter spiller en nøkkelrolle i å opprettholde god helse. Innhentet fra hele matvarer som frukt og grønnsaker, eller i supplement form, antioksidanter bekjempe effektene av frie radikaler, molekyler som forårsaker oksidasjon og betennelser i kroppen din. Antioksidanter kan også bli brukt i behandlingen av en rekke helsemessige forhold. Typer antioksidanter inkluderer vitaminer, mineraler, flavonoider og enzymer, ifølge National Institutes of Health MedlinePlus nettside.

Vitaminer

Vitaminer som A, B, C, D og K spiller viktige roller i å utligne effekten av oksidasjon i kroppen din. Funnet i friske hele matvarer i alle matvaregrupper, men særlig frukt og grønnsaker, kan vitaminer bidra til å redusere betennelse, regulere hjernens kjemi, styrke immunforsvaret og forbedre elastisitet og sirkulasjon. Vitamin-tilskudd kan også støtte konvensjonell medisinsk behandling for en rekke sykdommer.

Mineraler

Mineraler som selen, sink og magnesium også bidra til å styrke immunsystemet og bekjempe virkningene av oksidasjonen. Finnes særlig i fisk, fjærkre og noen grønnsaker, disse antioksidantene gir viktig beskyttelse mot betennelse og infeksjon. Mineraltilskudd som sink kan kjøpes separat eller som del av en multivitamin forbindelsen.

Flavonoider

I tillegg til mange vitaminer, planter og plantederivater også inneholder flavonoider, en kraftig klasse av antioksidanter. Flavonoider eksempel quercetin funnet i frukt skins; xanthohumol i hopp og øl; og genistein, en isoflavone i soya, gir beskyttelse mot koronarsykdom, kreft og åreforkalkning. Mange flavonoider er funnet i drikkevarer som øl, te og vin, som kan stå for det meste flavonoid forbruk i USA, sier Linus Pauling Institute ved Oregon State University.

Enzymer

Menneskekroppen produserer mange antioksidantenzymer, slik som glutation og katalase. Disse enzymene kan også tas direkte som kosttilskudd. Mineraler som selen og sink danner byggesteinene i antioksidant enzymer, slik at en diett rik på disse elementene støtter indirekte dannelsen av beskyttende enzymer i kroppen din.

Antioksidanter Forsiktighetsregler

Å ta kosttilskudd i høye doser kan være skadelig, og tar bare ett supplement alene gir ikke full beskyttelse. The Food and Drug Administration ikke overvåke eller regulere produksjonen av kosttilskudd, slik at kvaliteten på kosttilskudd tilgjengelig kan variere mye, og produktene kan markedsføres med begrenset forskning på sikkerhet og effektivitet, sier WebMD. På samme måte kan kosttilskudd importeres uten regulering. Antioksidant kosttilskudd kan også samhandle med medisiner, noe som reduserer deres effektivitet eller forårsaker skadelige interaksjoner. Noen antioksidanter, slik som enzym forbindelser, er dårlig absorbert av kroppen, med begrenset effektivitet.

Hvordan øke antioksidanter i kosten

Hvordan øke antioksidanter i kosten


Med kreft bekjempe og forebygge egenskaper, og anti-aging elementer, kan antioksidanter gjøre oss sunnere på mange nivåer. Øke antioksidanter i kosten for å skape vitalitet og helse.

Hvordan øke antioksidanter i kosten

•  Forstå at antioksidanter er konsentrert i frukt og grønnsaker. Økende antioksidanter i kostholdet ditt betyr mer av de gode ting i stedet for dårlige.

Mål å inkludere minst én frukt og grønnsak servering på hvert måltid. Måltidene bør være lav i fett og karbohydrater, med frukt og grønnsaker som utgjør en vesentlig del av kalorier. Bytte en tradisjonell siderett for en frukt eller grønnsak. Tommelfingerregelen er at jo mer fargerike frukten, rikere på antioksidanter det er.

Snack på disse sunne stifter. Slå snacks til frisk frukt som epler, bananer, kiwi og bær eller crunchy rå grønnsaker med dip. Blend en frukt smoothie i stedet for å nå for en milkshake. Ha et glass granateplejuice snarere enn en flaske cola.

Handel stivelse for grønnsaker. Spis mindre brød og stivelse slik som poteter og ris for å spare plass til frukt og grønnsaker.

Velg hermetisk, tørket eller frossen frukt hvis du ikke kan få fersk. Spis frukt alene eller innlemme det i retter å lage flere måter å spise godsakene.

Handle på bondens marked for gode tilbud på sesongens ferske råvarer.

Hvordan få mer Antioksidanter inn i en diett

Hvordan få mer Antioksidanter inn i en diett


I en verden hvor landbruket har blitt big business og matvarer er altfor bearbeidet for masseproduksjon, har det blitt vanskeligere for folk å vite om de får nok næringsstoffer i kostholdet. Som en liga av superhelter, antioksidanter er klar til å kjempe denne kampen og holde cellene i kroppen frisk, men de kan ikke gjøre det alene. Det hele kommer ned til ett spørsmål: Får du nok antioksidanter i kostholdet ditt?

Hvordan få mer Antioksidanter inn i en diett

•  Vite hva en antioksidant er. En antioksidant, som navnet antyder, er et næringsstoff som finnes i naturlig mat som bekjemper de frie radikaler dannet ved oksydasjon av celler i den menneskelige kroppen. Oksydasjonen av celler kan oppstå av mange grunner, og fra mange kilder, dvs. forurensning, dårlig diett, og det er antioksidanten oppgave ved de kjemiske og cellulært nivå for å holde denne oksydasjon skjer. De er kroppens små helter, men de har ikke alltid bare vises ut av ingensteds. De trenger litt hjelp fra deg og kostholdet ditt. Det finnes mange forskjellige typer antioksidanter som er gunstig i menneskets kosthold, inkludert den velkjente vitamin C og E, samt lykopen, polyfenoler og flavnoids.

spise ubehandlet planteføde med den dypeste fargen. Jo mørkere farge i naturlig, ubehandlet planteføde jo flere antioksidanter det har. Hvis huden av en frukt eller grønnsak er spiselige, spise den. Alle vet du skrelle en banan før du spiser den, men for poteter og epler, skinnene er antioksidant rik. Bare sørg for at du vasker dem først, og koke potet. Svarte og røde bønner er en annen stor kilde til antioksidanter. Blåbær og granatepler enda mer. Matvarer merket "fullkorn" er mindre bearbeidet, noe som betyr at de holder mer av skroget og hud av frø av den opprinnelige korn, og du får mer antioksidanter.

Drikk juice som er ett hundre prosent frukt og / eller grønnsak juice. Mange juice som finnes i butikken er faktisk juice cocktails, noe som betyr at de er vannet og sukret ned. Se på toppen av FDA ernæringsmessige etiketten på baksiden av pakken for å se hva prosent saften egentlig er. Det er bedre å drikke en juice som er merket "ikke fra konsentrat" ​​fordi juice merket som "fra konsentrat" ​​har blitt mer bearbeidet.

Snack godt. Snacking behøver ikke å bety at du spiser junk food. Spise tomatpuré og kjeks i stedet for ost og kjeks. Tomatpuré er ultra-rike på lykopen, enda mer enn tomatsaus. Spis den røde huden på peanøtter. De fleste mennesker, når de skall en stekt peanut vil Shell den røde huden av peanut også, men dette hud er rik på polyfenoler. Drikk grønn te i stedet for svart (mer polyfenoler). Dypp brokkoli i dip i stedet for chips. Brokkoli er en av de sunneste matvarer på planeten, og det gjør for en spesielt fin erstatning for potetgull når dyppe i den ranch dressing.

Ikke bare er avhengig av en daglig multi-vitamin for å få antioksidanter i kostholdet ditt. Du kan ikke spise en diett av bearbeidet junk mat og forventer en gang daglig pille å vaske bort dine ernæringsmessige synder. Og ikke mega-dose på varierende dyre kosttilskudd. Mega-dosering på vitaminer og mineraler kan føre til toksisitet, eller vannet absorberes vitaminer kan ende opp med å bli spylt uselessly ut av kroppen din slik at du med ingenting, men dyrt urin. Leger anbefaler å ta en vanlig dose (100 prosent RDA eller mindre) multi-vitamin pille daglig i tillegg til et sunt kosthold, ikke i stedet for én. Det beste er å ta en gang daglig multi-vitamin på toppen av et måltid for den mest fordelaktige absorpsjon i kroppen.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din før du starter en ny diett.

Hva er antioksidanter og hvorfor er de viktige?

Hva er antioksidanter og hvorfor er de viktige?


Den opprinnelige rolle antioksidant som tilsetning, som har som mål å forebygge uønskede endringer (dvs. mat misfarging) til produkter som selges i det lokale markedet, har utviklet seg til helse forbedring roller som kronisk sykdomsforebygging.

Linken om antioksidantrike dietter til stabilisering av skadelige stoffer i kroppen vår kaster lys mot avdekke den fulle helsemessige fordeler av antioksidanter.

Definisjon

Antioksidanter er stoffer som kroppen vår cellene produserer for å bekjempe kreftfremkallende og andre sykdomsfremkallende stoffer som frie radikaler. Antioksidanter er også bestanddeler av matvarer som vi spiser, og er ofte kjennetegnet av visse funksjoner som for eksempel i tilfelle av lykopen og ndash; som er knyttet til den røde fargen av tomater.

Effekter

Når antioksidanter reagere med frie radikaler, de radikale forbindelser blir stabil og dermed eliminere mulige skader og celle mutasjoner at de frie radikaler ellers ville ha medført. Disse skadelige radikaler er naturlig produsert i legemet som et resultat av cellulære prosesser, slik som interaksjonen av celler med oksygen eller oksydasjonsreaksjonen.

Kilder

De spesifikke forbindelser i kroppen vår som viser antioksidantaktivitet er aminosyrer, høy tetthet lipoproteiner eller & ldquo, gode kolesterolet, og rdquo; og urinsyre.

Bortsett fra de antioksidanter som produseres i kroppen, er det også naturlig forekommende antioksidantene i grønnsaker, frukt og hele korn. Disse komponentene kan være i form av vitaminer, mineraler og visse forbindelser slik som lykopen.

Antioksidanter er også produsert & ldquo, in vitro, og rdquo; som er kommersielt tilgjengelige som kosttilskudd. Disse supplementene kan også anvendes som tilsetningsstoffer, så som butylert hydroksyanisol (BHA) og butylert hydroksytoluen (BHT).

Viktig

Forbruket av frukt, grønnsaker og andre antioksidantrike matvarer har synergieffekter på å hjelpe immunsystemet kampen mot smittsomme sykdommer. "Videre, antioksidanter har potensial til å forsinke utbruddet av mange aldersrelaterte sykdommer," i henhold til International Food Information Council. Noen av disse tilstander omfatte syn svekkelse, Alzheimers sykdom, kreft og kardiovaskulære sykdommer.

Misforståelse

Den fulle mekanisme på hvordan antioksidanter hindre degenerative sykdommer er fortsatt under utredning. "De syntetisk laget antioksidanter som selges kommersielt, som nevnt i en rapport fra Harvard School of Public Health, er mangelfulle, men generelt ikke gir sterke bevis for å ha en betydelig innvirkning på sykdom." Dermed er det best å konsultere legen din og be om råd hvis du trenger antioksidanter.

Hva er antioksidanter bra for?

Hva er antioksidanter bra for?


Antioksidanter er stoffer som finnes i visse typer mat som kan bremse eller hindre oksidering av andre molekyler. Når molekyler oksidere, de produserer frie radikaler som kan skade biologiske reaksjoner og celler. Antioksidanter absorbere denne oksydasjon, og de bidrar til molekylet redoks prosesser som et reduksjonsmiddel.

Vanlige Antioksidanter

Vanlige antioksidanter inkluderer vitamin A, karotenoider, lutein, lycopen, vitamin C, vitamin E og selen. Disse diett stoffer kan finnes i både matvarer og kosttilskudd. Disse antioksidanter som kroppen trenger finnes i naturlige matvarer som frukt, grønnsaker, korn og nøtter.

Fordeler

Cancer.gov sier at laboratoriet bevis fra vitenskapelige studier viser at antioksidanter kan bremse veksten av kreft. Bortsett fra å redusere risikoen for sykdommer, kan antioksidanter også forsinke aldringsprosessen, så vel som å fremme sunn hud. Antioksidanter kan forbedre immunforsvaret ved å gi deg sterkere motstand mot sykdommer.

Mat Kilder av Non-vitamin Antioksidanter

Antioksidanter er hovedsakelig funnet i frukt og grønnsaker, så vel som i nøtter og korn. Betakaroten er funnet i matvarer som har en oransje farge, for eksempel gulrøtter og søtpoteter. Lykopen er funnet i tomater og andre frukter som guava, papaya og grapefrukt. Lutein finnes i mørke, bladrike grønnsaker. Selen kan finnes i planteføde som ris.

Mat kilder til vitamin Antioksidanter

Vitamin A finnes i lever, gulrøtter og meieri. Vitamin C er kjent som askorbinsyre, og kan finnes i sitrusfrukter, så vel som korn, fjærkre og fisk. Vitamin E kan bli funnet i mandler samt oljer fra safflower og mais.

Flavonoider

Flavonoider er en type antioksidanter som kan bidra til å senke risikoen for hjertesykdom. De finnes i frukt, grønnsaker, korn og drikkevarer. Flavonoider er til stede i mandler, epler og kli. Grønn te og kaffe er drikker som inneholder flavonoider også.

Hva er antioksidanter?

Hva er antioksidanter?


Frie radikaler er ustabile molekyler som er kjent for å forårsake skade på den menneskelige kroppen. Skader forårsaket av frie radikaler antas å føre til visse typer kreft. Antioksidanter er stoffer som kan binde med og stabiliserer frie radikaler bidrar til å forhindre skade de forårsaker til kroppen, og dermed redusere risikoen for kreft.

Historie

Ifølge National Cancer Institute (NCI) flere vidtrekkende kliniske studier ble publisert mellom 1993 og 1999 om effekten av antioksidantene på utvikling av kreft. Disse studiene nådde forskjellige konklusjoner, blant annet fordi ulike grupper ble brukt for de ulike studiene. Resultatene varierte fra viser en betydelig reduksjon i forekomsten av magekreft til en betydelig økning i forekomsten av lungekreft. NCI bemerket at resultater fra nyere studier har vært inkonsekvent og mangelfulle.

Funksjon

Frie radikaler molekyler ikke har en fullstendig elektronskallet, som gjør dem mer sannsynlig å reagere kjemisk for å nærliggende molekyler som kan forårsake skade på de tilstøtende celler. En av de mest vanlige frie radikaler som oppdages av mennesker er oksygen. Den oksygenmolekyl blir radikalisert når det blir elektrisk ladet. Antioksidanter nøytraliserer den elektriske ladningen av frie radikaler og dermed eliminere deres tilbøyelighet til å stjele elektroner fra andre molekyler.

Kilder

Antioksidanter er fremstilt av mennesker ved inntak av visse matvarer. Ferske frukter og grønnsaker er den viktigste kilden til antioksidanter. Nøtter og korn er også en god kilde til antioksidanter og noen kjøtt, fjærkre og fisk kan gi antioksidanter til systemet.

Typer

Beta-karoten kan finnes i rå matvarer som vanligvis oransje eksempel melon. Det er også funnet er noen grønne, bladrike grønnsaker som spinat.
Lutein finnes i grønne bladgrønnsaker som viser og grønnkål.
Lykopen er funnet i tomater og andre matvarer.
Selen, mens ikke en antioksidant, er en komponent av antioksidantenzymer. Selen kan fås fra korn som ris og hvete.
Vitamin A finnes i lever, melk og eggeplommer.
Vitamin C er rikelig av i mange frukter og grønnsaker, inkludert sitrusfrukter som appelsiner og sitroner.
Vitamin E er funnet i muttere, brokkoli og oljer slik som safflorolje og maisolje.

Betraktninger

Fordi dataene er ufullstendige American Heart Association (AHA) for tiden ikke støtter opptak av antioksidanter vitamintilskudd. I stedet AHA anbefaler en diett av næringsrik mat basert på de grunnleggende mat grupper. En diett som er rik på de opprinnelige mat kilder til antioksidanter, som frisk frukt, grønnsaker, hele korn og nøtter, og unngå mat som er høy i mettet fett, vil trans fett og kolesterol gi forbrukeren med tilstrekkelig antioksidanter naturlig uten behov for tilskudd.

Den beste maten eller drikke for antioksidanter

The National Cancer Institute sier at antioksidanter er "stoffer som kan beskytte celler mot skader forårsaket av ustabile molekyler som kalles frie radikaler." Lykopen, betakaroten og vitamin A, C og E er eksempler på antioksidanter, og dermed mat og drikke som inneholder disse stoffene er ansett rik på antioksidanter.

Matvarer som inneholder lykopen

Karakterisert som en "potent" antioksidant av National Cancer Institute, kan lykopen finnes i matvarer som tomater, guava, papaya, vannmelon, aprikoser, blodappelsiner og rosa grapefrukt. Ifølge estimater, er 85 prosent av lykopen fortært av amerikanere fra tomater og tomatprodukter.

Matvarer som inneholder betakaroten

Mange matvarer som er oransje eller grønn farge inneholder antioksidanten betakaroten. Noen eksempler er gulrøtter, søtpoteter, squash, honningmelon, gresskar, aprikoser, mango, spinat, grønne grønnsaker og grønnkål.

Matvarer som inneholder Vitamin A

Lever, gulrøtter, søtpoteter mozzarella ost, melk og eggeplommer er alle rike på vitamin A, som hovedsakelig finnes i tre former: retinol (vitamin A1), 3,4-didehydroretinol (vitamin A2) og 3-hydroxy-retinol ( vitamin A3).

Matvarer som inneholder vitamin C

Også kjent som askorbinsyre, vitamin C rik i en rekke av frukt, fruktjuice og grønnsaker, og kan også bli funnet i storfe, fjørfe, fisk og korn.

Matvarer som inneholder Vitamin E

Også kjent som alfa-tokoferol, er vitamin E ofte funnet i mandler og andre nøtter, mango, brokkoli og oljer som safflower, mais, hvete bakterie og soyabønner oljer.

Andre Antioksidanter som finnes i matvarer

Lutein og selen er flere antioksidanter vanligvis finnes i næringsmidler. Vanligvis forbindes med øye helse, er lutein finnes i grønne grønnsaker. Mens et mineral i motsetning til en antioksidant næringsstoff, er selen ofte finnes i planteføde som hvete og ris, og er en komponent av antioksidantenzymer.

Hvilke matvarer er rike på antioksidanter?

Antioksidanter beskytter kroppen fra frie radikaler skader som svekker immunforsvaret, som fører til infeksjoner, kreft og hjertesykdom, og som forskerne mener er grunnlaget for aldringsprosessen. Du kan finne antioksidanter i mange matvarer, inkludert spiret korn og frisk frukt og grønnsaker.

Cruciferous Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker (brokkoli, blomkål, kål og rosenkål) inneholder kraftige antioksidanter sulforaphane og indol-3-carbinol, et stoff som bryter ned østrogen i kroppen, noe som reduserer risikoen for østrogen-sensitive kreft. Broccoli også inneholder beta-karoten, vitamin C og B-kompleks, og enzymet superoksyddismutase (SOD), som nøytraliserer de mest vanlige og farlige frie radikaler - superoksidradikaler. SOD finnes i alle celler i kroppen, og er kjent for å beskytte mot kreft, kjempe inflammasjon og bekjempe aldring.

Powerhouse Frukt

Ifølge Joseph Marion, forfatter av "Anti-Aging Manuell: The Encyclopedia of Natural Health," 1/2 en papaya inneholder 3500 til 5750 IU vitamin A, 1,970mg vitamin C og B-kompleks vitaminer, mens granateple har tre ganger antioxidant aktiviteten av rødvin eller grønn te og er spesielt beskyttende mot oksydasjonen av LDL og "dårlige" kolesterol og dannelsen av arterien plakk.

Gulrøtter

Gulrøtter er en av de rikeste kildene til vitamin A beta-karoten - et karotenoid som beskytter kroppen mot kreft (særlig kreft i lunge, blære, bryst, spiserør og mage), hjertesykdom, macula degenerasjon og nattblindhet. Gulrøtter inneholder også vitamin B-kompleks og C.

Tomater

Tomater er lastet med antioksidanter som deaktivere kreftfremkallende nitrosaminer dannet ved å spise mat rik på nitrater som pølser og kjøttpålegg. Tomater inneholder beta-karoten, vitamin B-kompleks og C og glutation (som bidrar til å øke immunforsvar) og lykopen (som er dobbelt så kraftig en antioksidant som beta-karoten.)

Hvitløk

Hvitløk er en av de mest verdifulle matvarer på planeten, ifølge Phyllis Balch, ernæringsfysiolog og forfatter av "Resept for Nutritional Healing." Siden bibelsk tid, har hvitløk blitt verdsatt som en allsidig healing mat - rik på antioksidanter, inkludert selen, vitamin A, vitamin E og svovelforbindelser. Hvitløk ser ut til å være spesielt effektiv på å hindre fett fra å bli oksidert og deponert i vev og arterier.

Druer og bær

Røde druer inneholder resveratrol og quercetin, potente antioksidanter som beskytter hjertet mot frie radikaler. Resveratrol kan også beskytte mot kreft, hjerneslag og osteoporose. Blåbær, bringebær og bjørnebær er rike på proantocyanidiner, antioksidanter som bidrar til å forebygge kreft og hjertesykdommer. Jordbær, bringebær og bjørnebær inneholder ellaginsyre, som bekjemper kreftfremkallende.

Liste over matvarer som inneholder mye antioksidanter

Normal cellefunksjon er basert på kjemiske reaksjoner. Disse reaksjonene kaste av reserve molekyler --- vanligvis oksygen --- som har mistet et elektron og er svært ustabil. Kalles frie radikaler, de raid nabomolekyler for en erstatning. Dette er oksidasjon; over tid det skader celler og setter scenen for sykdom. Antioksidanter er vitaminer, mineraler, karotenoider og polyfenoler som lett gir opp et elektron til å stabilisere frie radikaler før de skade friske celler. Mange tar kosttilskudd for beskyttelse mot frie radikaler. Men American Heart Association, som siterer mangel på klinisk støtte og enda noen bevis for skadevirkninger, anbefaler å spise mat som er høy i antioksidanter, som en tryggere og mer effektiv måte å holde seg frisk.

Frukt

De fleste frukter er høy i vitamin C. Blant fruktene høyest på antioksidanter er svisker, rosiner, blåbær (blåbær inneholder enda mer antioksidanter enn gjøre dyrket de), bjørnebær, jordbær, bringebær, plommer, appelsiner og kirsebær., Er The karotenoid lykopen rikelig i røde frukter, spesielt tomater; røde druer er også full av flavonoider, en type polyphenol.

Grønnsaker

Vitamin C er rikelig i mange grønnsaker, som er antioksidant mineralet selen. Karotenoidene beta karoten, lykopen og lutein legge pigment, samt ernæring, til en rekke fargerike grønnsaker. Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) lister grønnkål, spinat, rosenkål, alfalfaspirer, brokkolibuketter, rødbeter, rød paprika, løk, mais og aubergine som de rikeste kildene.

Helkorn og belgfrukter

Tørkede bønner, spesielt små røde bønner og kidneybønner, er belgfrukter på toppen av listen over antioksidant matvarer, og hele korn rivaliserende grønnsaker i deres antioksidant innhold per gram. Disse matvarene har polyfenoler, vitamin E og selen i overflod. Hel-korn hvete produkter har mest antioksidanter i frokostblanding gruppen, etterfulgt av mais, havre og ris.

Nøtter og krydder

Den antioksidanter vitamin E og selen er bare noen av fordelene med denne næringsrike kategorien. USDA setter pekannøtter, valnøtter og hasselnøtter på toppen av listen, sammen med malt nellik, kanel og oregano.

Kaffe, te og vin

Den gode nyheten for alle som bare ikke kan komme i gang uten den morgenen kopp er at både kaffe og te er overfylte med flavonoider. Flavonoider er de samme kraftig type polyphenol som gir rødvin sin antiaging, antioksidant punch.

Virkningene av Too Many Antioksidanter

Virkningene av Too Many Antioksidanter


Mange matvarer og drikkevarer nå skryte av at de inneholder "antioksidanter" og liste opp alle de fordelene de kan ha på ens kropp. Antioksidanter er ment å bremse effektene av frie radikaler igjen i våre organer som følge av kroppens bruk av oksygen. Mens antioksidanter kan ha positive effekter, er forskning som beviser at det er en mulighet for inntak av for mange antioksidanter.

Chance of Heart Failure

Ernæring handler om balanse, så for mye av noe kan resultere i kroppens opplever en stressrespons. Denne belastning kan sette hjertet inn i sjokk og føre til hjertesvikt over tid.

Redusert muskelfunksjon

Antioksidanter kan potensielt fjerne hydrogenperoksyd fra kroppen, noe som er nødvendig for blodkarene til å utvide seg på riktig måte. Uten skikkelig blodstrøm, oksygen ikke sirkulerer godt nok gjennom kroppen. Som muskler krever oksygen, kan dette redusere den totale muskelfunksjon.

Negative effekter på aldringsprosessen

Mens mange antioksidanter skryte anti-aging effekter, kan de også ha negative konsekvenser på aldringsprosessen. For mange antioksidanter kan ha negative effekter på blodårene, noe som kan resultere i redusert oksygenopptak. Siden kroppen må jobbe overtid for å erstatte det oksygen, kan tyngre å puste forekomme, noe som kan avskrekke fysisk form og resultere i vekt og helseproblemer over tid.

Toksiske reaksjoner

Som med alt kommer inn i kroppen, kan for mange antioksidanter resultere i høye toksisitetsnivåer og vil måtte bli raskt utskilles. Høye toksisitet nivåer kan bety reaksjoner som diaré og indre blødninger.

Svekket immunforsvar

Antioksidanter ødelegge frie radikaler som kan forårsake skade på kroppen, men noen frie radikaler ha positive effekter, for eksempel bekjempelse av visse bakterier og infeksjoner. Uten disse spesielle frie radikaler, kan immunsystemet stå utsatt for sykdommer og skadelige bakterier.

Hindret Medisinske behandlinger

For mange antioksidanter kan hindre de positive effektene av medisinske behandlinger som stråling og kjemoterapi ved å ødelegge positive frie radikaler som arbeider mot å ødelegge kreftceller og visse bakterier.

Kilder til naturlige antioksidanter

Kilder til naturlige antioksidanter


The American Cancer Institute definerer antioksidanter som stoffer i kroppen vår som samhandler og obligasjons med ustabile molekyler som kalles frie radikaler. Blant velvære organisasjoner, er det mye tanke på at en diett rik på antioksidanter kan forebygge sykdommer ved å beskytte celleveggen mot frie radikaler angrep. Men studier har ikke entydig vist en direkte kobling mellom de antioksidanter vi spiser og bedre helse. I stedet er velvære organisasjoner som National Cancer Institute og forebygging Magazine gjør en mer konservativ anbefaling. Siden diett har blitt vist å påvirke velvære, blir de ganske enkelt å anbefale en diett balansert med et bredt spekter av antioksidantrike matvarer. Følgende er bare noen av de matvaregruppene rike på antioksidanter; men, med litt forskning, kan du finne en spiselig og sunn balanse som fungerer med din egen livsstil.

Oransje frukt og grønnsaker

Fargerike frukter og grønnsaker som søte poteter, gulrøtter, honningmelon, squash, aprikoser, gresskar og mango er rik på karotenoider og betakaroten. I planter, karotenoider beskytte anlegget mot solens skadelige stråler. Kroppene våre konvertere beta-karoten til vitamin A. I sin opprinnelige form, karotenoider er kraftige antioksidanter som er tenkt å styrke immunforsvaret.

Grønne bladgrønnsaker

Grønne, bladrike grønnsaker, inkludert grønne grønnsaker, spinat og grønnkål i tillegg til å ha noen nivåer av beta-karoten er rike på lutein. Klassifisert som et karotenoid, er lutein tenkt å kjempe frie radikaler forårsaket av solens ultravoilet stråling og kan beskytte øynene mot blindhet og makuladegenerasjon.

Røde, kjøttfull frukt

En annen karotenoid, er Lykopen finnes i tomater, vannmelon, guava, papaya, aprikos, rosa grapefrukt, blodappelsiner og andre matvarer. Fordi våre organer ikke konvertere den til vitamin A, er det en sterkere antioksidant enn beta-karoten. Og overraskende, har tomat i saus, ketchup eller hermetisert form en høyere lycopene konsentrasjon enn i fersk form.

Belgfrukter og korn

I motsetning til karotenoider, er selen ikke en antioksidant næringsstoff, men snarere et mineral som trengs i enzymatiske mekanikk. Som sink, som er et essensielt mineral, er selen oppnås kun gjennom kosten. Ris og hvete er viktige kilder til mineralet. I USA, overfører selen-rik jord mineralet å plante mat. Husdyr matet selen-rik fôr beholde den i muskelvev.

Løk, hvitløk og purre

Løk, hvitløk og purre er en del av allium vegetabilsk gruppen rik på flavonoider, vitamin C, selen og svovelforbindelser. Som tomatprodukter, disse grønnsakene beholder sine potensielle antioksidantegenskaper, selv når kokt. Hvis du har en aversjon mot løk og hvitløk, kan antioksidantegenskaper av Allium gruppen tas i pilleform.

Bær

Blåbær, bjørnebær, bringebær og jordbær er noen av de rikeste i antioksidant komponenter. Faktisk, ifølge USDA rating system for antixoidant nivåer, bær tok mange av de 10 plassene. Bær inkludert tyttebær er rike på fytokjemikalier som formidler naturlig farge, smak og duft. Ved sammenkobling bær med andre antioksidanter mat, kan du spise en daglig dose av sunne antioksidanter og næringsstoffer. for eksempel, ellagitannin, er et stoff i bringebær og jordbær tenkt for å hindre vekst av kreftceller, mens anthocyanis, som finnes i blåbær, er tenkt for å beskytte hjerneceller.

Hvordan man kan sammenligne Grape Seed Extract til Druekjerneolje

Hvordan man kan sammenligne Grape Seed Extract til Druekjerneolje


Druekjerneolje og druekjerneekstrakt kan ofte forveksles for å være ett i det samme, men de er ganske forskjellige fra hverandre. Druekjerneolje er i hovedsak brukt for kulinariske, ernæringsmessige og terapeutiske formål, mens druekjerneekstrakt brukes til medisinske og helseformål.

Ernæringsmessige og kulinariske bruker

Druekjerneolje har langt mer kulinariske bruksområder og ernæringsmessige fordeler enn druekjerneekstrakt. Druekjerneolje inneholder omega-9, en essensiell fettsyre, kalt linolsyre. Druekjerneolje er også populær blant mange kokker for sin rene og grunnleggende smaken. Den er vanlig brukt i mange franske retter, på grunn av sin evne til smaken en tallerken uten å gjøre det for fet.

Medisinsk bruk

Druekjerneekstrakt kommer vanligvis i en kapsel eller tablettform, og har blitt vist å øke antioksidant nivåer i blodet. Det er også brukt for å forhindre visse sykdommer og behandle helseproblemer som hjertesykdom, kreft, diabetes, og helbredelse av sår.

Skjønnhet og Aromaterapi bruker

Druekjerneolje er en populær olje blant både massør og aromatherapists. Det har vært ansett som en "all purpose oil" og derfor kan brukes til mange ulike skjønnhetsbehandlinger som massasje, fuktighetsgivende og generell hudpleie.