Digidexo.com

Er Slim Fast OK for en diabetiker?

Er Slim Fast OK for en diabetiker?


Forskjellige typer av diabetes krever forskjellige kosttilskudd begrensninger. Diabetikere må notere karbohydratinnholdet i maten mens du forsøker å konsumere tilstrekkelig protein, fett og vitaminer og mineraler. Slank rask er greit for diabetikere så lenge blodsukkernivået kan opprettholdes.

Diabetes

Type 1-diabetes oppstår når kroppen ikke produserer insulin, og derfor ofte er insulinavhengige. Type 2 diabetes oppstår når kroppen produserer for lite insulin eller cellene ikke reagerer på insulin. Denne type kan eller ikke kan være avhengig av insulin.

Slim Fast Ernæring Fakta Insulin

Insulinavhengig diabetes krever nøye overvåking av matinntak og enheter insulin injisert. Én enhet insulin er nødvendig for hver 15 g av karbohydrater forbrukes.

Slim Fast Nutrition

Jordbær flavored Slim Fast Optima inneholder 245 kalorier, 12 gram protein, fem gram fett og 38 gram karbohydrater.

Børser

Næringsinnhold står det at en boks med Slim Fast regnskap for 2 1/2 karbohydrater, 1 1/2 protein og 1/2 av en feit utveksling.

Ulemper

Mens Slim Fast er forsterket med mange vitaminer og mineraler, det inneholder ikke de samme fordelene som oppnås fra frukt og grønnsaker, for eksempel metthet og minimal påvirkning på glykemisk indeks.

Insight

Hvis Slim Fast må forbrukes vurdere en kan for å være lik 2 1/2 Enheter av insulin. Det vil også stå for 2 1/2 karbohydrat utveksling.
For bedre alternativer til Slim Fast, vurdere å erstatte med en halv sandwich eller biff grønnsaksuppe og salat, som tilbyr mange næringsstoffer med færre karbohydrater.