Digidexo.com

Hvordan bruke Kinoki Foot Pads

Kinoki Rensing Detox Pads (Kinoki fot pads) er solgt som en helse rette for å avgifte kroppen din mens du sover. Kinoki fot pads er selvklebende pads slitt på såler på bare føtter. Når du fjerner pads, viser misfarging at giftstoffer ble absorbert over natten.

Bruksanvisning

Hvordan søke Kinoki Foot Pads

•  Sørg for at føttene er rene og tørre før bruk. Sett på elektrodene før sengetid.

Åpne pakken av Kinoki fot pads og merker at hver blokk har en klumpete rektangulær senter. Den rektangulære pad bør justere med dine såler slik at puten dekker bunnen av foten. Lå to pads til side for bruk.

Fjern den selvklebende stripen en pad på en tid og nøye sentrere puten slik at den klissete, klumpete sidedekslene lengden på foten din. Tær og hæler vanligvis vil gjenstå.

Hold midten av puten på plass, glatte kantene til huden din som et plaster. Avhengig av størrelsen på foten din, de selvklebende kantene som regel brytes rundt siden og toppen av foten din.

Gjenta søknad til andre foten.

etter våkner, fjerne både foten pads og observere misfarging, noe som indikerer toksin absorpsjon.

Kinoki fot pads er anbefalt å bli brukt hver natt til misfarging begynner å avta. Foten pads kan deretter brukes midlertidig i løpet av uken.

Tips og advarsler

  • Etter elektrodene er fjernet, gjenstår lim på føttene. Dette kan vaskes av. Etter bruk pads til føttene, vær forsiktig når du går for å unngå å skli. Hvis du har kjæledyr i huset, bør du vurdere å dekke dine polstret føttene for å hindre utilsiktet slikking eller inntak av putene av kjæledyret ditt mens du sover. Du ønsker kanskje å bruke sokker i løpet av pads.
  • Ta kontakt med helsepersonell om eventuelle vilkår eller lidelser før du bruker noen helse rette. Som med alle forbrukerprodukt, bli informert om produktet (se lenker nedenfor). Oppbevar Kinoki foot pads på et tørt sted. Kvitt deg med brukte elektrodene riktig.