Digidexo.com

Omsorg for trakk muskler

Omsorg for trakk muskler


Trakk muskler kan stoppe deg fra å fullføre treningen og forstyrre dine daglige mønstre. Omsorg for dine trakk muskler er en enkel to-trinns prosess. Det første trinnet krever RICE terapi: hvile, is, kompresjon og høyde kan redusere hevelse. Det andre trinnet er rehabilitering. Rehabilitere muskelen med varmebehandling og stretching hjelper gjenvinne fleksibilitet og gjenoppbygger styrke.

Rest

Hvil de trakk muskler for to til tre dager, eller til smerten har gitt seg. Ikke fortsett ditt treningsprogram eller anstrengende aktivitet, eller du kan forårsake mer skade.

Ice

Bruke kjøleelementer eller is innpakket i et håndkle til spente muskler. Påfør isen for to eller tre dager på 20 til 30 minutters intervaller hver tredje til fjerde time. The University of Tennessee Medical Center anbefaler at du unngå å bruke isen direkte på huden din.

Kompresjon

Bruk en elastisk kompresjonsbandasje rundt trakk muskel regionen. Pakk bandasje tett, men ikke så mye som å kutte av sirkulasjon. Den elastisk bandasje vil bidra til å redusere hevelse.

Elevation

Heve trakk muskler, mens du hviler, over nivået på hjertet ditt. Heve anstrengte muskler bidrar til å redusere hevelse.

Medisiner og Alternatives

Ifølge New York University Langone Medical Center, vil ta aspirin, ibuprofen og paracetamol hjelpe lindre smerten av dine spente muskler. Men senteret anbefaler å vente i minst 24 timer før du tar medisiner for å ikke forstyrre clotting mekanisme av kroppen din.
Ifølge Acupuncture.com, noen alternative og urte behandlinger som vil bidra til å helbrede de anstrengte muskler og redusere hevelse er vitamin C, omega-3 fettsyrer (vitamin F), bromelain, termeric, sink og kalsium. Noen kinesiske urte behandlinger er jin gu dø da wan (for å redusere betennelser og redusere hevelse) og shang shi ahi tong Gao (for smertelindring).

Heat

Rehabilitering starter når du bruker varme. Bruk varme fire til fem dager etter at du har anstrengt musklene og bare etter at hevelse og smerte har opphørt, og du er tilbake til normale rutiner. Bruk varmen før strekke eller trening.

Stretching

Bruk strekker teknikker for å rehabilitere musklene. Stretching vil hjelpe deg å få et bredere spekter av bevegelse og fleksibilitet, og vil bidra til å gjenoppbygge styrken.