Digidexo.com

Spinal hodepine behandling

En rotere hodepine, også referert til som et innlegg dural punktering hodepine (PDPH), oppstår når cerebrospinal fluid er fjernet fra kroppen. Cerebrospinal fluid bidrar pute hjernen. Ved å fjerne noe av væsken i hjernen ikke er fullstendig støttet, noe som fører til smertefull hodepine. Det tar seks til åtte timer for spinalvæske til å regenerere. Men hvis det er en lekkasje på stedet av den Spinal Tap (trelast punktering), vil kroppen være å spille catchup til lekkasjen er stengt. Flere behandlinger finnes for spinal hodepine, inkludert hvile, hydrering, medisiner og blod patcher.

Symptomer

Det er flere symptomer på en rygg hodepine. Disse symptomene vil også være til stede i andre typer hodepine, slik som migrene. Hvis du opplever dem innen 24 til 48 timer etter en ryggmargsprøve, da de er forbundet med en spinal hodepine.

Mild til alvorlig hodepine er kjennetegn symptom på at en person opplever. Hodepinen forverres når personen står vertikalt (stående eller sittende). Hodepinen blir bedre når du ligger nede. Svimmelhet og kvalme oppstår ofte med en spinal hodepine. En persons visjon kan også endres, for eksempel å bli uskarpt.

Blood Patch

En blod lapp vil ofte utføres ved intervensjon er nødvendig for å behandle en spinal hodepine. For å utføre en blod plaster, må en lege å først trekke blod fra pasienten. Da blodet er satt inn rundt området der rygg springen oppstått. Blodpropp, noe som bidrar til å redusere eller stoppe lekkasje av spinalvæske. Dette gjør at hullet i ryggmargen til å lukke uten å lekke spinalvæske.

En 2006 artikkel av Dr. Robert Gaiser, publisert i Current Opinion i anestesiologi, gjennomgått litteratur om spinal hodepine. Han fant at 72 prosent av disse hodepine løst etter 7 dager uten intervensjon. Leger er ofte nølende til å utføre blod flekker på grunn av risikoen for infeksjon. Det er en risiko for infeksjon helst en Spinal Tap, er epidural eller blod patch utført.

Dessverre er det ingen strenge retningslinjer for når en blod patch bør administreres. Det er en leges personlige preferanser. Noen leger vil bruke en blod patch etter 24 timer. Andre vil vente flere dager til en uke før administrering én.

Medisinering

Ulike medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe med spinal hodepine. Smertestillende midler brukes vanligvis. En lege kan fortelle en pasient å bruke en over-the-counter smerte medisiner, for eksempel ibuprofen, acetominiphen eller naproxen. Reseptbelagte smertestillende midler, for eksempel narkotika, kan godkjennes av en lege. Migrene medisiner, for eksempel sumatriptan, kan også være foreskrevet for å gi lindring.

Rest

Fastsettelse er en av de beste tingene en person kan gjøre når lider av en spinal hodepine. Når i denne stilling (supine) er det mindre trykk mot hodet, slik at hjernen til å bli bedre støttet. Det overveldende flertallet av leger vil ha en pasient bruke dette som et første alternativet for behandling. De fleste spinal hodepine vil rydde opp etter 24 til 48 timer med sengeleie.

Hydration

Kroppen reproduserer cerebrospinalvæsken den mister fra en Spinal Tap. Til riktig gjøre dette, trenger kroppen å være hydrert. Noen som ikke er riktig hydrert kan ikke reprodusere spinalvæske like lett, og dermed spinal hodepine kan vare lenger. En kombinasjon av sengeleie og drikke væske, helst vann, kan bidra til å bidra i gjenoppbyggingsprosessen.