Digidexo.com

Hva er årsaken til Hånd Tremors hos barn?

Tremors er vanlig hos folk som er eldre, men visse medisinske tilstander kan forårsake skjelvinger i alle aldre. Håndskjelvinger hos barn kan være et tegn på en mild eller alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Det er viktig å ha evaluert av en lege for å finne ut årsaken til hånd rystelser barn.

Familiær Tremor

En årsak til håndskjelvinger hos barn kalles familiær tremor. Det er antatt å være en arvelig tilstand, fordi flere familiemedlemmer lider av denne nevrologisk lidelse. Rystelser forverres med bevegelse, emosjonelt stress og aktivitet. Den eksakte årsaken til familiær tremor er ukjent. I noen tilfeller kan de rystelser påvirke andre deler av kroppen, slik som hodet, armer, eller ansiktsmusklene. Familiær tremor hos barn vanligvis påvirker bare hendene og krever ingen behandling.

Hjernesvulster

Ifølge Barnesykehuset i Philadelphia, hvert år ca 2000 barn i USA er diagnostisert med hjernesvulst. Typen av hjernesvulst, størrelse og plassering vil gi forskjellige symptomer. En hjernesvulst i lillehjernen, eller baksiden av hjernen, kan føre hånden rystelser hos barn så vel som andre symptomer som hodepine, vansker vandre, og oppkast om morgenen uten kvalme.

Hypertyreose

Graves 'sykdom er årsaken til de fleste tilfeller av hypertyreose. Immunforsvaret angriper skjoldbruskkjertelen, noe som får den til å produsere for mye thyroid hormon. Hypertyreose kan forårsake hånd skjelvinger hos barn, og inkluderer symptomer som humørsvingninger, tretthet, rask hjerterytme, svett hud, hud som er varm, rød og / eller kløende, og vekttap. Hvis et barn har noen av disse symptomene bør du oppsøke lege med en gang. Venstre ubehandlet, hypertyreose kan føre til alvorlige hjerteproblemer, og beinproblemer.

Spinocerebellar Ataxia

Spinocerebellar ataksi (SCA) står for de delene av nervesystemet påvirkes. Den første delen, Spino, er ryggmargen, og lillehjernen er den bakre delen av hjernen. Denne region av hjernen er det som styrer koordinasjon. Ataksi refererer til den manglende evne til å koordinere muskelbevegelser. Den manglende kontroll over muskler er det som kan føre hånd rystelser hos barn med denne tilstanden. Andre symptomer inkluderer problemer med gange og balanse, sløret tale, og svelgeproblemer.

Tourettes syndrom

Tourettes syndrom er en sentral nervesystemet lidelse som fører til rykninger, ukontrollerte bevegelser av kroppen, og vokal utbrudd som roping, gryntende, eller hals clearing. Disse symptomene er kalt tics. Tics ofte skjer flere ganger i løpet av dagen, og vanligvis mer enn én type av tic er til stede. Symptomer på Tourettes involverer én eller flere muskelgrupper, og kan føre til håndskjelvinger hos barn. Hvis de er slitne, glade, sinte, eller sint, kan de tics forverres.