Digidexo.com

Hvordan spise sunt på White Castle

Hvordan spise sunt på White Castle


Restauranter White Castle er kjent for sine hamburgere, bacon osteburgere og ost pinner. Det er mulig å sunt på White Castle men med noen viktige valg. Bare unngå fattiest elementene på restaurantens meny, erstatte noen lavere kalori elementer og gjøre noen sit-ups senere. Les videre for å lære hvordan.

Hvordan spise sunt på White Castle

•  Hold deg unna ost pinner, som er 491 kalorier og en full 28 gram fett. Hold deg unna kylling ringer også, som er 310 kalorier og 21 gram fett. Motstå løkringer også, som er en av de fattiest elementene på menyen med 27 gram fett og en heidundrende 460 kalorier.

Velg en alternativ side element med måltidet, slik som de små frites som har bare 115 kalorier og 6 gram fett.

Velg vanlig hamburger og cheeseburger i stedet for dobbel hamburger eller bacon cheeseburger. Hold fett og kalori teller lav med 135 calorie hamburger med bare syv gram fett i stedet for dobbel cheeseburger med 235 kalorier og 14 gram fett. Plukk cheeseburger med 160 kalorier og ni gram fett i stedet for dobbel cheeseburger med 285 kalorier og 18 gram fett.

Drikk diett brus eller White Castle er iste, med bare 45 kalorier og ikke fett, i stedet for den rister fullpakket med mer enn 200 kalorier og 7 gram fett. Prøv kaffe, som inneholder bare 6 kalorier.

Spis frokost andre steder, og deretter komme tilbake til restauranten for lunsj og middag. White Castle sin frokost sandwich har 340 kalorier og en heidundrende 25 gram fett.