Digidexo.com

Hvordan beregne Body Fat Bruke Neck Omkrets

Hvordan beregne Body Fat Bruke Neck Omkrets


Fettprosent er mengden av fett på kroppen i forhold til høyde og vekt. US Navy har en kroppsfett beregning som bruker halsen omkretsen som en av de viktigste målingene for beregningen. Beregninger forskjellig for menn og kvinner. Å vite fettprosent gjør det enklere å avgjøre når kroppen trenger mer eller mindre fett, eller når det er innenfor sunne områder.

Bruksanvisning

Beregning for kvinner

En ta målinger. Mål kvinnens høyde i centimeter, omkretsen av midjen på det smaleste punktet, hoftene på det bredeste punkter og hals mot adamseplet.

Bestem hennes kropp tetthet. Formelen for en kvinnes kropp tetthet ved hjelp av halsomkrets er 1,29579 til 0,35004 (log (midjemålet + hoftemål - halsen måling)) + 0,22100 (log (høydemåling)). Ved beregning av målinger, finne tallene i parentes først og deretter multiplisere, forlater addisjon og subtraksjon for sist.

Bestem fettprosent for kvinnen. Formelen for fettprosent er 495 delt på kroppen tetthetsmåling funnet tidligere minus 450.

Beregning for menn

Ta målinger for mannen. Mål høyden i centimeter, omkretsen på magen og omkretsen på halsen under adamseplet.

Beregn mannens kropp tetthet. Kroppen tettheten for menn beregnes som 1,0324 til 0,19077 (log (abdomen måling - halsen måling)) + 0,15456 (log (høydemåling)). Beregn elementene i parentes først, deretter multiplisere tallene og avslutt med addisjon og subtraksjon.

6. Bestem mannens fettprosent. Ta 495 og dele av kroppen tetthet tidligere funnet og deretter trekke 450. Det endelige tallet er fettprosent.