Digidexo.com

Hvordan Direct Reiki Energi

Hvordan Direct Reiki Energi


Reiki er en japansk teknikk for holistisk healing som innebærer forskjellige håndposisjoner plassert over pasientens kropp. Energi antas å flyte mellom utøveren og pasienten å sette mot både Reiki utøveren og klienten med positiv energi, slik at pasienten til å helbrede seg selv av en gitt sykdom. Talsmenn tro Reiki er effektiv i behandlingen av depresjon, konstipasjon og menopause, blant mange andre forhold.

Bruksanvisning

Direkte Reiki Energi til en klient

Be pasienten å ligge på massasjebenken. Rommet bør være svakt opplyst og behagelig varme, slik at pasienten er komfortabel til alle tider.

Plasser hendene over klient i en bestemt Reiki hånd holdning på hver av kundens chakraene, eller energipunkter. Chakraene er plassert på toppen av hodet, i ansiktet, halsen, hjerte, sternum, maritim og skambeinet.

Slå din klient og gjenta posisjonene over de samme chakraene.

Vent på hvert chakra i flere minutter.

Føl energien fra omgivelsene inn gjennom kroppen og flyt mellom hendene og din klient.

Forvent hendene til å føle deg varm.

•  Gå videre til neste chakra når du føler at du har brukt alle energiressursene for den aktuelle chakra.

Direkte Reiki Energi From a Distance

Fokuser energi på hva kunden har bedt om. Anses av noen å være en form for åndelig bønn, kan Reiki være rettet mot en person, dyr, planter eller situasjon.

Konsentrer deg om å trekke energi fra omgivelsene, og dirigere dem mot målet ditt. Mottakeren av økten vil ikke tillate mer energi inn enn det kan ta, så det er sagt at Reiki ikke kan være skadelig, bare gunstig og nyttig.

Bruk andre deler av kroppen din til å kanalisere energi hvis du føler at de er kraftigere enn hendene på dirigere energi. Noen utøvere bruke føttene eller øyne til å dirigere Reiki energi når de føler de deler av kroppen er mer flinke til energioverføring.

Les mer om hvordan å lede energi på tvers av avstander ved å besøke Natural Bloom (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Løstsittende klær.
  • Avstå fra seg smykker på hendene og håndleddene, da det kan forstyrre flyten av energi mellom lege og pasient.
  • Reiki er en homeopatisk behandling, og bør ikke erstattes av omsorg av en lege. Hvis du lider av alvorlig depresjon eller kronisk mage plager som overdreven oppkast eller alvorlig forstoppelse, se en lege umiddelbart.
  • Reiki er ikke en bevist vitenskap og resultatene kan variere.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velg en som er lisensiert av en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.