Digidexo.com

Kakaopulver Næringsinnhold

Kakaopulver Næringsinnhold


Kakaopulver er sjokolade som har hatt mye av fettet fjernet. Etter kakao bønner har blitt høstet, tørket og stekt, de er knust i en slurry som heter "sjokolade brennevin." Denne lut blir presset for å fjerne mesteparten av sin kakaosmør, og de gjenværende faste stoffer blir videre behandlet for å bli usøtet naturlig kakaopulver.

Nederlandsk-Process Cocoa

Nederlandsk-prosessen kakao har hatt sin naturlige surhet nøytralisert med alkali; det er også kjent som alkalized usøtet kakaopulver. Smaken er roligere enn naturlig kakao, og fargen kan variere fra rødbrun til en rik, mørk brun avhengig av hvor alkalisk det er, alt fra en nøytral 7 til et alkalisk åtte.

Naturlig kakao

Naturlig usøtet kakao smaken er skarpere og mer intense enn nederlandsk-prosessen kakao. Den har en kompleks sjokoladesmak og er surt, med en pH på omtrent 5.5. I butikker, er det vanligvis oppført som "kakao," og når oppskrifter ring for kakaopulver, blir de vanligvis henviser til denne type av kakao.

Nederlandsk-Prosess Cocoa ernæringsmessige fakta

A 1-ss. servering av nederlandsk kakao-prosess inneholder 12 kalorier, 1 g fett, 0 mg av kolesterol, 3 g av karbohydrater, 2 g fiber og 1 g protein.

Naturlig kakao Næringsinnhold

A 1-ss. servering av kakao inneholder 12 kalorier, 1 g fett, 0 mg av kolesterol, 3 g av karbohydrater, 2 g fiber og 1 g protein.

Hot Cocoa Mix

Ikke feil kakaopulver for varm kakao mix. Varm kakao blanding typisk blander kakaopulver med melkepulver, sukker og andre additiver, som resulterer i en høyere kalori-innhold enn enten nederlandsk-prosess eller naturlig kakaopulver.