Digidexo.com

nummen rundt munn og hodepine

Homeopatiske Hodepine Cures

De fleste opplever en hodepine hver så ofte. En hodepine er preget av smerter eller ubehag i hodet, nakken og hodebunnen. Det finnes ulike typer hodepine, inkludert spenning, provoserende og vaskulær. Hver type hodepine har en annen smerte, og responser kan variere fra person til person. Det finnes en rekke homeopatiske botemidler for hodepine, og den beste for deg kan avhenge av omstendighetene og den underliggende årsaken til din hodepine, samt hvor din hodepine smerte ligger og relaterte symptomer.

Belladonna

Belladonna betjener alle deler av nervesystemet. Bruk denne behandlingen for hodepine smerte som er på høyre side av hodet. Bevegelse og lys har en tendens til å forverre denne type hodepine. Andre vanlige symptomer er kalde føtter og hender, bankende smerte, og hud som føles varmt. Stående, lent bakover, trykk og sitter vanligvis lindre noen av ubehag.

Cocculus

Ta dette midlet hvis din hodepine er et resultat av søvnløshet eller for mye bekymring. Oppkast, svimmelhet og kvalme er typiske symptomer forbundet med denne type hodepine.

Bryonia

Bryonia behandler hodepine der bankende smerte er følte i det venstre øyet, og smertene stråler til baksiden av hodet. Dette midlet kan også hjelpe med tørr munn og hodepine tidlig på morgenen, samt agitasjon fra enhver form for bevegelse og støy. Bryonia lindrer også kvalme, forvirring, svimmelhet og besvimelse.

Gelsemium

Gelsemium er gunstig for hodepine som forårsaker en stram følelse rundt hodet. Hodepinen er vanligvis korrelert med fuzzy syn, ørhet, problemer med å åpne øynene og hyppig vannlating.

Natrium Muriaticum

Konsumere natrium muriaticum hvis du lider av en bankende hodepine som er relatert til stress. Det rette vil også bidra til å lindre hodepine relatert til overeksponering for solen, for mye belastning på øynene, tristhet, sorg og skuffelse.

Nux Vomica

Gi Nux vomica en prøve for bakrus hodepine, spenningshodepine og hodepine forårsaket av dufter eller høy lyd. Svimmelhet, kvalme, oppkast og spenning normalt gå sammen med disse hodepine.

Sepia

Prøv sepia hvis din hodepine smerte er rett over venstre øye og er assosiert med kvalme. Bevegelse og lys har en tendens til å forverre symptomene.

Dosering

Velg en løsning som er mest hensiktsmessig for din hodepine symptomer. Lese paknings instruksjoner for riktig dosering nøye. For selv-behandling, er det best å starte med lavere potenser første som 6X, 6C, 12X, 12C, 30X, eller 30C. Høyere potenser krever medisinsk tilsyn. Rådfør deg med en homeopathic utøveren hvis du lider av kronisk migrene eller hyppig hodepine.

Vær forsiktig

Informer legen din før du vurdere å bruke alternative behandlingsformer. Hvis du er gravid eller ammende, kontakt din lege godkjenning før du tar noen alternative medisiner. Noen homeopatiske medisiner kan samhandle med andre urter, kosttilskudd og reseptbelagte legemidler.

Hvordan diagnostisere Herpes

Det er to typer av herpes - HSV-1 og HSV-2 (også kjent som herpes simplex 1 og 2). Herpes simplex 1 sees mer i oral herpes, slik som forkjølelsessår, som er synlige rundt munn og lepper. Herpes simplex 2 er koblet til genital herpes og regnes for å være en seksuelt overførbar sykdom. Hvis du er seksuelt aktiv, må du få regelmessige tester for kjønnssykdommer som herpes, siden de kan være uten symptomer.

Hvordan diagnostisere Herpes

En se en lege. Diagnosen herpes er vanskelig å fastslå uten skikkelig tester utført av helsepersonell. Det finnes forskjellige tester som legen vil utføre for å få en diagnose, inkludert:

Viral kultur: En cellekultur kan tas hvis det er et sår på kjønnsorganene. Den direkte fluorescerende antistoff-test administreres med en oppløsning inneholdende HSV-antistoffer og et fluorescerende fargestoff. Hvis herpes viruset er funnet i kultur, antistoffene stokk og gløde og kan sees under et spesielt mikroskop.

Blodprøver: En blodprøve kan gis dersom ingen symptomer på herpes er til stede. Men vær oppmerksom på at kommersielle blodprøver gitt for herpes er ikke alltid nøyaktig, hovedsakelig på grunn av deres manglende evne til å skille mellom herpes simplex 1 og 2.

Kontroller symptomene. Det vanligste symptomet på genital herpes er rød, sensitiv hud som utvikler sår eller blemmer (også kjent som herpes støt). Herpes symptomer er ikke alltid til stede, men - viruset kan gå inaktiv eller "stille", viser ingen symptomer, men beholder muligheten til å blusse opp enten genital eller muntlig infeksjoner og forårsake blemmer og sår.

Andre tegn og symptomer på genital herpes inkluderer:
• hovne lymfekjertler i lysken
• Hodepine
• Muskelsmerter
• Fever
• Nedre ryggsmerter

Få riktig behandling. Etter riktige tester har blitt gjort, og et positivt resultat er gitt, blir fort nødvendig behandling. Mens det ikke er noen kur for herpes, kan det behandles.

Immunsystemet må styrkes gjennom medisinering. Dette vil bidra til å hindre utbrudd og behandle aktuelle utbrudd.

Symptomene på Haemophilus influensa

Symptomene på Haemophilus influensa


Haemophilus influensa, eller H. influenzae, er en gruppe av smittsomme bakterier som kan gi ulike symptomer hos spedbarn, barn og ungdom. H. influenzae infiserer vanligvis øyne, ører eller bihuler. En mer virulent stamme av Haemophilus influenzae, H. influenzae type b, er ekstremt sjelden på grunn av nye vaksinasjonsprotokoller, men hvis kontrakt, kan det føre til strupelokket eller meningitt, to farlige og noen ganger dødelige infeksjoner.

Otitis Media

Otitis media, vanligvis kalt en mellomøret infeksjon, er en av de mest vanlige symptomer på H. influensa. Symptomer på mellomørebetennelse inkluderer irritabilitet, søvnforstyrrelser, feber, øresmerter, øre drenering, tap av balanse, hørsel vansker, kvalme og oppkast, diaré, tap av appetitt og lunger.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en infeksjon i bihulene. Symptomer hos små barn (5 og yngre) innbefatte hoste, rennende nese og hevelser rundt øynene. Symptomer hos eldre barn inkluderer rennende nese, feber, sår hals, hoste, hevelse rundt øynene, ansiktssmerter, hodepine og dårlig ånde.

Konjunktivitt

Øyekatarr er en betennelse av membraner (conjunctiva) som linje innsiden og dekker øynene. Symptomer på øyekatarr inkluderer hevelse, svie, rødhet, drenering og lysfølsomhet.

Epiglottitt

Epiglottis er en infeksjon i det området av halsen som beskytter strupehodet og luftrøret ved svelging. Tidlige symptomer på epiglottis inkluderer øvre luftveisinfeksjon, sår hals og feber. Hvis infeksjonen forverres, kan symptomer inkluderer sikling, manglende evne til å snakke, sitter i en foroverbøyd stilling og en gapende munn.

Meningitt

Meningitis er en infeksjon av membraner som omgir hjernen og ryggmargen. Hos spedbarn, symptomer inkluderer atferd endringer, økt sove, tap av appetitt, irritabilitet, utrøstelig gråt, gråt når plukket opp eller holdt og en svulmende soft spot. Hos barn eldre enn 1 år, symptomene er hodepine, stiv nakke, nakke eller ryggsmerter, kvalme og oppkast.

Om Infiserte tenner

Om Infiserte tenner


En infisert tann, eller abscess, er et resultat av en bakteriell infeksjon som oppstår i rotområdet av tannen. Pus kan danne inne i vevet rundt den infiserte tannen, forårsaker ekstreme trykk som resulterer i en bankende smerte som kan bli uutholdelig hvis den forblir ubehandlet.

Identifikasjon

Bortsett fra den smerte som er forbundet med infiserte tenner, kan det oppstå en feber som kan variere fra lav karakter til farlig høye dersom infeksjonen begynner å spre seg i hele kroppen. Hevelse i ansiktet kan også forekomme i området rundt munn og kjeve, noen ganger spre seg i nakken når lymfeknutene bli involvert. Ømhet i kjeven og tannkjøttet er også et symptom, senere forårsaker tannkjøtt området til å bli betent og rød. En samlet følsomhet for varme og kalde matvarer kan også forekomme, ytterligere komplisert ved skarp og stikkende smerter som kan bli uutholdelig. Stresset av en slik infeksjon kan føre til hodepine i tillegg, gjør den enkelte midlertidig arbeidsufør i verste fall.

Typer

Alvorlighetsgraden av den situasjon, avhenger av typen av infeksjon som har infisert det omgivende vev av tennene. Bakterier som har kommet inn i roten på grunn av tannråte, kan påvirke anbudsmasseområdet på toppen av roten, nærmest tann. Når bakteriene har kommet inn, vil roten begynner å bli betent til slutt, fylle med en tykk væske som ikke har noen måte å unnslippe uten tannbehandling. På den annen side kan en infeksjon som er forårsaket av en mislykket fot kanalen føre til ekstreme komplikasjoner. Denne type infeksjon penetrerer ben av kjeven, som krever en irrigasjons-behandling for å korrigere problemet.

Time Frame

Det er viktig at tannbehandling skal innhentes så snart som mulig når en muntlig infeksjon mistenkes. En infeksjon som utvikler seg kan potensielt øke risikoen for livstruende situasjoner. Appelsinhud kan skyldes en infeksjon av tennene som er igjen til ytterligere manifest, dermed påvirker organer i kroppen, inkludert hjertet. Rask behandling kan også redusere sjansene for farlige infeksjoner fra å komme inn i blodstrømmen. I de fleste tilfeller vil en tannlege vil utføre en oral kirurgi prosedyre som frigjør væske og avløp infeksjonen. Også kjent som en vanning, vil denne prosedyren kan rette opp skaden som er forårsaket av infeksjon, men resultatene avhenge av hvor langt infeksjonen har kommet.

Forebygging / løsning

Riktig stell av tennene, som inkluderer vanlige tannlege cleanings to ganger i året, kan eliminere muligheten for infeksjoner. Pusse tennene med fluortannkrem om morgenen, etter hvert måltid og om kvelden før sengetid, er like viktig. Tanntråd etter børsting kan bidra til å fjerne matrester som har funnet veien inn mellom tennene, som kan forårsake råte og forfall. Skvalpende med et munnvann som er godkjent av American Dental Association, kan redusere plakk, kan friske puste og tannråte som er en ledende årsak til infeksjoner som gjelder tennene. Å gjøre en samvittighet beslutning om å unngå så mye sukker som mulig i ditt daglige kosthold kan også være en positiv faktor i forebygging av orale sykdommer som fører til infeksjon.

Misforståelse

Vanlige misoppfatninger omgir vare på tennene som i stor grad kan overdøve effektiviteten av proaktiv oral vedlikehold. Og en av disse misforståelser er at tennene er atskilt og ikke har en virkning på resten av kroppen. Det er imidlertid viktig å forstå at hver del av kroppen din har en hensikt og fungerer som et komplett system, jobber samtidig sammen for å skape en harmonisk balanse. Infiserte tenner, og sykt tannkjøtt, i stor grad påvirke helsen til kroppen din aktivt bidra til slag og hjerteinfarkt. Dessuten gjør tilstedeværelsen av orale lukt ikke direkte betegne nærvær av en tann-infeksjon. Mange faktorer kan bidra til dette problemet, men om bekreftelse på at alt er bra med din tannhelse, bør en tannlege konsulteres.

Homøopatisk behandling for kalde sår

Forkjølelsessår og feberutslett er forårsaket av en stamme av herpes virus kjent som herpes simplex. Eksponering for forkjølelsessår er ofte forbundet med flere symptomer, som feber, hodepine og generell kroppssmerter og smerter. Forkjølelsessår kan oppstår på nytt når nesten når som helst etter at pasienten har smittet av viruset, og det er foreløpig ingen kur for sykdommen. Det er imidlertid, til rettsmidler kontrollere forkjølelsessår utbrudd.

Dulcamara

Dulcamara, også kjent som bittersøt, er effektive i behandling av svie og kløe sensasjonen rundt munnen som er ofte forbundet med herpes.

Hepar sulphuris Calcareum

Hepar sulphuris Calcareum, eller kalsium sulfid, arbeider for å behandle forkjølelsessår som vises rundt munn og lepper, så vel som i det innerste hjørnet av øyet eller mellom munn og nese.

Grafitt

Grafitt fungerer godt på utbrudd som er ledsaget av honning-farget væske som siver fra blemme.

Sulphur

Svovel har vist seg effektiv i behandling av betente forkjølelsessår, som er generelt lyse rødt og følsom for varme væsker.

Natrum Muriaticum

Noen forkjølelsessår bryter ut på innsiden av munnen; disse kan behandles med Natrum Muriaticum.

Hva er årsaken til oksygenmetning under søvn?

Hva er årsaken til oksygenmetning under søvn?


Høyt, kan langvarig snorking avbrutt med gisp og pauser i pusting signalisere en tilstand som kalles søvnapné. Dette årsak og virkning kan være et resultat av en luftveisobstruksjon som fører til en nedgang i oksygennivået som du sover. Men det er flere grunner, annet enn søvnapné, som kan føre til en reduksjon i blodoksygennivå.

Definisjon

Hver gang du slutter å puste, mengden av oksygen i blodet synker. Hjertet ditt må jobbe hardere for å kompensere. Blodtrykket stiger og hjerterytmen kan bli raskere, saktere eller uregelmessig. Som din oksygennivået fortsetter å falle, mellomgulvet og brystmusklene blir stimulert til å trekke seg sammen slik at luft kan komme inn i lungene dine. Du kort vekke, noen ganger med en start, for å ta en stor pusten, sovner igjen som kroppen din oppdager en tilstrekkelig oksygennivå. Dette mønsteret gjentar seg mange ganger gjennom hele natten.

Obstruktiv søvnapné

Obstruktiv søvnapné er vanlig, og i hovedsak fører deg til å slutte å puste fordi luftveiene er blokkert, som regel fordi det er for mye myke vevet rundt halsen og øvre luftveier. Du er som regel klar over dette problemet; tross alt, er du sover. Det er vanligvis partneren din som gjør at du vet at det er et problem. Dette, kombinert med høyt snorking, søvnighet på dagtid, våkner med en tørr munn og hodepine, er alle tegn på søvnapné, som gir en oksygenmetning. Fedme er en vanlig årsak til denne tilstanden.

Central Sleep Apnea

I det sentrale søvnapné, Airway holder åpent, men for som ennå-uklare grunner hjernen ikke klarer å sende meldingen eller nervesignal til mellomgulvet og brystmuskulatur at det er tid til å puste. Din pust opphører midlertidig som oksygennivået i blodet synker, noe som fører til at du våkner opp og ta en pust. Som med obstruktiv søvnapné, kan denne prosessen forekomme flere ganger i natt.

Narkotika og Tilstand-Induced oksygenmetning

Bedøvelsesmidler vil undertrykke din respirasjonen; Dette i sin tur vil føre til et fall i oksygenmetning, noe som er grunnen til at du får ekstra oksygen mens under en bedøvelse. Mens anestetika forståelig føre denne effekten, tar antidepressiva, barbiturater og beroligende midler - særlig i overkant - vil undertrykke din respirasjonen. Som du ta færre og flere grunne åndedrag, du puster inn mindre oksygen, forårsaker oksygenmetning. Andre årsaker inkluderer hjertesykdom, lungesykdom, en hjerneskader eller svulst, smittsomme sykdommer som hjernebetennelse, underernæring, koma, alkoholforgiftning og forgiftning.

Terconazole bivirkninger

En vaginal gjær infeksjon resultater når den naturlig forekommende sopp som lever i din skjede blir overgrodd og irriterer huden på vulva og vagina. US Department of Health and Human Services rapporterer at 75 prosent av kvinner har minst en vaginal gjær infeksjon i løpet av livet. Soppinfeksjoner er normalt ikke alvorlig i naturen og er lett herdes ved hjelp av medisinert vaginale suppositorier eller kremer, som terconazole. Til tross for dets effektivitet, er terconazole ikke for alle som det presenterer flere risikoer for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

Omtrent 21 til 30 prosent av terconazole brukere rapporterer hodepine, noe som gjør dette de vanligste bivirkningene av stoffet. Smerter i underlivet er også vanlig, forekommer hos minst 5 prosent av brukerne. Andre vanlige bivirkninger av terconazole inkluderer generalisert kroppssmerter og menstruasjonssmerter.

Andre bivirkninger

Terconazole har også potensial til å forårsake en rekke andre plagsomme eller irriterende, men ikke farlig, bivirkninger. Noen kvinner opplever en økning i vulval kløe mens du bruker terconazole. Andre rapporterer influensalignende symptomer som feber, frysninger og magekramper. Under kliniske studier, rapporterte den vanligste årsaken kvinner for å slutte terconazole bruk ble vulval kløe, som var veldig intens når kombinert med kløe av gjær infeksjon i seg selv.

Effekter på Seksuell helse

I noen sjeldne tilfeller, menn rapporterer en brennende følelse i kjønnsorganene etter å ha seksuell omgang med en kvinne som var med terconazole kremer eller stikkpiller. Av denne grunn, og for å hindre spredning av gjær smitte partneren din, bør du bruke kondom mens under terconazole behandling. Hvis du bruker gummi cervical caps eller membraner for prevensjon, snakk med legen din om å bruke en alternativ metode mens du tar terconazole, som kjemikalier i stoffet kan slites bort på disse enhetene, noe som medfører risiko for graviditet.

Allergiske Reaksjoner

Selv om sjeldne, terconazole noen ganger fører til alvorlige allergiske reaksjoner hos enkelte pasienter. De første tegnene på en allergisk reaksjon er elveblest og kløe rundt munn og lepper. Uten legehjelp, har reaksjonen potensial til å utvikle seg til flere farlige effekter, for eksempel hevelse i lepper og hals eller problemer med å puste. Hvis du opplever noen tegn på en allergisk reaksjon på noe punkt mens du bruker terconazole, søk straks medisinsk nødhjelp.

Betraktninger

Terconazole kan føre til lav fødselsvekt og mangler, og er vanligvis unngås under svangerskapet. I tillegg har de fleste leger anbefaler ikke å bruke terconazole hvis du ammer. Stoffet er også ikke godkjent for bruk hos barn. Hvis du noen gang har hatt en allergisk reaksjon på en gjær infeksjon krem ​​før, ikke ta terconazole. I tillegg, hvis symptomene ikke bedrer seg innen tre dager eller forverres, bør du kontakte legen din.

Bivirkninger av Danzen

Danzen, også kjent som Serrapeptase eller Serratiopeptidase, er en anti-inflammatorisk enzym tatt for smertebehandling. Kronisk betennelse er roten til mange problemer, inkludert hodepine, muskel- og leddsmerter, leddgikt, fibromyalgi, hjertesykdom og kreft. Danzen er en trygg og naturlig løsning på smertestillende piller. Det er også et proteolytisk, betyr det kan bryte protein til enklere forbindelser. Danzen har bare noen få bivirkninger. Imidlertid kan disse bivirkningene være svært alvorlige forhold.

Stevens-Johnson syndrom

Stevens-Johnson syndrom er en sjelden tilstand der huden og slimhinnene reagerer sterkt på en medisin eller infeksjon. Det krever vanligvis sykehusinnleggelse. Det begynner med influensalignende symptomer og en smertefull rød eller lilla utslett som sprer seg og blemmer som fører til det øverste laget av huden til å dø og bli utøst. Andre symptomer inkluderer ansikts og tunge hevelse, elveblest, smertefull hud, blemmer på eller rundt munn, nese og øyne.

Erythema multiforme

Erythema multiforme, også kjent som epidermal nekrolyse, er en allergisk reaksjon. I dette tilfellet ville det bli vurdert en allergisk reaksjon på Danzen. Symptomene inkluderer feber, ubehag, kløe, verkende ledd, hud lesjoner på overkroppen eller ansiktet og lepper, blodsprengte eller tørre øyne, utflod fra øyne og synsproblemer. Lesjoner på kroppen kan virke blek og dekket av ringene (likner en target). De kan begynne raskt og spredte seg raskt eller forsvinne og komme tilbake flere ganger. De kan også variere i størrelse og farge. Pruritus, eller kløe i huden, kan også forekomme.

Anafylaksi

Anafylaksi er en livstruende allergisk reaksjon som kan oppstå med Danzen eller andre medisiner. Symptomer kan oppstå i løpet av sekunder eller minutter og utvikle seg raskt. Symptomer er unormale smerter eller kramper, pustevansker, angst, forvirring, hoste, diaré, utslett, besvimelse, kvalme og oppkast, hjertebank, rød hud og kløe, tungpustethet, og uklar tale. Øyeblikkelig medisinsk intervensjon vil være nødvendig for å stoppe utviklingen av alvorlig alvorlig allergisk reaksjon for å hindre en mulig dødsulykke.

Hepatitt

Hepatitt er en betennelse i leveren. Symptomer inkluderer magesmerter eller oppblåsthet, mørk urin og leire-farget avføring, utvikling av bryster hos menn, kløe, tretthet, gulsott, kvalme og brekninger, lav feber og tap av matlyst. Det kan ta mange måneder for hevelsen av leveren til å gå ned og hepatitt krever medisinsk diagnose og behandling. De som har kontrakt Hepatitt B og C i utgangspunktet kan være uten tegn til betennelse og gå en lang tid uten behandling. Det er mulig å bli testet regelmessig for hepatitt, slik at medisinsk intervensjon kan forekomme, reduserer ødeleggelsen hastighet på leveren.

Konklusjon

Danzen er et trygt alternativ til mange andre rusmidler så lenge pasientene se etter tegn på bivirkninger nøye. Danzen er lett å finne, krever ingen resept i Amerika, mens Tyskland og Østerrike krever en resept. Det ligner på et NSAID, selv om den ikke er klassifisert som ett og vanligvis ikke bære samme effekt på magen, nyre, lever eller hjerte at NSAIDs gjør. Forsiktighet bør brukes med Danzen og hvis du tror du lider av noen av de få, men alvorlige bivirkninger, bør umiddelbare tiltak iverksettes, og behandling skal være prøvd.

Telfast bivirkninger

World Allergy Organization rapporterer at så mange som 40 prosent av befolkningen over hele verden lider av allergi. Selv om det er ingen permanent kur for allergi, er det mange medisiner tilgjengelig for å hjelpe kontroll nysing, rennende øyne og andre symptomer. Et slikt stoff er reseptbelagte medisiner feksofenadin, som er tilgjengelig i Storbritannia under merkenavnet Telfast. Til tross for dets effektivitet, presenterer Telfast risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

Omtrent 11 prosent av Telfast brukere rapporterer hodepine, noe som gjør dette de vanligste bivirkningene av stoffet. Oppkast og fordøyelsesbesvær er også vanlig, forekommer hos minst 5 prosent av brukerne. Rundt 3 til 4 prosent av pasienter som tar Telfast erfaring diaré, rygg eller muskel smerter hoste, og økt forekomst av øvre luftveisinfeksjoner.

Andre bivirkninger

Telfast også kan føre til andre plagsomme eller irriterende, men ikke farlig, bivirkninger. Gastrointestinale bivirkninger er kvalme og ubehag i magen. Omtrent en prosent av pasienter som tar Telfast erfaring svimmelhet, tretthet og utmattelse, mens sjelden pasienter rapporterer motsatte symptomer, inkludert nervøsitet og søvnløshet. Noen pasienter utvikler faryngitt, ørebetennelser og en rennende nese mens du tar Telfast. Rundt 2 prosent av kvinner som tar Telfast erfaring alvorlige menstruasjonssmerter. Andre bivirkninger av Telfast inkluderer feber og gener kroppen smerter.

Legemiddelinteraksjoner

Ikke ta syrenøytraliserende medisiner innen 15 minutter av Telfast; gjør dette reduserer effektiviteten av fexofenadin. Antibiotiske stoffer som erytromycin og soppdrepende medisiner som ketokonazol også forårsake ytterligere bivirkninger fra Telfast. Fordi sitrusjuice ha lignende effekter, ikke ta Telfast med appelsin eller grapefruktjuice.

Allergiske Reaksjoner

Selv om sjeldne, har Telfast potensial til å forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos enkelte pasienter. De første tegn på en allergisk reaksjon er ofte dannelsen av elveblest og kløe rundt munn og lepper. Hos noen pasienter, reaksjoner forverres, forårsaker tungpustethet, kortpustethet og hjertebank. Svært alvorlige hypersensitivities til Telfast kan resultere i sjokk eller død. Hvis du opplever noen tegn på en allergisk reaksjon på noe punkt mens du bruker Telfast, søk straks medisinsk nødhjelp.

Betraktninger

Fordi det er ennå ikke tilstrekkelig bevis for at Telfast har ingen uønskede effekter på fosteret, leger vanligvis ikke foreskrive medisinen for gravide. Leger ikke foreskrive medisinen til ammende mødre på grunn av potensielle bivirkninger til ammende spedbarn. Bivirkningene er mer vanlig hos barn under 12. Hvis du har en historie med nyresykdom, nedsatt nyre funksjon eller hjerte-og karsykdommer, er legen din ikke sannsynlig å foreskrive Telfast for deg / Siden det har potensial til å forårsake svimmelhet og tretthet, du bør ikke operere et motorkjøretøy eller tunge maskiner før du vet hvordan Telfast vil påvirke deg.

Chiropractic Care for Transform Migrene

Transform migrene forårsake stor ubehag for dem som opplever dem. Disse bankende hodepine forekommer på en daglig basis og kombinere en migrene med en spenningshodepine. Noen pasienter velger over-the-counter medisiner for å behandle smerte, men dette kan ha negative bivirkninger og ofte ikke gi nødvendig avlastning. Andre finner at naturmidler tilby smertelindring mer effektivt. Ett av disse tiltakene er chiropractic omsorg. Denne holistiske tilnærmingen lindrer spenninger som forårsaker smerte hos pasienter gjennom spinal manipulasjon, massasje og periodisk justering av bløtvev og ledd.

Hvordan finne en kiropraktor

En pasient på jakt etter en god kiropraktor for å lindre forvandlet migrene bør spørre andre, inkludert en personlig lege, for sine meninger. Siden chiropractic omsorg er en tilnærming til smertelindring snarere enn en kur, er det viktig å finne en kiropraktor som forholder seg til pasienter. Se etter en som lytter til pasienter og diskuterer og forklarer behandlingstilbud. Noen kiropraktorer tror på å ta røntgenbilder for å fastslå bein justering. Finn en kiropraktor som er villig til å arbeide i komfort-sonen.

Arbeide med din kiropraktor

Det er viktig å behandle transformert migrene gjennom et team tilnærming. Rådfør deg med din personlige lege om kiropraktisk behandling og følge opp med denne legen etter behandlinger. Ifølge Dr. Greg C Molis, bør kiropraktisk behandling ikke brukes på egen hånd da dette kan utelate andre problemer som trenger behandling. En pasient skal også holde en journal før du går til kiropraktor. Denne journalen skal dokumentere hodepine forekomster, mat spist og miljømessige faktorer rundt utbruddet av hodepine. Fortsett journalføring etter å få kiropraktisk behandling så kiropraktor og personlige lege kan analysere hvilke behandlinger som er mest effektive.

Hva kan man forvente Fra Kiropraktorer

Når en kiropraktor arbeider for å lindre transformert migrene smerte, justerer de kroppen til å fjerne spenningen. En vanlig behandling er øvre cervical justering. I denne prosedyren kiropraktor korrigerer justeringen av den øverste ryggraden ryggvirvlene. Pasienten generelt føles lett trykk, en myk massasje eller en rask thrust på toppen av halsen. I studier som ett Dr. Peter Tuchin fullført for sin doktoravhandling ved Macquarie University, pasientene viste migrene lettelse etter to måneder med kiropraktisk behandling.

Chiropractic Care og Strokes

Noen pasienter unngå kiropraktorer fordi de er bekymret for at ryggraden manipulasjon kan føre til hjerneslag. Imidlertid kan kiropraktisk behandling for transform migrene faktisk forhindre slag. Ifølge forskning (se ressurs en), pasienter med migrene er 2,3 ganger større sannsynlighet for å lide en iskemisk hjerneslag. Chiropractic omsorg åpner blodstrømmen til hjernen og reduserer alvorlighetsgraden og forekomst av transformerte migrene, som kan føre til en nedgang i iskemisk slag hendelser.

Impetigo Vs. Ringorm

Impetigo Vs.  Ringorm


Brennkopper er en hudinfeksjon forårsaket av bakterier som vanligvis vises rundt munn og nese for barn. Ringorm er også en hudinfeksjon, men er forårsaket av sopp. Det kan påvirke huden på hodebunnen din, kropp, lyske og føtter.

Impetigo Symptomer

Impetigo symptomer er kløe, røde sår som brast åpen og slam og blemmer som er smertefri, men full av væske. Mer alvorlig impetigo forårsaker smertefulle sår fulle av væske eller puss.

Ringorm Symptomer

Noen ringorm symptomer består av røde, kløende, skjellende flekker i huden som kan få blemmer og slam. Neglene kan bli tykk og misfarget og hodebunnen, hvis berørt, kan ha bare flekker.

Brennkopper Behandling

Behandling av impetigo inkluderer å holde huden ren slik at infeksjonen å helbrede på egen hånd, antibiotika og aktuelle antibiotika som mupirocin salve plassert på sår og blemmer.

Ringorm Behandling

Hold huden din tørr og ren, vaske laken og sengetøy daglig mens infisert og bruke over-the-counter soppdrepende medisin. Se din lege for reseptbelagte soppmidler og antibiotika medisiner hvis din ringorm ikke vil klare opp.

Impetigo Komplikasjoner

Brennkopper er vanligvis ikke alvorlige, men kan føre til nyrebetennelse, cellulitt, MRSA infeksjon, arrdannelse og misfarging av huden.

Ringorm Komplikasjoner

Komplikasjoner av ringorm inkluderer bakterielle hudinfeksjoner, ringorm spredning og utvikling av andre hudsykdommer som kontakteksem.

Hva er årsakene til betennelse i mandlene?

Vanligst rammet barn, er betennelse i mandlene en betennelse eller infeksjon i mandlene. Disse lymfeknutene er plassert bak og over tungen; de er på begge sider av halsen. Mandlene har en sentral rolle i immunsystemet ved å utstyre kroppen med verktøy til å motstå infeksjon.

Symptomer på betennelse i mandlene

Det vanligste symptomet for denne tilstanden er en sår, hoven og rød hals. Gul eller hvit pus kan bli oppdaget på mandlene. Pasienter har en tendens til å ha vanskeligheter med å puste eller svelge, og de noen ganger har feber. Kjertlene i halsen er hovne under begge sider av kjeven. Man kan også oppleve tretthet, magesmerter, øreverk og tap av appetitt. Andre symptomer på betennelse i mandlene inkluderer dårlig ånde, tørr munn og hodepine.

Viral Årsak til tonsillitt

Vanligvis har tonsillitt en viral årsak som for eksempel vanlig forkjølelse, influensa, meslinger, adenovirus, cytomegalovirus, Epstein-Barr virus (EBV), herpes simplex, Coxsackie-virus eller mononukleose. Hvis symptomene likne de av en kald (dvs. hoste, nysing, tett eller rennende nese), så er det mest sannsynlig en virusinfeksjon. Viral tonsillitt avtar vanligvis i løpet av noen dager. Men brakt tonsillitt videre av kyssesyke kan ta uker eller måneder å gå sin gang. Viral tonsillitt er behandlet med en vente-og-se-tilnærming, med fokus på minske symptomer som feber og smerter ved hjelp av over-the-counter medisiner eller hjemme rettsmidler som gurgle med saltvann.

Bakteriell betennelse i mandlene

Denne typen betennelse i mandlene vises vanligvis i vinter og er forårsaket av streptokokker. For å avgjøre om en pasients tonsillitt er forårsaket av denne bakterien, vil en familie lege utføre en hals kultur sammen med en kort strep eksamen. Bakteriell betennelse i mandlene er behandlet med antibiotika og varer vanligvis opp til et par uker; Noen ganger kan denne tilstanden vare i en periode på måneder.

Andre årsaker til betennelse i mandlene

Mens sjeldne, kan parasitter eller sopp få betennelse i mandlene. Dette skjer vanligvis til personer med svekket eller svakt immunforsvar.

Overføring av tonsillitt

Tonsillitt spres gjennom nær kontakt med sine patogener overføres via nyser, hoste, nese væsker eller puste. En person kan bli smittet hvis bakteriene inn i kontakt med slimhinner, øyne, nese eller munn. Når utsatt for patogener, enkeltpersoner generelt opplever symptomer i to til fem dager. Pasienter med bakteriell betennelse i mandlene er smittsom fra begynnelsen, og hvis de ikke klarer å søke legehjelp, kan forbli smittsom så lenge som 14 dager.

Hva blir kvitt en Fever Blister?

Munnherpes er også kjent som munnsår. De vises rundt munn og lepper og er forårsaket av herpes simplex virus. Mens det er ingen kur for en feber blemme, det finnes måter å lindre symptomene og å forsinke nye utbrudd.

Tilgjengelige behandlinger

For tiden er det bare medisiner og behandlinger som gir lindring for en feber blemme når det har skjedd. Medisiner blir utviklet og testet som kanskje en dag behandler og bidra til å forhindre forkjølelsessår fra utviklingsland. Akkurat nå bare aktuelle behandlinger er tilgjengelige.

Hjem Rettsmidler

For å bidra til å redusere smerte og bidra til å holde den kalde sår fuktig, bruke en vaskeklut fuktet med kaldt vann eller is til blemme. Påfør en fuktig te-pose til den kalde sår når det utvikler til å redusere størrelsen av den.

Reseptfrie medisiner

De fleste over-the-counter medisiner for munnherpes er designet for å lindre symptomene, ikke gjøre blemme helbrede. De aktive ingrediensene i reseptfrie medisiner inneholder produkter som lidokain eller benzocaine. Disse medikamentene hjelpe til med smerte, kløe og svie.

Abreva

Abreva er den eneste over-the-counter medisin som er laget for å bidra til å fremme helbredelse. Det utgangspunktet lindrer forkjølelsessår og minsker ubehag. Det endrer også cellemembranene av de friske cellene rundt feber blemme. De friske cellene å hindre spredning av viruset.

Reseptbelagte medisiner

Antiviral krem ​​medisiner kan være foreskrevet av en lege for å bidra til å redusere healing tid og redusere smerten av feber blemme. Resepten kremen virker til å hemme duplisering av viruset og tillater huden å begynne helbredelse. Foreløpig Zovirax og Denavir kremer er tilgjengelig.

Fuktighetskremer

Vaselin og leppepomader holde feber blemme fuktig. Dette hindrer den kalde sår fra cracking åpen og blødning. Holde blister fuktig også bidrar til å redusere smerten forbundet med skorpedannelse prosessen.

Second herpes utbrudd Symptomer

Herpes simplex virus er lett kontrahert. Når du er inne i kroppen din, vil det alltid forbli. Mange med herpes er diagnostisert etter den første utbruddet, på grunn av tegnene og symptomene de opplever. Imidlertid, hvis ikke er tett passet, viruset kan blusse opp. Avhengig av hvilken type virus du har kontrakt, vil symptomene vanligvis forskjellig. Herpes simplex virus 1 er kjent som "oral herpes" fordi den påvirker munnen og ansiktet. Type 2 er referert til som "genital herpes" fordi det påvirker den regionen av kroppen. Lære å få øye på de andre herpes utbrudd symptomer tidlig kan hjelpe deg å holde dem under kontroll.

Forkjølelsessår

For herpes simplex-virus 1 (HSV-1), den vanligste andre herpes utbrudd symptom er forkjølelsessår rundt munn og lepper. Disse små blemmer kan være litt smertefullt og kan vare et par uker. De vil skorpe over og danne en skorpe før de forsvinner. Under et aktivt utbrudd, kan du overføre Type 1-virus, så aktiviteter som kyssing og deling drikker bør unngås.

Kjønnsvorter

Små, røde, smertefulle støt ligner forkjølelsessår vises på og rundt kjønnsorganene under ditt andre og påfølgende utbrudd med type 2 herpes virus. Disse små vorter kan dannes på penis, vagina og anus, og blir ofte forvekslet for insektbitt eller jock kløe. Som Type 1, er Type 2 smittsom når symptomene er til stede. Derfor bør du avstå fra enhver seksuell aktivitet eller dele klær i løpet av denne tiden.

Kløe

Kløe er vanligvis en forløper til en herpes utbrudd. Den følelsen vanligvis begynner en eller to dager før blemmer begynner å dannes. Noen ganger begynner en behandling som involverer medisinske kremer og salver kan dempe viruset "angrep og redusere symptomene når de oppstår.

Misdiagnoses

Ofte herpes utbrudd symptomer som finnes i underlivet kan forveksles med mange andre forhold. Disse inkluderer en gjær infeksjon, skrittsopp eller insektbitt. Det er viktig å vite forskjellen mellom de genitale vorter og andre årsaker til de små blærer for effektivt å kunne behandle dem.

Forebygging

Fremtidige utbrudd symptomene kan kontrolleres ved å ta en reseptbelagte medisiner utviklet for å holde viruset i sjakk. Senke stressnivået og fremme et sterkt immunforsvar vil også hjelpe kroppen din bekjempe viruset og holde den sovende.

Herpes Simplex behandling hos barn

Herpes Simplex behandling hos barn


Herpes simplex er et virus som påvirker mennesker, uansett alder og kjønn. Under en herpes simplex 1 utbrudd, hva er kjent som oral herpes, forkjølelsessår eller munnherpes er et vanlig symptom, og det primære middel som viruset spres. I sjeldne tilfeller kan spedbarn og barn oppleve en herpes simplex 2 utbrudd, i så fall kan de utvikle sår på kjønnsorganene.
Under et utbrudd, vises røde, hovne regioner rundt munn, nese, hender, fingre eller kjønnsorganene. Disse sårene kan bryte åpne og sive en klar væske. Sårene vanligvis leges på egen hånd i sju til ti dager.

Årsak

Barn vanligvis kontrakt herpes simplex 1 viruset fra å komme i kontakt med en annen person som har viruset og opplever et utbrudd der sår har dukket opp på kroppen sin. Slik kontakt kan omfatte kyssing eller spise fra samme kasseroller.
Hvis et barn har herpes simplex 2, som har vist seg som sår på barnets kjønnsorganer, barnet sannsynligvis kontrahert sårene under fødselen fra sin mor som hadde kontrakt herpes simplex 2. De sår kan også bli innleid via seksuell kontakt, eller ved å spre viruset fra en kald sår på kjønnsorganene. Hvis sårene har dukket opp på barnets kjønnsorganer, er det viktig at hun besøke en lege.
Symptomer på herpes symplex virus inkluderer:
smerter eller prikking rundt munnen
føler en hard brak rundt munnen et par dager før en sår vises
hovne kjertler
sår hals
feber
siklende

Behandling

Et barn som har fått kontrakt med herpes simplex virus bør behandles av lege. Sårene som følger et utbrudd kan være smertefullt og er en enkel måte for at viruset skal spre seg. En lege kan gi antivirale midler (for eksempel Acyclovir (Zovirax), Famciclovir (Famvir) eller Valacyclovir (Valtrex) som kan bistå i behandlingen av et pågående utbrudd eller hindre fremtidige seg. En lege kan gi en resept på kremer, for eksempel docosanol eller Penciclovir.
Under et utbrudd, over-the-counter salver, for eksempel aktuell lidokain eller benzylalkohol, kan lindre smerten. Carmex kan også lette smerter og lette helbredelse.
Barn kan også gis paracetamol (Paracet) for å redusere ubehaget de føler. Varm og kald komprimerer er også nyttige i lettelser smerte.
Et barn med et utbrudd bør ikke plukke på, klype eller skrelle den kalde sår - dette vil forlenge helbredelsesprosessen og kan spre viruset.

Forebygging

Herpes simplex 1 er en av de mest vanlige virus blant barn. Ved voksenlivet, har de fleste mennesker smittet av viruset, men ikke alle opplever et utbrudd. Hvis et barn ikke har herpes simplex 1 og 2, kan hun unngå utbrudd av:
får rikelig med hvile
å unngå stress
under et utbrudd, ikke tillater kyssing eller annen fysisk kontakt med andre
ikke dele personlige elementer som chap stick, solkrem, vaskeklut eller en tannbørste
deler ikke bestikk eller kopper
Vask hendene ofte
unngå å berøre utbruddet regionen, spesielt unngå å berøre utbruddet regionen og deretter andre deler av kroppen
bruke solkrem som solen kan føre til utbrudd
Besøk med helsepersonell for å diskutere andre forebygging alternativer, for eksempel antivirale midler.

Lysin herpes behandling

Lysin herpes behandling


Herpes simplex 1 og herpes simplex 2 er to versjoner av et virus som rammer mennesker uavhengig av alder eller kjønn. Herpes simplex 1 vises vanligvis som oral herpes (også kjent som munnsår eller munnherpes) rundt munn og nese regionen og smitter ved kontakt med en smittet person (for eksempel gjennom kyssing) eller deler gjenstander (for eksempel bestikk eller tannbørster) . Herpes simplex 2 vises som sår rundt underlivet og smitter ved seksuell kontakt.

Symptomer

Symptomer på herpes simplex 1 omfatter:

--Små, smertefulle blemmer fylt med væske rundt munn, nese, hender eller fingre
--tingling eller brenning rundt området der sårene vil bryte ut noen dager før utseende
--fever
--sore hals
--swollen kjertler / lymfeknuter

Herpex simplex 2 symptomer inkluderer:

--Små røde sår rundt genital regionen eller innsiden av lårene; hos kvinner sårene vises utenfor skjeden
--sores som kan eller ikke kan være sår
--unusual utflod
--fever
--muscle smerter
--headache
--painful vannlating
--swollen lymfeknutene i lysken

Mulighet for Lysine Treatment

Lysin er en av de ni essensielle aminosyrer, en byggekloss av menneskekroppen. Selv om ikke alle forskere er enige, har flere studier vist at lysin kan redusere antall herpes utbrudd for herpes simplex 1 og muligens herpes simplex 2. lysin kan også være i stand til å forkorte varigheten av et utbrudd. Det virker som lysin påvirker herpes simplex 1 og 2 virus ved å hemme deres evne til å vokse og formere ved å begrense herpes 'matinntak.
Lysin kan oppnås gjennom en diett, inkludert matvarer som inneholder lysin eller ved å ta et supplement.

Bruke Lysine å behandle Herpes

Ideelt sett kan individet økt Lysine inntak ved å fokusere sin diett på matvarer rike på lysin. Slike matvarer inneholder: brønnkarse, tang, persille, soyabønner og soyaprodukter, fisk, skalldyr, rødt kjøtt, svinekjøtt, kylling, egg, kremost, cottage cheese, oster (spesielt Parmesan og Edam), yoghurt, rødbeter, papaya, aprikos, epler og bønner (som svarte bønner).
Lysin er tilgjengelig som en urte supplement i apotek og naturlig mat-urt butikker. Inntak av 1 til 3 gram per dag tilstrekkelig.

Typer herpes sår

Tre av de åtte humant herpes (nummerert HHV-en gjennom HHV-8) føre til rødt utslett med blemmer. Disse er HHV-1, HHV-2 og HHV-3; disse er de tre menneske herpesviruses som går latent i nerveceller og kan føre til tilbakefall av smerter eller kløe og blemmer utslett.

Forkjølelsessår

De fleste forkjølelsessår er forårsaket av HHV-1, også kjent som HSV-1 (herpes simplex virus-1). Tidlige symptomer er smerter, svie eller prikking i området som vil bli berørt, etterfulgt av utslett og blemmer som vises rundt munn og nese, ifølge Mayo Clinic. Blemmer snart bryte åpne, danner en skorpe og deretter rydde opp.

Genital Herpes

De fleste tilfeller av genital herpes er forårsaket av HHV-2 (HSV-2), men kan også være forårsaket av HHV-1, akkurat som HHV-2 kan føre til forkjølelsessår. Symptomene ligner på de av forkjølelsessår; for mange mennesker, symptomer på både HHV-1 og HHV-2 har en tendens til å forbedre og kan forsvinne over tid.

Vannkopper

Vannkopper er forårsaket av infeksjon med HHV-3, også kjent som varicella-zoster-virus (VZV). Ifølge Mayo Clinic, vises en kløende rødt utslett, sammen med væskefylte blemmer som skorpe og klart.

Helvetesild

Helvetesild skyldes en oppblussing av VZV, som vanligvis oppstår tiår etter smitte med vannkopper. Den røde utslett og blemmer på helvetesild er ledsaget av smerter som kan være intens.

Behandling

Spesifikk behandling for disse formene for herpes blemmer er et kurs av antivirale legemidler, inkludert acyclovir, Valacyclovir og fanciclovir. Andre behandlinger brukes til å behandle de enkelte symptomer på bestemte vilkår, oftest inkludert smertelindring.

Raske Working Kalde sår rettsmidler

Forkjølelsessår er små, smertefulle blemmer og åpne sår som vises rundt munn og lepper. De er forårsaket av herpes simplex virus, og de vanligvis ta to til tre uker å fullstendig leget. Siden viruset er aldri utvist fra kroppen, kan utbrudd oppstår gjennom en persons liv. Det er flere husholdning rettsmidler og strategier som kan slå ut forkjølelsessår raskt under utbrudd.

Øk Lysine Forbruk

Lysin er et naturlig forekommende protein som finnes i matvarer som rødt kjøtt og meieriprodukter. Når forbrukes, erstatter det noen arginin protein i kroppens celler. Arginin er en komponent av herpes-virus og er nødvendig for at viruset skal formere seg. Hvis viruset lokaliserer et område med lave nivåer arginin, det vanligvis ikke slå seg der. Spise en diett rik på ost, melk, gelatin-fri yoghurt og oksekjøtt i starten av et utbrudd vil redusere sjansene for at viruset slår rot i form av munnsår. Ideelt sett, de som opplever et utbrudd bør ta mellom 1000 og 3000 mg av lysin daglig, som også kan oppnås gjennom kapseltilskudd. På samme tid, unngå mat med høyt arginin, blant nøtter, frø, korn og sjokolade.

Naturlige behandlinger og kosttilskudd

Naturlige behandlinger og kosttilskudd er nyttig i kampen mot herpes viruset som forårsaker forkjølelsessår. Når du først føler en kald sår, gjelder aloe juice til området. Det kan stoppe utviklingen av sår hvis den anvendes umiddelbart, og det også hjelpemidler i healing. Maisstivelse og vann lim og kamfer sprit kan påføres sår for å avlaste dem, selv om den kamferolje kan forårsake irritasjon. Bruk is til sår hvert 10. minutt i løpet av den første timen for å avskrekke viruset, som foretrekker et varmt, fuktig miljø. Mynte og sitronmelisse ekstrakter fremskynde helbredelsestiden åpne sår fra flere uker til mindre enn fem dager. Etter bruk noen behandlinger, rengjøre området rundt sår med isopropyl alkohol eller hydrogen peroxide. Tørk sår området og holde det så kjølig som mulig.

Unngå syreholdig mat

Herpes simplex virus trives i sure miljøer. Mens stress, sykdom og overdreven eksponering for sollys kan føre til at kroppens pH å bli litt surt, kan matvarer som tomater, sitrusfrukter, kullsyreholdige drikker, eddik produkter og vin i stor grad lavere kroppens pH. Når du begynner å legge merke til utbruddet, kutte disse matvarene fra kosten og holde ut på å spise dem før sårene er grodd.

Bivirkninger av reflux medisiner

Acid reflux er et vanlig problem for voksne. Acid tilbakeløp oppstår når mat eller drikke, sammen med magesyre, føres bakover og tilbake opp gjennom spiserøret igjen. Magesyre scorches spiserøret, forårsaker sterke smerter. Det er flere over-the-counter og reseptbelagte medisiner alternativer for folk som lider av acid reflux. Noen av disse legemidlene har få bivirkninger, mens andre har mange effekter og interaksjoner med andre resepter eller over-the-counter medisiner.

Nexium

Nexium behandler sure oppstøt og symptomer forbundet med det. Den kommer i IV og tids utgitt kapsler. Vanlige bivirkninger av Nexium innbefatte forstoppelse, diaré, tørr munn, gass, hodepine, kvalme og magesmerter. Alvorlige allergiske reaksjoner kan også forekomme slik som utslett, elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge eller uvanlig heshet i stemmen. Andre alvorlige symptomer inkluderer brystsmerter, mørk urin, rask hjerterytme, feber, frysninger, sår hals, rød, blemmer eller flassende hud, alvorlige magesmerter, blåmerker eller blødning, tretthet eller gulsott (gulfarging av øyne eller hud).

Prevacid

Prevacid kommer i en time-release kapsel for behandling av sure oppstøt og andre tilknyttede tilstander. Vanlige bivirkninger av Prevacid er hodepine, kvalme, magesmerter, diaré eller forstoppelse. Prevacid kan også forårsake allergiske bivirkninger hos noen mennesker som elveblest, pustevansker, eller hevelse i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Prevacid synes å ha færre bivirkninger enn mange av de andre syre reflux medisiner; Men reagerer det med mange andre reseptbelagte legemidler.

Tagamet

Tagamet behandler sure oppstøt og andre problemer som kommer sammen med den. Den er tilgjengelig i tablettform. Bivirkninger av Tagamet er hoste, feber, problemer med å puste, lunger i brystet, hudutslett eller blemmer, gulsott, ørhet, forvirring, blåmerker eller blødning, svakhet, mindre vannlating enn det som er vanlig for deg, uregelmessig hjerterytme, svimmelhet, depresjon , agitasjon, ledd eller muskelsmerter, hodepine, diaré, forstoppelse eller kvalme. Tagament kan også forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker, inkludert elveblest, pustevansker, eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg.

Prilosec

Prilosec behandler sure oppstøt og andre symptomer forbundet med det. Prilosec er tilgjengelig over-the-counter og reseptbelagte skjema. Prilosec sin bivirkninger er magesmerter, gass, kvalme og oppkast, diaré eller hodepine. Allergiske reaksjoner som elveblest, pustevansker, eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg kan også forekomme. Som Prevacid, har Prilosec få bivirkninger, og de er ikke alvorlig, men Prilosec kan forstyrre med flere andre medisiner som er reseptbelagte eller over-the-counter.

Konklusjon

Hvis du lider av acid reflux, ville det beste løpet av handlingen være å oppsøke lege. Legen din kan diskos effekter og interaksjoner av mange syre refleks medisiner med deg, og sammen kan dere finne den rette medisinen stedet for å kjøpe og prøver mange over skranke medisiner som kan bare gi deg begrenset lettelse. Legen din kan også hjelpe deg asses kostholdet ditt og se hva slags mat du spiser som ville utløse en sterk syre reflux reaksjon. Legen kan hjelpe deg med en ny diett og en ny livsstil som ikke påvirkes lenger av acid reflux.

Hvordan behandle feber blemmer i Småbarn

Munnherpes, også kjent som forkjølelsessår, er små, smertefulle blemmer som stort sett vises rundt munn, nese og hake. Denne smittsom hudsykdom er forårsaket av herpes simpleks virus type 1. Et utbrudd kan vare fra 7 til 10 dager. Det finnes flere behandlinger for å lindre symptomene på munnherpes som inkluderer hjem rettsmidler, over-the-counter medisiner og reseptbelagte legemidler. Behandlingen å helbrede eller forebygge munnherpes er den samme for barn og voksne, men småbarn har en lavere toleranse for smerte. I behandling av feber blemmer i småbarn, er det viktigste å gjøre barnet som fysisk komfortabelt som mulig.

Hvordan behandle feber blemmer i Småbarn

Unn feberen. Med yngre barn, kan feber følge med munnherpes. Legg kalde kompresser på barnets panne. Bruk over-the-counter medisiner for å behandle feber hos barn som de med paracetamol. Les instruksjonene på etiketten. Gi pjokk medisin basert på alder og vekt.

Påfør isposer på ledningen sår. Dette er en enkel hjem middel som kan redusere smerte og hevelse. Flytt ispose rundt. Bruk den for bare 15 minutter om gangen. Et annet alternativ er å bruke en kjølig, fuktig vaskeklut til sår. Dette kan lindre smerte.

gjelde over-the-counter kaldt sår salver. Produkter som inneholder bedøvelsesmiddel tilby smertelindring for på kort sikt. Når anvendt, de i utgangspunktet svi slik at barn ikke liker disse typer salver. Men de er effektive i å redusere smerte og ubehag.

Påfør solkrem. Eksponering for sol kan utløse forkjølelsessår utbrudd i ansiktet. Sunblock og solkrem kan redusere sjansene for et utbrudd. Leppepomader med SPF 15 eller høyere kan brukes som et forebyggende tiltak også. Barn som leppepomader. Disse produktene kommer i et stort raseri av smaker.

Bruk barnas smertestillende midler. Over-the-counter smertestillende midler som er laget for barn er en god idé når barnet hadde det vondt. Smertestillende med ibuprofen og paracetamol er best for barn. Aspirin er ikke anbefalt. Det har vært knyttet til sykdommer som Reyes syndrom.

Ikke bruk Abreva. Denne salven er tilgjengelig over-the-counter, og det brukes til å redusere lengden på en kald sår utbruddet. Det er effektivt når den brukes til hver feber blemme, men det er ikke anbefalt for yngre barn, særlig de under 12 år.

Spør barnelege om reseptbelagte legemidler for munnherpes. Det er flere reseptbelagte legemidler som reduserer den helbredende tid av forkjølelsessår og redusere antall utbrudd, men ikke alle disse er godkjent for barn. Hvis pjokk har hyppige og smertefulle utbrudd, ta kontakt med legen din om råd.