Digidexo.com

Homeopati rettsmidler for acid reflux hos barn

Acid reflux, også kalt gastroøsofageal refluks (GER eller GERD), er en vanlig sykdom hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer dreven spytter opp, smerte etter å ha spist, vanskeligheter med amming, hyppige hoste, og fussiness eller kolikk. Hjem behandling lindrer ofte sure oppstøt uten behov for medisiner. Homeopatiske midler er et verdifullt tillegg til andre hjemme metoder for behandling og kan bidra til å forhindre behovet for medisinering.

Acid Reflux

Vet årsaken til acid reflux og prøve hjem metoder for behandling. Disse kan løse problemet, og hvis ikke, vil svaret på dette arbeidet bidra til å bestemme riktig homøopatisk middel å bruke. Acid reflux er forårsaket av en funksjonsfeil i ring av muskler som forbinder spiserøret til magen. Når disse musklene ikke klarer å lukke riktig, kan magesyre refluks, eller komme tilbake opp i spiserøret. Hjem metoder for å redusere reflux er fôring av barnet mindre porsjoner med kortere mellomrom, noe som begrenser syredannende matvarer, resterende i oppreist stilling i minst en time etter å ha spist, og heve hodet mens du sover.

Homeopati

Forstå homeopati før du forsøker å bruke den. Homeopati virker ikke som om medisiner som demper symptomene. I stedet er det stimulerer kroppens iboende helbredende evner ved hjelp av naturlige ingredienser i svært fortynnet form. Rettsmidler er valgt ved å undersøke den enkelte pasient, inkludert mentale og emosjonelle egenskaper samt fysiske symptomer. Ikke alle pasienter med syre reflux vil trenge samme middel. Homeopatiske midler er merket med en potens som består av en rekke etterfulgt av X eller C. Dette tallet refererer til antall ganger stoffet har blitt utvannet. I homeopati, høyere tall er mer potent, selv om de er mer utvannet.

Professional Homeopatisk behandling

Konsultere en erfaren homeopat for best resultat. En kvalifisert homeopat vil grundig undersøke barnet og vil spørre mange spørsmål om barnets atferd og medisinsk historie, samt de spesifikke symptomer relatert til acid reflux. Den homeopat vil velge den mest hensiktsmessige middel basert på denne undersøkelsen, og vil overvåke resultater og endre rette protokollen hvis nødvendig.

Programvare for å velge rettsmidler

Bruke programvare for å hjelpe deg å velge en passende rette på egen hånd. Programvaren vil stille de samme typer spørsmål stilt av en homeopat, og vil matche symptomer til rettsmidler. Se Resource delen for en gratis online rette finder. Selv om denne metoden kan være vellykket, ikke programvare har ikke en utdannet homeopat evne til å analysere og tolke den enkelte barnets behov.