Digidexo.com

Hva er Nebulizer Therapy?

En forstøver (pustemaskin) brukes til å administrere legemidler til inhalasjon. Maskinen bruker trykk romluft for å skape en tåke som leverer medisinert luft til lungene for behandling av lungesykdommer som astma og kronisk obstruktiv lungesykdom.

Rask lindring medisiner

Nebulizer terapi quick-lindring medisiner brukes for umiddelbar behandling av et astmaanfall eller lunge sykdom symptomer.

Langsiktig kontroll medisiner

Daglig forstøver terapi medisiner som brukes til å opprettholde kontroll av astma og lunge sykdom symptomer kalles langsiktig kontroll medisiner.

Nebulizer Therapy Prosedyre

Koble luftkompressoren og tubing. Deretter plasserer medisinering i forstøveren koppen og koble ansiktsmaske til koppen. Til slutt, slå på kompressoren for å starte terapi behandling.

Advarsel

Fordi forstøverbehandling brukes til å behandle mange typer lungelidelser, er riktig medikamentregime designet for hver enkelt pasients individuelle behov og bør ikke endres uten godkjennelse fra lege.

Nebulizer Care

Det er svært viktig å riktig rengjøre og desinfisere forstøver utstyr etter hvert forstøverbehandling behandling. Deler bør ikke settes i oppvaskmaskinen og luftkompressorslangen bør ikke være renset, på grunn av potensialet for å forårsake skade.