Digidexo.com

Urter for Nummenhet

Urter for Nummenhet


Det kan være ganske ubehagelig følelse når du opplever nummenhet i noen del av kroppen eller hele kroppen din. Flere urter kan være i stand til å hjelpe deg med noen nummenhet, prikking eller nervesmerter som du opplever. Konsulter lege før du prøver noen nye naturmidler.

Nummenhet Urter

Nummenhet kan være forårsaket av en defekt nervesystemet eller mangel på ernæring og mosjon. Før du bruker disse nervesystemet urter, sørg for å øke din oppgave til 30 minutter per dag, og for å ta et B-kompleks vitamin og essensielle fettsyrer. Prøv trening, vitaminer og essensielle fettsyrer for ca to uker. Hvis symptomene begynner å avta, bør du fortsette rutine og overvåke dine symptomer hver måned. Hvis du fortsetter å øke, kan du være i stand til å gå uten urte kosttilskudd.

To kopper om dagen av en te laget av johannesurt når i kombinasjon med lavendel eller skullcap kan bidra til å gjenopprette riktig funksjon av nervesystemet og redusere nervesystemet betennelse. Jernurt er en lignende urt som kan hjelpe med nummenhet og kroppsspasmer. Jernurt kan finnes i form av en salve på naturlig mat butikker. Peppermynteolje kan bidra til å stimulere nummen områder av kroppen når det brukes før sengetid. Prøv disse behandlingene i inntil tre uker for å se om de redusere nummenhet.

Nummenhet homøopatiske midler

Hvis du har litt flaks med vanlige urte rettsmidler, kan du prøve disse urte homøopatiske midler for å redusere dine symptomer. Du kan ta en lav-potens 12c (der c er lik 100 ganger normal homeopatisk potens) dose av ett av følgende tre rettsmidler så ofte som du har symptomer. Aconitum kan brukes når kroppen føles tung, nummen og kriblende følelse som blir verre når de utsettes for kald trekk og kulde; du også kan føle seg engstelige, og din nummenhet kan være ledsaget av plutselig smerte. Colocynthis brukes hvis du har nummenhet som følger spasmer av smerte; du også kan føle rastløshet og en forverring av symptomene når du er rørt eller i bevegelse. Carbo vegitabilis bør brukes hvis du føler nummenhet i deler av kroppen din brukes for tilbakelent og har isete kalde lemmer; hvis dette midlet er riktig for deg, kan du lett får blåmerker og føler seg utmattet og svak. Prøv den urt som er for symptomer som stemmer med dine symptomer de fleste og bruke den for ca en måned for å se om nummenhet synker.

Urter for Circulation

Nummenhet kan også være forårsaket av en mangel på sirkulasjon. Her er noen urter som kan forbedre blodsirkulasjonen og kan bringe oksygen til de delene av kroppen som kan være mangler det. Har vært brukt en kombinasjon av de tre urter Sibirsk ginseng, ingefær og gingko biloba å forbedre sirkulasjonssystemet og øke energi. Prøv 300 milligram av ginseng, 250 milligram av ingefær og 120 milligram av Gingko ekstrakt en gang om dagen for å redusere nummenhet. En te laget av urten kjerringrokk kan bidra til å øke sirkulasjonen ved å styrke dine arterier og vener. Ta te to ganger om dagen når de opplever symptomer. Til slutt, kan du lage en sirkulasjons komprimere fra most pepperrot og svarte sennepsfrø. Bland dem i en bolle og tilsett litt vann; deretter bruke en klut til å vikle blandingen rundt nummen området. En kombinasjon av disse muntlig og aktuelle rettsmidler kan bidra til å gjenopprette følelsen tilbake til numbed områder.