Digidexo.com

Hvordan redusere Gynocomastia

Gynekomasti, også kjent som mannlige brystene, er karakterisert ved en akkumulering av fettvevet i brystområdet som ofte resulterer i at utseendet av brystene hos menn. Tilstanden kan føre til fysisk skjemmende, forlegenhet og sosial angst. Det finnes måter å redusere gynecomastia og redusere forekomsten av mannlige bryster.

Hvordan redusere Gynocomastia

Hvis du tar menneskelig veksthormon (HGH) eller steroider, stopp. I tillegg kan noen ulovlige medikamenter bidrar til tilstanden. Amfetamin eller beroligende stoffer som heroin og marihuana kan øke forekomsten av mannlige bryster.

Kutt fettinntaket til det anbefalte nivået for menn. Sunt fett prosenter er fra åtte til 20 prosent for menn under 25 år og 10 til 22 prosent for menn i alderen 26 til 60 år etter fylte 60 år, en sunn kropp fett nivå er 13 til 25 prosent. Prøv å holde deg på den lave enden av denne skalaen for å redusere synligheten av gynecomastia. Du kan teste kroppen fett på treningsstudio eller legekontor med kroppsfett calipers.

Senk kaloriinntaket til FDA anbefalte nivåer. For menn, bør kaloriinntaket varierer fra 2500 til 3000 kalorier, med mindre du er ekstremt aktiv. Overflødige kalorier som ikke brukes av kroppen lagres som kroppsfett. For menn som er utsatt for gynekomasti, dette fettet går ofte direkte til brystvevet.

Ha hormonnivået og skjoldbrusk testet av legen for å sikre at de fungerer som de skal. Leger kan foreskrive medisiner som dihydrotestosteron (DHT) aktuell salve, en gel som bidrar til å øke testosteron nivåer, for å behandle hormon og skjoldbrusk problemer. I tillegg, be legen om medisiner du er i dag kan bidra til tilstanden.

Ta Fettforbrennings kosttilskudd for eksempel 200 til 400 mikrogram av krom, 500 mg til 3 g av L-karnitin, 5 g L-glutamin og 2 til 30 g L-arginin. Du kan kjøpe disse aminosyrene i en helsekostbutikk og ta dem hver for seg eller i kombinasjon form i en fettforbrenning supplement.

6. Tren med vekter og fokus på bryst øvelser for å øke underliggende muskel. Gjør bryst presser (stigning og flat), overhead presser, push ups og pull-ups (overhånds og uærlig). Dette vil bidra til muskulatur i brystkassen og redusere forekomsten av fettvevet forbundet med gynekomasti.

Tenk kirurgi for å redusere forekomsten av mannlige bryster. Kirurgisk kostnad for gynecomastia er vanligvis $ 2500 til $ 4000. Kirurgi er gjort med bruk av generell anestesi, og kan kreve lengre tid for helbredelse. De kjertler og fettvevet er fjernet fra brystet området under en operasjon, og det kan være noen hengende hud. Plastisk kirurgi er ofte nødvendig etter den første gynekomasti kirurgi.