Digidexo.com

Hvordan Konsumere Coconut Oil for Helse

Hvordan Konsumere Coconut Oil for Helse


Kokosolje har mange sunne egenskaper og blir nå brukt i forskning for AIDS og andre sykdommer. Det er en sunn erstatning for andre oljer. Ifølge en studie av American Journal of Clinical Nutrition, inneholder kokosolje mellomkjedede fettsyrer som øker hastigheten på stoffskiftet ved å konvertere til energi. I motsetning til andre polysaturated oljer er vanskelig for kroppen å bryte ned og bruke for energi. Kokosolje er også bra for hud og hår, og kan brukes eller massert på huden.

Hvordan Konsumere Coconut Oil for Helse

Konsumere en teskje av kokos olje daglig. Ta en skje etter hvert måltid, inkludert frokost. Dette vil hjelpe maten å fordøye bedre og faktisk bremse fordøyelsen. Dette bidrar til å redusere vekt som du vil føle deg mye mer full etter hvert måltid, og vil ikke ha noen ekstra snacks.

Cook med kokosolje. Legg kokosolje til retter eller bruke den som en erstatning for vanlig matolje. Foods fremstilt med kokosolje vare lenger på grunn av tilstedeværelsen av laurinsyre, som stopper bakterievekst. Ifølge Dr. mary enig, en autoritet på vegetabilske oljer, omtrent 50 prosent av fettsyrene i kokosfett er laurinsyre, som er et mellomkjedet fettsyre og former monolaurin inn i kroppen. Hun stater, "monolaurin er den antivirale, antibakterielle og antiprotozoal monoglyserid brukt av mennesker eller dyr for å ødelegge lipid-belagte viruser som HIV, herpes, cytomegalovirus, influensa."

Stek dine favoritt cookies og kaker ved hjelp av kokosolje. Fett i kokosolje på å regulere blodsukkeret. Hvis du spiser en matbit eller et måltid med høye karbohydrater, er karbohydrater i det måltidet brytes ned til glukose mye saktere, regulerer blodsukkernivået ved å holde blodsukkeret lavt selv etter måltidet.

Legg kokosolje til smoothies, shakes og iskrem. Dette er en enkel måte å få de ernæringsmessige fordelene med kokos olje. Du kan lage en sunn og enkel iskrem oppskrift ved ganske enkelt å blande sammen frossen frukt med kokosolje og sukker erstatning av ditt valg som stevia.

Påfør kokosolje på huden din. Huden er det største organet i kroppen og noe brukes på huden etter hvert kommer inn i blodet. Den kan også brukes til å bli kvitt tørr hud om vinteren fordi de sunne fett finnes i kokosolje helbrede og fukte huden.

Hint

  • Du kan bruke kokosolje som en erstatning for en vanlig vegetabilsk olje eller matolje.
  • Kokosolje kan også varmes på høye temperaturer uten å frembringe skadelige frie radikaler.
  • For mye av noe god ting kan være dårlig så mens du kan konsumere kokos olje regelmessig prøve å holde seg moderat i ditt forbruk.