Digidexo.com

Hvor mye vann trenger du Daily å miste vekt?

Vann spiller en svært viktig rolle i å holde kroppen fungerer på en sunn måte. Når du er på en diett, er det spesielt viktig å sørge for at du får nok vann, ikke bare for å hjelpe deg å miste vekt, men å holde deg hydrert og energisk. Du kan se om du får nok vann for vekttap ved å bestemme dine behov for vann og måle vanninntaket, eller ved å lytte til og ser til kroppen din etter ledetråder.

Funksjon

Over halvparten av den menneskelige kropp består av vann, slik at vann en viktig del til hver kroppsfunksjoner. Ifølge Dietnation.com, hjelper vannet bære giftstoffer fra kroppen din, bidrar til å øke stoffskiftet, bidrar til å regulere sult, bidrar til å regulere kroppens temperatur og holder øyne, ører, nese, hår og huden fuktig.

Vanninntaket

Mange ting påvirker hvor mye vann du trenger å drikke på en daglig basis. CaloriePerHour.com sier ting som aktivitetsnivået ditt, klimaet du bor i, din vekt og ditt kosthold påvirke dine daglige vannbehov. I tillegg sier CaloriesPerHour.com hvis du spiser matvarer som har et høyt vanninnhold, kan du trenger mindre vann enn noen som ikke spiser en diett av vann-rike matvarer. Som blir sagt, det er generelt en god tommelfingerregel å ta sikte på å drikke åtte, 8 oz. glass vann om dagen.

Vann og kosthold

Ifølge CaloriesPerHour.com, når du er på en diett, og prøver å gå ned i vekt, må du drikke ekstra vann for et par grunner. Ekstra vann i kosten vil hjelpe hjelpe fettforbrenningen prosessen, hjelpe fiber reise gjennom fordøyelsessystemet og hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. I tillegg, når du starter en diett, du vanligvis mister en viss vekt med en gang. Dette er hovedsakelig vann tap. Å hindre deg fra å bli dehydrert i løpet av denne tiden, må du sørge for at du drikker nok vann. For å finne dine eksakte behov for vann mens slanking, sjekk ut vannet kalkulator på Dietnation.com.

Vann Bytter

Hvis du blir lei av å drikke rent vann, kan du gran opp vann med en fersk presset sitron eller en grønn te-pose. Du kan også erstatte vann med juice og noncaffeinated drikker som vørterøl. Bare vær forsiktig når du er dieting at du ikke drikker ekstra kalorier ved å prøve å finne en vann erstatning.

Flere tips

Aldri la deg selv føler deg tørst. Hvis du føler deg tørst, så kroppen din forteller deg at du allerede er litt dehydrert og du ikke har drukket nok vann. Kroppen din forteller deg også når du får nok vann når urinen er en blek gul farge. Hvis urinen er mørk gul, begynne å drikke.

For å hjelpe deg å huske å drikke vann, bære den med deg overalt. I bilen, på kontoret, ved sengen - disse er alle gode steder å holde en flaske med vann. CaloriePerHour.com sier også det er en god idé å starte dagen rett ved å drikke et par glass vann først i morgen i stedet for kaffe.