Digidexo.com

Tennis kneproblemer

De fleste av oss har hørt om "tennisalbue", men å spille tennis på hard-overflate domstoler tvinge knærne å ta ganske pounding også. Knee sårhet fra tennis vanligvis innebærer kneskålen. Det er forårsaket av repetitive stress fra den plutselige svinger og stopper og skarpe bevegelser fra side til side som oppstår vanligvis i løpet av en runde tennis, spesielt i et spill av singler.

Knee Stress

Når overflødig stress er plassert på knærne, kan musklene rundt leddene dine blir utmattet og betent. Såre knær prøver å fortelle deg at de trenger tid til å komme seg. Hvis du ignorerer skiltene, vil betennelse og vevsskade vedvarer, og du vil øke sjansen for skader på tennisbanen.

Fremre knesmerter

Den knesmerter oftest led av ivrige tennisspillere er anterior, eller foran, knesmerter. Sårhet skyldes enten chondromalacia (oppmykning av brusk) av patella (kneskålen) eller senebetennelse (når senen er betent og smertefullt). Fremre knesmerter er et direkte resultat av hoppende bevegelse som oppstår når en tennisspiller serverer ballen.

Jumpers Knee

Hopperkne (patellar senebetennelse) er en irritasjon og betennelse i den tykke patella senen der den kobles rett under kneskålen (patella). Hver gang en tennisspiller hopp, små mikroskopiske rifter oppstår i senen til slutt tendinitis utvikler.

Behandling Tennis kneproblemer

Den mindre smerte forbundet med hopperkne og fremre knesmerter kan vanligvis behandles med hvile, is, kompresjon og høyde (ris) og muligens en over-the-counter smerte medisiner som aspirin eller ibuprofen. Legen din kan også foreskrive anti-inflammatoriske medisiner.

De fleste kneproblemer forbundet med å spille tennis forbedre seg betydelig innen en uke eller to. Konsultere legen din dersom din smerte vedvarer i mer enn et par dager.

Seriøse Tennis kneproblemer

Hvis du lider et stort slag til knærne, som i tilfelle av et fall eller hvis knærne låse eller du hører en høy lyd, søke akutt medisinsk hjelp uten forsinkelse.

Ta Time Out

En viktig, men noen ganger ignorert del av et treningsprogram eller styrketrening programmet er å avstå fra å arbeide de samme muskelgruppene i flere dager på rad. Det samme rådet gjelder i spillet i tennis. Den gjentatte bevegelser i seg selv er ikke å klandre for kneproblemer - men unnlater å gi tilstrekkelig utvinning tid er.

Warm-up

Tar noen anti-inflammatoriske medisiner, som ibuprofen, før du spiller tennis kan hjelpe lindre noen post-game kne sårhet.

United State Tennis Association har produsert DVD av oppvarmingsøvelser for å forberede kroppen for spillet.