Digidexo.com

Hvordan å telle poeng for å miste vekt

Mange dietter vil hjelpe deg å miste vekt, men få lære deg de ferdighetene du trenger for å holde den av. Poenget system som brukes av Weight Watchers kan hjelpe deg med å gjøre begge deler. Dette systemet tildeler et poeng poengsum til matvarer basert på kaloriene de inneholder, porsjonsstørrelsen, og mengder av fett og fiber. Du blir så gitt en maksimal daglig poeng totalt, basert på faktorer som dine nåværende og målet vekter.

Hvordan å telle poeng for å miste vekt

Gå ned i vekt på den enkle måten ved å telle poeng

•  Bestem hva dine matvaner er. Liker du å splurge på lørdag kveld, eller liker du å spise omtrent det samme beløpet hver dag? Juster dine poeng tilsvarende, noe som gjør at du ikke overskrider din ukentlige totalt.

Se opp poeng for din favoritt mat. Dette vil tillate deg å innlemme dem i kostholdet ditt, samtidig som du stikker med programmet. På den måten vil du ikke føle fratatt.

Point totaler stole på porsjonsstørrelsen. Hvis du spiser en hjelpende større enn den tildelte porsjonsstørrelsen, justere dine poeng deretter.

Bruk lavere poengverdi matvarer som grønnsaker for å holde deg mett, mens forlate rommet for sporadisk overbærenhet. Å spise en salat med fettfattig dressing til lunsj vil tillate deg å spise et stykke mørk sjokolade senere.

Gjør spise ute enklere ved å se opp en restaurant meny på nettet før du kommer dit. Finn ut poeng for menyelementene som appellerer til deg. Dette vil gi deg mer kontroll over dine matvalg og eliminere eventuelle sosiale ubehag forårsaket av kostholdet ditt.

Hvis du er presset for tiden, spise frosne forretter, som har lett identifiserbare punkt score. Holde flere av disse forrettene på hånden vil hjelpe deg å unngå fast food-restauranter.

•  Ta med en og annen fast food lunsj eller middag ved å få poeng for sin meny. Lag deg en liste over "trygge" matvarer for å bestille.

Fokus på å gjøre balanserte mat valg ved å praktisere en gi og ta-strategi. Dette vil hjelpe deg å forstå "mulighet kostnad." Disse frites kan se bra ut. Men er det verdt å spise dem i stedet for din daglige sjokoladebit?

Hint

  • Målet er å lære langsiktige matvaner som en ramme, ikke et rigid regelverk. Bestemme hvordan du vil bruke poengene og hvilke matvarer og ritualer er en viktig del av livet ditt.