Digidexo.com

Hvordan å behandle depresjon naturlig

Hvordan å behandle depresjon naturlig


Mild depresjon, som inkluderer symptomer på håpløshet, tristhet og manglende motivasjon, kan være naturlig behandles med ulike kosttilskudd eller miljø- og livsstilsendringer.

Bruksanvisning

•  Kom deg ut av huset og komme i bevegelse. Depresjon kan ofte være forårsaket eller forverret ved ikke å få nok fysisk mosjon. Har tenkt å bruke tid på å gå hver dag. Du kan også vurdere å sykle eller å bli med et treningsstudio. Ha 30 minutter fysisk trening 4-5 ganger i uken. Trening har blitt klinisk bevist å øke produksjonen av seratonin, et kjemikalie i hjernen som skaper en følelse av tilfredshet og lykke.

Prøv å ta en urte supplement. Johannesurt (Hypericum perforatum) er tilgjengelig på mange stoffet butikker over disk, og er ganske billig. Det er klinisk bevist å behandle milde former for depresjon effektivt. Det kan ta opp til åtte uker å føle resultatene. Johannesurt er tatt oralt én gang per dag.

Bruk litt tid i solen. Sesongmessige depresjon i løpet av vinteren har vært knyttet til mangel på sollys. Det er lamper tilgjengelig for en beskjeden kostnad på jernvareforretninger som er ca 5 ganger sterkere enn et kontor lys. Disse lampene kan simulere solens lys om vinteren. Denne type behandling er kjent som fototerapi.

Snakk med venner og familie om hvordan du føler deg. Ensomhet er et av symptomene på depresjon. Mens det kan være vanskelig å åpne opp dine følelser i begynnelsen, det blir lettere jo mer du snakke om det. Terapeuter vil hjelpe deg å oppdage roten av depresjon, slik at du kan lage naturlige justeringer i livsstilen din.

Endre ditt kosthold. Depresjon har vært knyttet til vitaminmangel. Vitamin C, så vel som vitaminer B1, B6 og B12 er viktig for at kroppen skal selvsagt behandle depresjon. Vurdere å ta vitamintilskudd, som kan være billig, eller muligens endre kostholdet til å omfatte flere vitaminrike grønnsaker og frukt.

Hint

  • Husk å sjekke ingrediensene for noen supplement du kjøper. Noen naturlige legemidler kan inneholde ingredienser som kan gi en allergisk reaksjon hos noen mennesker.
  • En drastisk endring fra en inaktiv livsstil til en som inkorporerer daglig mosjon kan gjøre kroppen din sår først. Sakte gjennomføre en øvelse tidsplan og ikke vær redd for å ta en mild smerte killer for stølhet i løpet av de første ukene.