Digidexo.com

Fordelene ved å ta østrogen

Hormoner er viktige kjemikalier som finnes i både mennesker og dyr. De er kjent som kroppens kjemiske budbringere som de bærer informasjon og instruksjoner fra en celle til en annen gruppe. I våre menneskelige organer, hormoner spiller en rolle i nesten alle organer, celle og funksjon som regulerer vår vekst, metabolisme, vev funksjon, og med måten kroppen bruker mat. Østrogen er et av disse hormonene. Mye omtalt som en kvinnelig hormon, er det funnet i både menn og kvinner; imidlertid dens betydning i menns helse ikke er fastsatt. Visse tilstander som påvirker kvinner som krever bruk av østrogenterapi for å lindre symptomene. Lær mer om fordelene som tar østrogen kan spille i lettelser symptomer relatert til kvinners helse.

Definisjon

Østrogen er et hormon som er viktig for den reproduktive, bein, hjerte, lever og hjerne kvinners helse. Hormonet produseres i fettvev, binyrene, og i eggstokkene. Østrogen er gruppert i en klasse for beslektede hormoner som inkluderer estradol, østron og østriol.

Påvirkning av Pubertet

Vanligvis en kvinnelig begynner hennes menstruasjonssyklusen og begynner å fullt utvikle sine reproduktive organer rundt i alderen 12 og 13. Hvis en kvinne ikke har begynt sin periode i en alder av 16 legehjelp er nødvendig. En behandling for den forsinkede starten av puberteten hos kvinner er østrogenbehandling. Østrogen er kritisk i utvikling og vekst av kvinnelige reproduktive organer som eggstokker, livmor og bryster. Østrogen hjelper menstruasjonssyklusen via sin rolle under eggløsningen prosessen når østrogen frigjøres fra egg follicle i eggstokkene forårsaker livmorslimhinnen til å bli tykkere resulterer i menstruasjon.

Vaginal atrofi og Kvinne Hypogonadisme

Østrogenbehandling er svært gunstig for kvinner som opplever vaginal atrofi og hypogonadisme. Vaginal atrofi er en alvorlig tilstand som oppstår når lave østrogennivåer forårsake vagina for å begrense, mister fleksibilitet og evne til å smøre. Påfyll av østrogennivå vil bidra til å reversere effekten av denne tilstanden hos kvinner. Hypogonadisme er resultatet av eggstokkene produserer lite eller ingen hormoner, ha tidlig eggstokksvikt, lavere sexlyst, vaginal tørrhet og bryst atrofi. Som med vaginal atrofi, er østrogenbehandling foreskrevet for å forbedre denne tilstanden, og bidra til å gjenopprette reproduktiv helse.

Menopause

Symptomer på overgangsalder varierer fra kvinne til kvinne. De fleste av de vanligste symptomer som humørsvingninger, varme og kalde blinker kan behandles med østrogen. Akkurat som når østrogennivået faller under menstruasjon forårsaker humørsvingninger, fallende østrogennivå som følge av overgangsalderen har samme virkning. Tar supplerende østrogen i overgangsalderen er gunstig i å regulere en kvinnes temperament og kroppstemperatur.

Betraktninger

Østrogenbehandling er først og fremst gunstig som gjelder generelle kvinnelige reproduktive helse. Østrogenterapi er ikke ment for behandling av kronisk sykdom hos kvinner. Faktisk har langvarig bruk av østrogenbehandling vært knyttet til økt risiko i brystkreft og eggstokkreft av National Cancer Institute. Videre, Food and Drug Administration råder nå leger å begrense mengden og lengden av tid østrogenbehandling brukes til behandling av menopausale symptomer. Bare ta østrogentilskudd som er foreskrevet av legen din, som bare legen kan finne den tryggeste dose for deg.