Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Anabole steroider Poisoning

Hvordan diagnostisere Anabole steroider Poisoning


Steroider er avledet fra testosteron for å modifisere noen av egenskapene. De kan endre anabolsk og androgen virkning av testosteron, dens reseptor, metabolisk nedbrytning bane og andre faktorer. Blir brukt anabole steroider klinisk for å behandle anemi, brannsår, osteoporose og sår. De kan også forbedre idrettslige prestasjoner, som er oftest assosiert med misbruk.

Hvordan diagnostisere Anabole steroider Poisoning

•  Observer den karakteristiske økning i muskelmasse. Fysiologiske doser kan produsere en langsom eller umerkelig vekst mens større doser kan forårsake en økning av flere pounds per måned. Dette nivået kan også gi en økning i energi og libido.

Detect psykologiske effekter forbundet med høye doser av anabole steroider. Disse er ofte lagt merke til av familiemedlemmer og omfatter depresjon, uberegnelig humørsvingninger, økt aggressivitet, irrasjonell oppførsel og irritabilitet.

Se etter de negative fysiske effekter av anabole steroider. De vanligste klagene er akne og gynecomastia. Andre bivirkninger som alopecia, en dypere stemme og hirsutisme kan være irreversible.

Sjekk for virulizing effekter som er spesifikke for kvinner. Disse inkluderer atrofi av vaginalslimhinnen, endringer eller opphør av menstruasjon, en reduksjon i bryst størrelse og en forstørret **** oris.

Kjør en urin-skjermen for å oppdage anabole steroid misbruk. Mange metabolitter av anabole steroider kan oppdages i seks måneder eller lenger etter forrige bruk. Heavy steroid bruk er også sterkt assosiert med leversykdommer, den mest alvorlige av disse er peliosis hepatis og leversvulster.