Digidexo.com

NICE Hypertensjon Retningslinjer

The National Institute for Health and Clinical Excellence er en uavhengig organisasjon som fremmer god helse med intervensjon, forebygging og behandling. NICE retningslinjer hypertensjon er utviklet av rådgivende grupper består av helsepersonell. Retningslinjene gjelder for primærhelsetjenesten ved en fastlege eller en sykepleier utøver, men er ikke ment å bli brukt i sykehus. Oppgaven til NICE er å gi behandling i henhold til den enkelte pasients behov og preferanser. Evidensbasert informasjonen deles med pasienten, omsorgsperson eller slektninger for å tillate informerte beslutninger om hypertensjon behandling og forebygging.

Prioriteringer

De viktigste prioriteringer NICE hypertensjon retningslinjene er å identifisere hypertensjon risiko gjennom blodtrykksmåling, gir råd og støtte for endringer i livsstil. Det er viktig å identifisere kardiovaskulær risiko, sammen med sekundære sykdommer slik som skade på nyrene eller diabetes, som kan forårsake høyt blodtrykk. Årlig eksamener å overvåke blodtrykk og endringer i livsstil bør støttes mens symptomene reduseres.

Assessment

NICE anbefaler at utøvere og pasienter måle blodtrykket på begge av pasientens armer og bruke det høyeste av de to for fremtidige målinger.

Basert på NICE hypertensjon retningslinjer, bør pasienten henvises umiddelbart hvis de har akselerert hypertensjon mer enn 180/110, hodepine, hjertebank eller endringer i huden farge. Sekundære sykdommer ofte er årsaken til disse symptomer.

Tester

Protein i urinen kan prøves av en stripe test og vanligvis tar omtrent 24 timer for resultater å vise. Andre områder som er testet inkludere blodglukosenivåer, fosfatnivåer i musklene, og kolesterolnivået. Testing i disse områdene bidra til å bestemme hva den beste behandling og forebygging plan, som kan omfatte endringer i kosthold, trening og livsstil.

Et elektrokardiogram kan også pålegges for å bestemme aktivitetsnivået til hjertet og bidra til å eliminere andre helseproblemer som forårsaker hypertensjon.

Intervensjon

Livsstilsendringer er oppmuntret og kan gjøre en stor forskjell i din generelle helse. NICE retningslinjer tilby støtte for å fremme og gjennomføre endringer i alkoholforbruk, røyking, kosthold, mosjon, koffeinholdige produkter og natrium inntaket med veiledning og forslag fra et team av eksperter.

Behandling

Medikamentell behandling kan brukes til å redusere blodtrykket til 140/90 eller mindre. Farmasøytiske intervensjoner som kalsium-kanalblokkere eller tiaziddiuretika har vist seg å nytte noen hypertensjon pasienter.