Digidexo.com

Hjertesvikt Øvelse Retningslinjer

Vedta en vanlig regime av trening etter et anfall av hjertesvikt kan bidra til å holde deg ut av legevakten i fremtiden, slik at du kan maksimere din livskvalitet uten frykt for en annen hjerte hendelsen.

Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en tilstand hvorved hjertet er ute av stand til å tilveiebringe tilstrekkelige mengder av blod til resten av kroppen. Hjertesykdom vanligvis ikke skje over natten - forkjøpsrett advarsler på hjertesvikt inkluderer pasienter med hypertensjon eller koronarsykdom. Symptomer på hjertesvikt inkluderer kronisk hoste, konsentrasjonsvansker, generell tretthet og uregelmessig puls.

Hjertesvikt og trening

Ifølge en artikkel publisert i april 2001-utgaven av American Family Lege, selv om trenings pleide å bli unrecommended for lider av hjertesvikt, har den anbefalingen endret seg gjennom årene. Hvis du har hatt en mild til moderat tilfelle av hjertesvikt, vedta en vanlig øvelse plan kan være akkurat hva legen bestilt.

Øvelse Anbefalinger

Ifølge American Family Lege artikkelen, bør du bestrebe seg på å vedta en gradvis og progressiv regime av trening for å gjøre deg i stand til å returnere kroppen til topp fysisk tilstand. Oppnå dette ved å starte lys - tar en 15 til 20 minutters gange minst tre ganger i uken er et godt mål for nybegynnere. Som din utholdenhet øker, forsøk på å øke den planlagte treningen til minst 30 minutter med moderat intens aktivitet (rask gange eller lett jogging) utføres fem dager per uke.

Fordeler

Vedta en øvelse plan er direkte knyttet til færre fremtidige besøk til sykehuset sammen med en økt livskvalitet, ifølge American Family Lege artikkelen. Regelmessig trening kan også bidra til å holde midjen slank, noe som reduserer risikoen for å utvikle andre kritiske sykdommer som kreft og diabetes. Alt i alt, 30 minutter om dagen er en liten investering for å ivareta din fremtidige helse.

Betraktninger

Før vedta en øvelse plan, ta kontakt med legen din for å få grønt lys for å fortsette. Hold ham underrettet om eventuelle endringer i din trening regime, inkludert endringer i varighet eller intensitet. Han kan sannsynligvis gi deg råd om den sikreste løpet av handlingen mens styring deg bort fra nivåer av opplæringen som kroppen din er for tiden uforberedt. Husk også at i tillegg til vanlig trening, bør du adoptere et hjerte-sunt kosthold - lite mettet fett og rik på hele korn, frukt og grønnsaker.