Digidexo.com

Hvordan øke hjernens funksjon i 3 trinn

Hvordan øke hjernens funksjon i 3 trinn


Hvem ønsker ikke å tenke mer klart og har forbedret hjernefunksjon? Vi vil alle gjerne øke våre hjernecellene. Finn ut hvordan du kan forbedre hjernen din makt i tre enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Først, for å øke hjernens funksjon får regelmessig mosjon. En studie 2006 fant at rask gange økt blodtilførsel til hjernen, forårsaker økt produksjon av nye hjerneceller. Det interessante med denne studien er at hjerneceller ble opprettet på hippocampus. Hippocampus og hukommelse er tett forbundet med hverandre. En annen studie fant at at de som gikk på mindre enn en fjerdedel av en mil hver dag, hadde dobbelt så stor risiko for å utvikle Alzheimer eller andre former for demens sammenlignet med menn som gikk mer enn to miles per dag. Så bunnlinjen her er å trene for å øke hjernens funksjon.

Neste, for å forbedre hjernens funksjon du trenger å lære nye ting. Bruke hjernen regelmessig har vist seg å generere ny nevron vekst og stoppe mental nedgang når vi blir eldre. For å forbedre hjernens funksjon stille spørsmål, løse problemet, og gjøre mental matematikk. Spille spill som involverer mental konsentrasjon.

Sist, for å forbedre hjernens funksjon få Omega3 i kosten. Studier har vist at en diett rik på Omega3 vil føre til økt læring, fokus, hukommelse og problemløsning ferdigheter. Omega-3 gjør cellemembraner bøyelig og fleksibelt, hvilket resulterer i øket cellekommunikasjon og hjernefunksjon. Du kan kjøpe Omega3 tilskudd på de fleste vitamin butikker.