Digidexo.com

alkoholavgiftning tid

Muskelskade & Healing Tid

Muskelskade & Healing Tid


Muskler gjør bevegelse i kroppen din mulig. Muskelskader gjør bevegelse smertefull eller vanskelig. Avhengig av kravene du stiller til musklene, den tiden det tar for dem å helbrede fra en skade kan variere en god del.

Typer av Muscle

Det finnes tre typer muskler i kroppen: skjelett, glatt og hjerte. Skjelettmuskulatur kontrollere frivillige muskelbevegelser som å løfte armen eller bøye fingrene. Glatt muskulatur og hjertemusklene håndtere ufrivillige bevegelser som å puste. Skader i skjelettmuskulaturen er mest vanlig.

Muskelskader

Vanlige muskelskader inkluderer stammer, kramper og slitasjeskader. En stamme, eller trukket muskler, skjer når muskelfibrene blir vridd eller revet. En muskel krampe resulterer i smertefulle spasmer. Slitasjeskader skje over tid, vanligvis på grunn av små bevegelser gjentas om og om igjen.

Omsorg for skader

Is kan redusere hevelse i en skadet muskel. Resten gjør at musklene til å gjenopprette og helbrede. Anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen kan også hjelpe helbredelsesprosessen for de fleste muskelskader. I tilfelle av slitasjeskader, er det viktig å foreta justeringer i bevegelsene utløser skaden.

Gjennomsnittlig Healing Tid

Komplett utvinning fra de fleste muskelskader kan ta 2-6 uker. Alvorlighetsgraden av skaden og hvor mye hvile du gir muskelen påvirker utvinning tid. Slitasjeskader har en mer variert healing tid, avhengig av justeringene du gjør i bevegelser som forårsaker skaden.

Forebygge skader

Du kan bidra til å forhindre spenninger og kramper ved å varme opp før trening. Når du starter en ny type trening eller sport, bygge opp til det gradvis slik at musklene har tid til å lære de nye krav de må oppfylle. Hindre slitasjeskader ved å ta regelmessige pauser fra repeterende aktiviteter.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Stoppe Ortho Evra

Ifølge Planned Parenthood, en kvinne kan bli gravid så snart hun slutter å bruke Ortho Evra. Fordi plaster frigjør en jevn strøm av hormoner hele uken lang tid før den er erstattet av en ny patch, en kvinne kan teoretisk bli gravid så snart oppdateringen er fjernet hvis en annen erstatter ikke det. Hormonene kan somle i systemet litt, men som kan bety at de vil trenge for å forsvinne fra kroppen før de normale odds for å bli gravid retur. Dette bør ikke ta mer enn ca 24 timer.

Endring i syklus

En fordel med prevensjonsmetoder som patch eller pillen er at de regulerer kvinnens menstruasjonssyklus. Som pillen, lappen fungerer på en tre-ukers syklus der en daglig dose av hormoner administreres til kroppen. Under den fjerde uken i måneden, er lappen fjernet og kvinnen menstruates. Men når oppdateringen er stoppet det kan ta opptil to måneder for en kvinnes menstruasjonssyklus for å gå tilbake til slik det var før du starter oppdateringen. Dette kan resultere i tapte eller uregelmessig menstruasjon, som kan gjøre det vanskelig for en kvinne å forutsi når hun skal mensen og eggløsning, og dermed gjøre det vanskeligere å bli gravid.

Betraktninger

Skaperne av Ortho Evra anbefaler at kvinner konsultere sine leger før du tar lappen dersom de planlegger å bli gravid. Det er også en liten sjanse - ca 1 i 100 - at en kvinne kan bli gravid selv mens ordentlig bruker plasteret. Det er også en økt sjanse for å bli gravid dersom en kvinne ikke klarer å fjerne og gammel lapp og på nytt en ny patch til rett tid. Hun kan også bli gravid hvis plasteret faller av eller om hun tar visse medisiner eller vitaminer som kan forstyrre med lappen effektivitet, inkludert St. Johannesurt, rifampicin og visse medisiner som brukes til behandling av kramper, HIV og gjær infeksjoner.

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?


Det enkleste svaret er tiden under og rett etter eggløsning. Eggløsning er det lov å eggstokkene slippe et egg inn i egglederne for å bli befruktet av en ekstern kilde, sperm.
Men datoen for dette kan variere fra kvinne til kvinne, avhengig av en rekke forhold, blant annet lengden av den månedlige syklus, stressnivå, frekvens av seksuell aktivitet, fysisk helse, medisiner og andre faktorer. Observere kroppen din, så vel som å lære tegn på at eggløsning har funnet sted, bistand i stor grad i å finne ut akkurat rett tid til å bli gravid.

Eggløsning

Ifølge US Department of Health and Human Services kvinner Health Information Center, er standard månedlige syklus 28 dager, men det kan variere fra 21 dager til 35 dager. Menstruasjonssyklusen begynner på den første dagen i menstruasjonen. I en gjennomsnittlig 28-dagers syklus, oppstår eggløsning rundt dag 14. slimhinnen i livmoren er tilstrekkelig fortykket å la egg som slippes til implantatet og begynne livssyklusen til et foster. Mellom dager 15 og 17 er når egget er mest sannsynlig å bli befruktet.

Slimet i livmorhalsen

Som kroppen din blir fruktbar, vil sekret av vagina begynner å endre seg i konsistens. For de fleste av syklusen din, kan sekret være minimal. Som kroppen forbereder seg på eggløsning, sekreter, som kan være hvit, gul, uklar eller klissete, begynner å endre seg. Når du er mest fruktbar, vil dine vaginale sekreter bli klart og har konsistensen av rå eggehviter.

Basal Body Temperature

Når en kvinne har nådd fruktbarhet, stiger hennes basal kroppstemperatur litt. Basal kroppstemperatur er temperaturen mens du er i ro, umiddelbart etter å ha våknet opp. Den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur er 96-98 grader F. Under og etter eggløsning, er den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur mellom 97 og 99 grader F. Endringen kan skje gradvis eller plutselig, og kan være en topp i temperaturen så lite som 0,4 grader. På grunn av dette, er en spesiell termometer anbefalt for de som ønsker å spore basal kroppstemperatur.

Nedre magesmerter

Omtrent en femtedel av kvinnene kan føle eggløsning i form av nedre del av magen ubehag. Dette ubehaget kan variere fra en liten stikkende smerte, følelsen som en trakk muskel eller en smertefull verkende følelse. Denne tilstanden, som kalles "mittelschmerz," kan vare alt fra noen minutter til noen timer.

Misforståelse

Mens du er mer sannsynlig å bli gravid i løpet av dine mest fruktbare dager, er det fullt mulig å bli gravid når som helst i syklusen din, spesielt hvis du har inkonsistente menstruasjon. Mens en kvinnes egg kan overleve ubefruktet for bare en dag etter å ha nådd livmoren, kan sædcellene leve i en kvinnes kropp for ca seks dager, noe som gjør unnfangelse mulig selv om ubeskyttet sex ikke er engasjert i løpet av en kvinnes mest fruktbare dagene. Mens metodene skissert er utmerket for å prøve å unnfange et barn, de er ikke et effektivt middel for prevensjon.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Hvor lang tid tar Prevensjon ta?

Hvor lang tid tar Prevensjon ta?


Ifølge American Graviditet Association (APA), er prevensjon eller prevensjon et begrep som brukes for de fem ulike metoder folk bruker for å forebygge uønskede svangerskap. Av disse metodene, bare hormonelle prevensjonsmidler ikke forstyrrer den naturlige akt av samleie. Selv om noen av disse hormonelle prevensjonsmidler begynner å tre i kraft umiddelbart etter behandling, noen metoder krever en periode for å tre i kraft. Hvis du har planer om å snakke med legen din om noen hormonell prevensjon, er det viktig å vite når du vil være klar til å trygt nyte ditt kjærlighetsliv igjen.

Orale prevensjonsmidler

Oral prevensjon, mer kjent som "p-piller", bruker syntetiske hormoner for å enten forhindre menstruasjonssyklusen, produsere tykkere slimet i livmorhalsen for å hindre inngangen av sæd, eller tynn livmorslimhinnen for å hindre implantasjon av et befruktet egg. Noen medisiner kombinere disse effektene for mer effektiv prevensjon. TFO anbefaler daglig inntak av foreskrevet p-pille på samme planlagte tidspunkt hver dag. Ifølge TeensHealth.org, er det spesielt viktig å ta progesteron-bare piller på samme tid hver dag på grunn av hormonelle risiko.

De fleste p-pille resepter inneholder 28 piller: 21 farmasøytiske medisiner og syv placebo. Placebo er tatt under en ned-gang i menstruasjonssyklusen som ikke krever medisinering. Etter å ha startet den aktive medisinen, vil p-pille begynner å tre i kraft etter syv konsistente dager med å ta pillen. Inntil da, er det foreslått at kvinnen bruker også en barriere form for prevensjon, for eksempel kondom, med sin partner.

Depo-Provera

Depo-Provera er en resept injeksjon inneholder depo-medroksyprogesteronacetat (DMPA) eller progestin. DMPA er et syntetisk hormon behandling som hindrer eggløsning, tykner cervical mucus og reduserer befruktet egg evne til implantatet seg på livmorslimhinnen. Etter at du har blitt injisert med Depo-Provera, vil medisinen tre i kraft etter 24 timer. Etter den tid, vil du ikke trenger å få medisiner for 11 til 13 uker. Det anbefales at du planlegger din neste skudd et par uker før medisinen slites av, i tilfelle behov for å planlegge din avtale.

Lunelle

Lunelle er en annen resept injeksjon som inneholder syntetiske former av både progestin og østrogen. Lunelle må gis til en kvinne i løpet av de første fem dagene av mensen, men så snart behandlingen har blitt administrert, er den kvinnelige beskyttet mot uønskede svangerskap. Lunelle krever regelmessig anvendelser av behandlingen hver måned. Men kan kvinner som tar Lunelle gjenvinne deres fruktbarhet raskere etter endt behandling enn kvinner som har tatt Depo-Provera.

NuvaRing

Den NuvaRings og andre tilsvarende ringformede piller er vaginale ringer innsatt manuelt inne i hunn, og tillatt å sitte i tre uker. Som NuvaRing hviler innsiden av skjeden, utgivelser det lave doser av syntetiske hormoner som samhandler med eggstokkene for å forhindre eggløsning og befruktning. Den NuvaRing fjernes under den fjerde uken av syklusen, når kvinnen har sin periode. Mye som andre ikke-injiserbare former for hormonell prevensjon, vil NuvaRing kunne stoppe en uønsket graviditet oppstår etter syv dagers bruk.

Prevensjon patch

Den prevensjon patch utfører de samme jobbene som p-piller og andre hormonelle prevensjonsmidler. Det forhindrer eggløsning, tykner vaginal slim og hindrer livmor implantasjon. Prevensjon patcher er foreskrevet månedlig og består av tre separate patcher. Det første plasteret skal settes under den første uken av kvinnens menstruasjonssyklus; løpet av denne tiden, bør en kvinne bruker en annen form for prevensjon under samleie. Etter syv dager, er det andre plasteret påføres, som er erstattet av en tredje plaster etter ytterligere syv døgn. Etter den tredje oppdateringen har blitt søkt om syv dager, er lappen fjernet og behandling er stoppet for en uke å tillate menstruasjonsblødning å skje. Den prevensjon oppdateringen skal brukes til enten baken, magen, overarmen eller overkroppen områder.

Hvordan beregne fødsel tid

Hvordan beregne fødsel tid


Åtti prosent av vordende mødre føder innen to uker etter sin fødsel tid, eller forfallsdato. Hvis du ønsker å regne ut din forfallsdato, men har ikke hatt din første legetime ennå, det er en enkel måte å beregne det. Når du vet din forfallsdato, kan du gå videre med planlegging og forberedelser for ankomsten av den lille. Dra på shopping for sesongens klær eller komme i gang med å dekorere barnehagen.

Hvordan beregne fødsel tid

•  Bestem dato for første dag i siste menstruasjon.

telle baklengs tre måneder; Dette er måneden der du vil levere.

Legg til syv til datoen for den første dagen i den siste perioden.

Kombiner måneden fra trinn 2 og og dato fra trinn 3. Dette er din forfallsdato.

Hint

  • Du kan også bruke en online forfallsdato kalkulator for å finne din forfallsdato.
  • Sjekk alltid med legen din for svar på viktige svangerskapsrelaterte spørsmål.

Hvordan beregne fruktbare tid

Hvordan beregne fruktbare tid


En kvinnes eggstokk utgivelser et egg ca 14 dager før begynnelsen av hver menstruasjon i en prosess som kalles eggløsning. Mellom perioder, det er en fruktbar tid der en kvinne kan være mer sannsynlig å bli gravid. Hvis du har regelmessige sykluser som vanligvis vare mellom 28 og 32 dager, kan du beregne omtrent når din fruktbare perioden oppstår. Kvinner som har uregelmessig menstruasjon kan bruke en hjemme-test kit i stedet. Siden disse beregningene er ikke ufeilbarlig, bruke dem til å tenke seg en baby, men ikke som et effektivt middel for prevensjon.

Hvordan beregne fruktbare tid

•  Skriv ned dato at menstruasjonen begynner. Dette er den første dagen av den månedlige syklus.

Count frem 11 dager og skrive ned denne datoen. Dette er vanligvis den første dagen for eggløsning.

Count frem til dag 21 fra første dag i syklusen din. Dette er vanligvis den siste dagen for eggløsning for mange kvinner. Dager 11 til 21 er den "fruktbare fase" av syklusen din.

Prøv å ha samleie mellom dager syv og 20 av syklusen din hvis du prøver å unnfange et barn. Å ha sex like før din fruktbare periode kan øke sjansene for graviditet, fordi sperm lever for et gjennomsnitt på tre til fem dager inne i kroppen din, mens dine utgitt egg kan bare bli befruktet for 12 til 24 timer.

Bruk en hjemme-ovulation Predictor test for å beregne din fruktbare tid hvis du har uregelmessig menstruasjon. Denne testen evaluerer din urin for å oppdage overspenning i en bestemt hormon som indikerer hvorvidt du vil eggløsning snart. Test din urin i flere dager rundt den tiden da du tror du kan eggløsning, eller 11 dager etter første dag av menstruasjon. Ulike merker av test kits vil gi forskjellige instruksjoner for å tolke resultatene av urin test pinne.

Hint

  • Du trenger ikke å ha sex hver dag for å bli gravid. Deltagelse i samleie annenhver dag eller hver tredje dag vil gi deg de samme sjansene.

Hvor lang tid tar det å få en blodoverføring?

Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er en blodoverføring en trygg og vanlig prosedyre brukes til å erstatte blodet som ble tapt på grunn av en alvorlig skade, operasjon eller en bestemt sykdom som hindrer kroppen fra å gjøre en tilstrekkelig blodtilførsel. Den NHLBI sier at nesten 5 millioner mennesker i USA krever en blodoverføring hvert år. Tiden det tar å få en blodoverføring varierer avhengig av hvor mye blod er nødvendig. Flertallet av blodoverføringer gå greit og alvorlige komplikasjoner er sjeldne.

Blodtype

Din blodtype må akseptere blodet brukes i en transfusjon, ellers antistoffer (proteiner) i blodet angripe utenlandske blod og du blir syk. Det er fire blodtyper: A, B, AB eller O. I tillegg er blod enten Rh-positiv eller Rh-negativ.

Nesten alle kan trygt tolerere Type O blod. Den brukes i nødsituasjoner når det ikke er tid til å se etter en pasients blodtype.

Donor Blood

Det er jobben av blodbanker for å samle, skjerm og hus blod. Donert blod blir testet for mulige virus og andre smittestoffer som kan gjøre en mottaker syk.

Noen blodbankene fjerne hvite blodlegemer til å prime blod for en transfusjon. Denne prosessen kalles hvit celle eller leukocytt reduksjon. Det er gjort som en sikkerhetsforanstaltning for å redusere muligheten for en sjelden allergisk reaksjon overfor hvite blodceller i donert blod.

Bruke Blood

Når en person vet overføring være forestående, for eksempel når operasjonen er planlagt, kan du bli spurt om du ønsker å bruke ditt eget blod i motsetning til donert blod. Hvis du bestemmer deg for å bruke ditt eget blod, vil blodet måtte trekkes på en minst en anledning før operasjonen. Ditt blod vil bli lagret i en blodbank før det er nødvendig.

Blodtransfusjon

Ifølge Mayo Clinic, i løpet av en blodtransfusjon, en blodkomponent (en del av fullblod) er satt inn i blodbanen. Den type komponent som er gitt er avhengig av den medisinske tilstand. Donert blod som tidligere er blitt bestemt til å være forenlige med den type mottakerens blod reiser inn i legemet via en intravenøs (IV) linje, som vanligvis er satt inn i armen. Den NHLBI sier lengden av prosedyren kan variere fra en til fire timer, avhengig av hvor mye blod er nødvendig.

Plasma Transfusjon

Pasienter som blør mye eller som mangler blod-koagulasjonsfaktorer noen ganger får blodoverføring. Plasma skilles fra donert fullblod, og frosset for å opprettholde friskheten og tint før transfusjon. En plasmatransfusjon forbyr blodtap ved å øke mengden av blod-koagulasjonsfaktorer.

I tillegg til sine blod-koagulasjonsfaktorer, inneholder plasma vann, proteiner og hormoner. Den transfusjon av hver pose med plasma tar mellom 30 og 45 minutter.

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?


Smerten av en nyrestein kan være uutholdelig, så det er bare naturlig å ønske å vite hvor lang tid det tar å passere. Den dårlige nyheten er at det kan være alt fra timer til uker - men med riktig behandling, kan du bo komfortabelt mens du venter på det å passere. For å forstå denne prosessen bedre, er det godt å vite hva som forårsaker nyrestein, hvorfor de forårsaker smerte, og hvordan du behandler dem.

Nyrestein

Nyrestein er harde masser av krystaller som danner fra mineraler som finnes i urin. Vanligvis kjemikalier i urinen hindre disse krystallene fra forming. Noen ganger, skjønt, på grunn av infeksjon, stoffskiftesykdom, kosthold eller rett og slett flaks med trekningen, disse hemmende kjemikalier ikke fungere fullstendig. Når du har passert din nyrestein, kan legen undersøke det og fortelle deg hvilken type det er. Dette vil hjelpe deg og legen din formulere en behandlingsplan: for eksempel, kan du bli foreskrevet en spesiell vanndrivende å hindre steiner fra forming i fremtiden; du kan få beskjed om å begrense visse matvarer i kostholdet ditt; eller du kan bli testet for stoffskifteproblemer.

Nyrestein og urinveiene

En nyrestein stammer i nyre, derav navnet. Det reiser gjennom nyrebekken, som er en traktliknende åpning mellom nyre og urinleder. Den ureter er et tynt rør som fører fra hver nyre til blæren. Den nyrestein går gjennom ureter inn i blæren, og deretter ut gjennom urinrøret, vanligvis i strømmen av urin. Nyrestein kan sette seg fast på noe punkt i denne reisen, noe som kan føre til hevelse og skade på noen del av urinveiene. Jo lenger det er fast, jo mer skade det kan forårsake.

Størrelse

Nyrestein kan være liten, beveger seg gjennom nyrene, ureter, blære og urinrør uten at pasienten selv merker det. De kan også være golf-ballen størrelse, og i så fall ville de krever kirurgi for å bli fjernet.

Nyrestein større enn 2-3 mm i diameter, strekker veggene av ureter og nyrebekken (åpningen fra nyren til ureter). Disse musklene begynner å krampe; de prøver å presse nyrestein ut. Dette er hva som forårsaker smerter i flanken, rygg og mage. Når stenen er kommet gjennom ureter, avtar vanligvis smerte. Alt fra timer til uker senere vil nyrestein passere, sannsynligvis ved vannlating. I gjennomsnitt, steiner ta mellom ett og tre uker å passere. De fleste steiner som passet på sine egne vil gjøre det innen en måned etter sin første begynnelse å forårsake smerte.

Hvis steinen ikke består løpet av denne tiden, kan det være fast, og kan forårsake infeksjon eller andre problemer hvis den ikke er fjernet. Hvis du har hatt en CAT scan eller en ultralyd og steinen er større enn ca 6mm, kan legen informere deg om at steinen er for stor til å passere på egen hånd og må fjernes. En eller to av 10 nyrestein trenger en lege intervensjon for å passere.

Medisinsk intervensjon

Leger kan bryte opp store steiner med sjokk bølgebehandlinger, og da vil du passere fragmenter av stein. De kan også sette inn en stent for å holde din ureter åpen, noe som vil hjelpe steiner passere gjennom raskere. Du må kanskje kikkhullskirurgi, eller konvensjonell kirurgi med en abdominal snitt, avhengig av hvor steinen sitter fast.

Hjem Behandling

Hvis legen din har fortalt deg å la steinen pass på egen hånd, er det flere tiltak du kan gjøre for å gjøre deg mer komfortabel. Ta ibuprofen - sørg for å spørre legen din hvor mye, og hvor ofte du skal ta det. Sitt i et varmt bad eller bruke en varmepute på flanken for å lette smerter. Drikk rikelig med vann - leger anbefaler 12 8-oz glass om dagen for nyrestein lider. Pass på at du tisser i en sil eller hva enheten legen din har gitt for deg å bruke: du trenger for å fange din stein når den passerer, slik at du kan gi det til legen din for analyse.

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?


Blære infeksjoner (også kalt urinveisinfeksjoner eller blærekatarr) er vanlige plager, spesielt hos spedbarn, eldre og gravide kvinner. Selv om det vanligvis ufarlig, kan symptomene være smertefullt og upraktisk. Blære infeksjoner er lett behandles med antibiotikabehandling. Hvor lang tid det tar for å kurere infeksjonen er avhengig av flere faktorer, inkludert alvorligheten av infeksjonen og den type medikament som brukes til å behandle det.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmen finner sin vei inn i urinsystemet, er resultatet en urinveisinfeksjon. Inngangspunkt er oftest urinrøret, et rør der urinen forlater blæren og ut kroppen din. Bakterier kan spres til urinrøret på en rekke måter, inkludert vanlig seksuell kontakt eller vanlig bad hygiene. Holde urinen for en lengre periode etter at du føler trang til å urinere også kan forårsake bakterier buildup.

Tidlig diagnose

Som med de fleste forhold, jo tidligere du er diagnostisert, jo raskere kan du gjenopprette. Ved å ha regelmessige legekontroller og å være årvåken om uvanlige symptomer, kan du oppdage en blære infeksjon i en tidlig fase. Noen av de tegn til å se etter er en plutselig økning i trang til å urinere eller manglende evne til å urinere i det hele tatt. Skyet urin eller uvanlig stinkende urin også kunne bety en blære infeksjon. Du kan oppleve smerter i korsryggen eller bekkenregionen. En av de vanligste symptomene er dysuri, eller smertefull vannlating. De bakterier som er tilstede i urinrøret kan forårsake en tydelig brennende følelse når du forsøker å urinere.

Det bør bemerkes at ingen av disse symptomene mener definitivt at du har en urinveisinfeksjon. Hvis du merker disse symptomene, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart for en profesjonell diagnose. De vil være i stand til å gi deg en urin analyse og fortelle deg om du faktisk har en blære infeksjon eller om det er noe annet.

Alvorlighetsgrad

Blære infeksjoner vanligvis starter i urinrøret og spredte seg til blæren. Hvis venstre ubehandlet, kan blæren infeksjon reise opp urinveiene, til slutt infisere nyrene. Som regel har den lenger opp din urinveis infeksjonen reist, jo mer alvorlig saken det. Alvorlighetsgraden av saken spiller en stor rolle i hvor lang tid det tar å behandle den. Blære infeksjoner er relativt harmløse og kan kureres i løpet av noen dager eller uker. Nyre infeksjoner begynner på samme måte som blæreinfeksjoner, men er mye mer alvorlig. De vanligvis krever at du holder deg minst et par dager på sykehuset og har antibiotika pumpes inn dine vener gjennom et intravenøst ​​drypp. Noen pasienter kan ta måneder å rehabilitere fra en dårlig nyre infeksjon.

Type antibiotika

Mesteparten av tiden, vil helsepersonell forskrive antibiotika behandling for en diagnostisert blære infeksjon. Det finnes flere typer og merker av antibiotika tilgjengelig på markedet. Behandlingstiden kan være opp til to uker. Kvinner er bedre kandidater for korttidsbehandling fordi menn har en tendens til å være motstandsdyktig mot dem. Derfor, menn er mer sannsynlig å bli foreskrevet de mer langsiktige antibiotika. Hvis du etter en kort tid på antibiotika, begynner du å føle lettelse fra symptomene dine, er dette normalt. Men dette betyr ikke at infeksjonen er kurert. Det betyr ganske enkelt at medisinen virker. Du bør fortsette å ta antibiotika før hele resept er borte, uavhengig av hvordan du kan føle. Følg alltid din helsepersonell instruksjoner når du tar reseptbelagte medisiner.

Hvis det ikke går bort

I de fleste tilfeller vil du begynne å føle seg bedre etter å ha tatt dine antibiotika for en kort tid. Hvis du ikke gjør det, ikke få panikk. Du kan bare trenger å fullføre løpet av antibiotika. Men hvis etter å ha tatt alle de antibiotika helsepersonell har foreskrevet du ikke føler lettelse, du kan ikke ha en blære infeksjon i det hele tatt. Umiddelbart kontakte legen din slik at hun kan utføre flere tester og justere sin diagnose.

Hva er årsakene til tapte tid etter å ha passert en nyre stein?

Nyre Stone

Ifølge Mayo Clinic, nyrestein er harde forekomster av sure salter og mineraler som har samlet seg på innsiden av nyrene. Vanligvis er disse avleiringene, som inkluderer kalsium, ville bli brutt opp i urinen, men de kan faktisk smelte sammen, krystallisere og danne stener. Nyrestein kan forårsake smerter i ryggen, siden, lysken og magen. Nyrestein kan falle inn i flere kategorier, inkludert kalsium steiner, crystine steiner, struvitt steiner og urinsyre steiner. Nyrestein kan blokkere normale nyre-funksjoner, passasjen av urin og føre til infeksjoner i urinveiene.

Tapte Perioder

Tapte perioder er også kjent som amenoré, fravær av menstruasjon. Perioder kan bli savnet av flere grunner, blant annet hormonell ubalanse, anoreksi, bulimi, graviditet, overgangsalder, stress og kjønnssykdommer. Det kan også være forårsaket potensielt av nyrestein.

Årsaker til tapte tid etter å ha passert en nyre stein

Tilstedeværelsen av en nyresten kan forårsake store fysiske belastninger for kroppen. Stress og smerter i kroppen kan føre til en menstruasjonssyklus å være lys i blodstrømmen eller selv bli savnet helt. Dette stress, spesielt i de nedre regioner av kroppen, kan også føre til en savnet perioden etter at steinen har passert. En ytterligere årsak av en savnet perioden etter å ha passert en nyrestein er Cushings syndrom. Som definert av Merck Pharmaceuticals, er Cushings syndrom en medisinsk tilstand hvor kortikosteroid nivåene er høye i kroppen. Det stammer vanligvis fra overproduksjon av den kjemiske av binyrene. Blant slike symptomer som fett i ansiktet og kroppen, kan Cushings syndrom også føre til både nyrestein og tapte perioder.

Behandling

Videre nyrestein utvikling kan behandles med endringer i livsstil, inkludert å legge vann til ens kosthold samt begrense mat høy i salt og protein. Medisinen er foreskrevet også å kontrollere opphoping av syre i urinen, noe som kan føre til nyrestein. Medisinske prosedyrer for å hjelpe til med å redusere nyrestein utvikling inkluderer bruk av sjokkbølger å bryte opp formasjonene, kirurgi for å fjerne steiner og kirurgisk fjerning av vekster på biskjoldkjertlene.

Behandling for Cushings syndrom kan kreve fjerning eller behandling av en svulst som vokser på kjertlene (hypofysen eller binyrene). Kirurgi eller bruk av stråling samt medikamentell behandling kan være foreskrevet.

Hvor lang tid tar baby acne Siste?

Mange nye foreldre er bekymret og overrasket over å oppdage akne på deres nyfødte, men baby akne er faktisk ganske vanlig og helt ufarlig. Når foreldrene er tilfreds med at akne ikke indikerer at noe er galt med sin nye baby, de ofte spør sine barns barnelege, "hvor lang tid tar baby akne vare?" Mens svaret kan variere fra spedbarn til spedbarn, er baby akne en midlertidig og ofte kort tilstand som vil forsvinne i de første månedene etter fødselen.

Time Frame

Baby akne, mens noen ganger synlig ved fødselen, som regel blir ikke tydelig før to til tre uker etter fødselen. Foreldre ofte forvirre små humper stede på et nyfødt ansikt ved fødselen, heter milia, som baby akne, men milia vil forsvinne i løpet av få uker, mens babyen akne vedvarer.
Hvor lang tid baby akne vare? I de fleste tilfeller vil babyen akne gå bort av seg selv innen tre uker til tre måneder. Hvis du etter tre måneder babyen acne viser ingen tegn til bedring, bør foreldrene påpeke acne på sine barns velvære besøk for å se om det er en underliggende hud tilstand som må tas opp.

Funksjoner

Før om seg med hvor lenge babyen akne varer, bør nye foreldre være klar over funksjonene i baby akne å sikre at det er hva deres babyer har og ikke eksem, vugge cap, eller en annen mer alvorlig utslett eller hud tilstand. Baby akne vises som små whiteheads omgitt av rosa eller rød hud, vanligvis på kinn, hake, panne, eller tilbake. Ofte akne blir mer uttalt hvis barnet er urolig, varmt, eller hvis huden hans er irritert, enten ved visse typer klær, gulping eller sikle.

Forebygging / løsning

Det er ingenting som foreldre kan gjøre for å hindre at barnet akne, fordi legene tror det kan være forårsaket av hormoner barnet ble utsatt for under svangerskapet. Men foreldre kan ta visse forholdsregler for å hindre at barnet acne fra forverring i sin tur muligens forkorte hvor lenge babyen akne varer i barnet sitt. Foreldre bør vaske babyens ansiktet med varmt vann og mild baby såpe en gang eller to ganger om dagen og deretter forsiktig klapp den tørr, men bør unngå skrubbing akne eller ved hjelp av kremer, oljer, eller over-the-counter akne medisiner, fordi disse vil bare føre til at acne å forverres.

Betraktninger

Mens foreldrene kan finne baby akne spesielt urovekkende, bør de bli trøstet å vite at akne ikke forstyrre deres baby eller føre henne ubehag. Tilstanden er bare overfladisk, og mens det kan hindre en baby fra å se sitt beste, er det helt normalt og vil ikke vare lenge.

Teorier / Spekulasjoner

Den nåværende rådende skolen av tanke når det kommer til baby akne er at tilstanden er forårsaket av hormoner under svangerskapet, men mange leger mener det trengs mer forskning for å fastslå den nøyaktige årsaken til baby akne å bedre forstå hvorfor bare noen babyer har tilstanden. Videre studier kan også bidra til bedre presisere hvor lenge babyen akne vil vare hos nyfødte og hvorfor nyfødte gutter er mer sannsynlig å utvikle sykdommen enn jenter.

Hvor lang tid tar Cord Blood Siste?

Ledningen blod er blod som kommer fra navlestrengen dannet under svangerskapet. Det kan lagres å bruke hvis barnet ditt møter fremtidige medisinske problemer, eller det kan bli donert til å bli brukt av en annen person som har blodtype stemmer overens med navlestrengsblod. Det finnes en rekke sykdommer og medisinske tilstander som ledningen blod er blitt funnet å behandle, og nytte. Lagring av navlestrengsblod kan være et livreddende beslutning.

Hva er Cord Blood?

Ledningen blod er blod som kommer fra navlestrengen og morkaken. Normalt etter en baby er født morkaken og navlestrengen blir forkastet. Imidlertid har disse organer ble funnet å bære bloddannende celler. Disse cellene kan understøtte helbredelses av mange sykdommer og medisinske tilstander, slik som, leukemi, lymfom og immunlidelser. Leger kan hente navlestrengsblod og lagre den for fremtidig bruk og behandlinger.

Hvordan Cord Blood samles

Etter fødselen av barnet ditt, er navlestrengen festet. Blodet oppsamles i en steril pose enten før eller etter placenta blir levert. Blodet er merket og datert, og deretter lagret i en midlertidig oppbevaringsenhet på sykehuset av leveransen før det kan sendes til vanlig offentlig ledningen blod bank. Moren vil ha henne blod testet for å sørge for at hun er fri for smittsomme sykdommer, og hvis ingen er funnet, blir blodet overføres til en offentlig bank.

Hvor lenge kan ledningen blod lagret?

Ledningen blod, når den er i sin permanent lagring tilstand, kan vare i mange år. Forskning på eksemplarer av ledningen blod lagret i ti til tolv år har vist at det var ingen tegn til svekkelse i blodet. Som ledningen blod lagring har en kort historie, har det ikke vært noen ytterligere studier gjort på ledningen blod lagret for lengre perioder av gangen. Dette er imidlertid ikke betyr at lengre tids lagring vil nødvendigvis redusere effekten.

Lagring Cord Blood

Ledningen blod er gradvis frosset og avkjølt for å bevare dens egenskaper. Det er frosset til -196 Celsius. Når den har nådd denne temperatur, kan det forbli intakt og sunt for mange år. Forskning har vist at hvis prøven blir bevart og håndteres på riktig måte, er det ingen grunn til at prøven ikke kunne holde seg friske og levedyktig i tjue til tretti år, kanskje lengre.

Fordelene ved Saving Cord Blood

Lagre og lagre navlestrengsblod har flere fordeler. Det kan være et livreddende hendelse for å ha ledningen blod samles og lagres for fremtidig bruk. I noen tilfeller, blir en snor blodprøve inneholder nok bloddannende celler for å gjøre det egnet for transfusjon. I disse tilfeller kan prøven fremdeles benyttes for forskning på ved hjelp av ledningen blod eller helbrede sykdommer. Dette alene kan være en stor fordel for å samle ledningen blod.

Hvor lang tid tar det å motta en fødselsattest?

Hvor lang tid tar det å motta en fødselsattest?

Oversikt

Grunnleggende

Fødselsattest detaljer alle av detaljene i fødselen av et barn. Viktig informasjon som sykehuset navn og plassering, navn på foreldre, legen som leverte barnet, tidspunktet for fødselen og fødselsvekt og høyde er alle oppført på en fødselsattest. En fødselsattest kan brukes til en rekke årsaker, men det viktigste er at det blir regnet som bevis på at personen fødselsattesten tilhører var en naturlig født amerikansk statsborger. En fødsel sertifikat kan også brukes som en form for identifikasjon og i visse tilfeller kan brukes i stedet for en pass når krysset grensen fra ett land til et annet (for eksempel fra USA inn i Canada).

I tilfelle av et nyfødt barn et sykehus vil enten fylle ut og sende i det hele tatt den aktuelle papirene for en fødsel sertifikat eller i det minste gi den til foreldrene til å fylle ut selv. Adressen å sende papirene til vil være på dokumentene. Papirene vil bli sendt til den lokale staten Department of Health. Enkelte stater vil tillate en fødselsattest for å bli sendt til foreldrene, mens andre vil kreve det plukket opp i egen person. I de fleste tilfeller den første fødselsattest vil koste $ 10 og noen ekstra eksemplarer vil være $ 5 a piece.

Tid

Når du bestiller en fødselsattest, det være seg en original når et barn blir født, eller en kopi på et senere tidspunkt, vil de fleste stater ta alt fra fire til åtte uker å produsere den. Dette kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert hvilken del av landet du bor i, og antall fødselsattest forespørsler mottatt rundt samme tid. Hvis du plukker opp en kopi av fødselsattest i person, anbefaler de fleste sier at du være forberedt på å vente rundt en time.

Folk som kan be om kopier

Fordi en fødselsattest er ansett som et viktig juridisk dokument, bare visse folk kan be om en kopi av fødselsattest. Den person som er angitt på sertifikatet, kan be om en kopi når som helst. Likeledes kan de menneskene som er oppført som foreldre på fødselsattesten også be om kopier. Hvis en mann, kone eller barn får begjæringer delstatsretten de også kan få en kopi av fødselsattest, selv om de blir nødt til å presentere god forklaring på hvorfor de ønsker en. I alle disse situasjonene en fødselsattest ikke vil bli presentert uten å vise gyldig legitimasjon for å bevise din identitet.

Hvor lang tid tar LH Surge Siste?

Menstruasjonssyklusen

Menstruasjonssyklusen er en komplisert prosess som avhenger av eggstokkene, hypothalamus og hypofysen alle arbeider i konserten. Eggstokkene utskille østrogen og progesteron, men de er nesten sovende i begynnelsen av syklusen. Hypothalamus oppdager lave nivåer og forteller hypofysen til å frigjøre hormoner for å stimulere egg for å begynne å modne.

Prosessen utvikler seg, og de dominerende follicle utgivelser. Hvis egget blir befruktet, implantater det i livmoren, og menstruasjon opphører før en tid etter fødselen av en baby. Hvis egget ikke blir befruktet, egget dør, progesteronnivået stiger og så faller noen dager senere, utløser livmoren til å kaste sitt fôr så syklusen kan gjenta.

FSH og LH

FSH, også kjent som follikkelstimulerende hormon, er den første hormon hypofysen utslipp. FSH initierer modningen av åtte til 15 egg, som vokser for ca to uker. Ca 14 dager inn i syklusen, når eggene er modnet, utgivelser hypofysen LH (luteiniserende hormon) som forårsaker den største hårsekken eller follikler å forlate eggstokken på jakt etter befruktning.

LH Surge og timing samleie

Utgivelsen av lutenizing hormonet er også kjent som LH-stigningen. Eggløsningstester er enkle å bruke. En kvinne begynner urinerer på en pinne som ser nesten identisk med en graviditetstest ca 10 dager inn i hennes syklus og fortsetter til du får en positiv. Den eggløsning test overvåker nivået av LH i urinen. Når eggløsningstesten er positiv, de neste 36 timene er det optimale tidspunktet for samleie om du prøver å unnfange et barn. Toppen av LH-stigningen varer vanligvis 12 til 24 timer, slik at kvinner trenger å teste omtrent samme tid hver dag (om ettermiddagen er ideelt) for å sikre at de fange den.

Hvor lang tid tar Molluscum Siste?

Hvor lang tid tar Molluscum Siste?


Molluscum contagiosum er et virus som forårsaker et utslett på det punktet av infeksjon. Infeksjonen er identifisert av små røde eller kjøtt farget støt med dimpled sentre. Molluscum overføres enten gjennom direkte hud-til-hud kontakt eller ved å dele personlige ting. Det er mest vanlig blant barn eller seksuelt aktive unge voksne. Molluscum er helt mulig å behandle, men lengden av infeksjon, kan variere.

Hvor lenge det varer

Menneskekroppen kan ruge Molluscum for 2 til 7 uker før eventuelle symptomer. De små forhøyninger vil vises på stedet av infeksjon. I gjennomsnitt de lesjoner vare alt fra 2 til 7 måneder, når de ble behandlet. Men behandlingen av molluscum er ikke alltid nødvendig. I de fleste tilfeller, vil immunsystemet bekjempe en Molluscum infeksjon i 6 til 12 måneder.

Individuelle Leasions

Hver bump varer i 2 til 4 måneder, så hvis du er forsiktig og ta riktige forholdsregler, vil infeksjonen klare opp ganske raskt. Men fordi infeksjonen er gått gjennom berøring, vil du som regel oppleve noen nye lesjoner på grunn av auto-vaksinasjon.

Forlenge Infeksjon

Fordi Molluscum overføres ved berøring, det er mange tiltak du kan ta for å sikre at du ikke forlenge infeksjon. Vask alltid hendene etter berøring en infisert område. Hvis du trykker på en infisert etappe, og trykk deretter på øyet ditt, risikerer du å få Molluscum i øyet. I så fall må du søke legehjelp. Også, desinfisere dine personlige eiendeler mellom å bruke slik at du ikke re-infisere deg selv. Dette betyr å bruke et rent håndkle hver gang du bade og vaske klær grundig uten å ha dem igjen mellom hver vask.

Komplikasjoner

Hos personer med auto-immune lidelser, kan Molluscum vare i flere år.

Unngå barbering eller berøre området bortsett fra hvis du søker medisin. Hvis lesjoner blir åpnet, risikerer man en bakteriell infeksjon på toppen av det virale molluscum, slik at infeksjonen vare lenger.

Forebygging

Selvfølgelig er den beste måten å håndtere Molluscum for kortest mulig tid er å aldri fange den. Tiltak kan iverksettes for å unngå å fange Molluscum, og for å hindre spredning av smitte til andre.

Det er viktig å unngå å berøre alle som ser ut til å ha hevet humper på huden deres. Ikke del håndklær, lotion, eller andre personlige elementer sannsynlighet for å ha kommet i kontakt med en infisert område, og lære barn å gjøre det samme, spesielt i gymtimen på skolen eller under fysiske fritidsaktiviteter som dans eller sport. Hvis du jevnlig gå til gym, tørke ned alt utstyr med en desinfiserende tørk (dette kan hindre andre ubehagelige infeksjoner som stabs infeksjoner). Også, fordi sykdommen kan spres seksuelt, er avholdenhet eller et monogamt forhold mellom to mennesker som har infeksjon anbefales.

Hvor lang tid tar tonsillitt Siste?

Hvor lang tid tar tonsillitt Siste?


Mandler er sirkulære områder av lymfoid vev som ligger på hver side av halsen (svelget). De er en del av kroppens immunsystem, men ofte atrofi og krympe hos voksne. Mandlene kan bli infisert av virus eller bakterier, som resulterer i betennelse i mandlene.

Symptomer

Tonsillitt forårsaker sår hals og røde, hovne pus-belagt mandlene med feber, hodepine, hovne kjertler i kjeve og nakke, laryngitt (heshet) og problemer med å svelge.

Viral tonsillitt

Mange virusinfeksjoner kan føre til betennelse i mandlene, inkludert mononukleose, Epstein-Barr, influensa, falsk krupp, laryngitt og herpes simplex, med svært varierende tider til utbruddet; Imidlertid fjerner de fleste virale tonsillitt i 2 til 5 dager.

Bakteriell betennelse i mandlene

Bakteriell betennelse i mandlene, vanligvis streptokokker A ("halsbetennelse"), forårsaker sykdom innen 2 til 7 dager, og de fleste symptomene avta i løpet av ca 5 dager, men mandlene kan forbli hoven i 3 til 4 uker.

Transmission

Både virus og bakterier som forårsaker betennelse i mandlene spres ved kontakt med kroppsvæsker, som dråper fra noens hoste eller rennende nese.

Forholdsregler

Når smittet, kan du spre smitte til ting du berører, så vask hendene ofte og dekker munnen når du hoster.

Behandling

Virusinfeksjoner trenger bare støttende behandling (væsker, acetaminophen) mens bakterielle infeksjoner krever antibiotika.

Hvor lang tid tar det for MRSA å rydde opp?

MRSA Definert

MRSA er en forkortelse for meticillin-resistente Staphylococcus aureus, som er en serie av bakteriestammer. Dette er en alvorlig bakteriell infeksjon som er resistent mot de fleste antibiotika som penicillin, tetracyklin og methicillin. Dette er ikke et bakterier som er fullstendig utryddet. Mange bære belastningen på deres hud og i nesen, og det kan spre seg raskt i kontakt. De med sterke immunforsvar er i stand til å bekjempe denne infeksjonen med relativ letthet, men de begrenser seg til sykehus eller rekonvalesenthjem, eller de med svekket immunforsvar, kan ikke overleve infeksjonen.

Antibiotika: Friend or Foe

Antibiotika brukes til å bekjempe bakterielle infeksjoner, men de som har brukt antibiotika mye i løpet av årene - slik som de som lider av kronisk bronkitt, lungebetennelse, HIV eller strep hals - er mer utsatt for å pådra en alvorlig MRSA-infeksjon. Årsaken er jo flere antibiotika du tar, jo mer kroppen din motstandsdyktig mot ulike typer antibiotika. De som bruker antibiotika bør alltid følge deres behandling med probiotika for å fylle opp de gode bakteriene i kroppen.

Hvis du lider av en MRSA-infeksjon, er det viktig å fjerne infeksjonen opp raskt med vancomycin, teikoplanin eller mupirocin. Rådfør deg med legen din om hvilke medisiner som er best for deg, og vet at MRSA blir ofte behandlet med enten en intravenøs antibiotika eller et svovelbasert en, noe som kan føre til en alvorlig allergisk reaksjon for noen. Fullføre hele forskrivning av antibiotika for å sørge for at du hindre bakterier fra å multiplisere innenfor blodet.

Tider

Du bør begynne å føle seg bedre innen 24 til 48 timer begynner antibiotika kurset. Hvis du ikke føler deg bedre, diskutere dette med legen din for å se om du endrer til en annen antibiotika er nødvendig. Når du har fullført resept, blir du vurdert bedre, men i fare. Som tidligere nevnt bor MRSA på huden og i nesepassasje, så er det viktig å vaske hendene ofte. Et bad med en kork blekemiddel vil drepe eventuelle bakterier på huden og i endetarmen hulen. Hold huden hydrert, og bruke en fuktighetskrem for å hindre mindre hud cracking som kan føre til en smittsom avslapnings.

De fleste regnes som trygge fra kviser etter 6 måneder, men det kan vare lenger avhengig av daglig kontakt med andre.

Hvor lang tid tar Rocky Mountain Spotted Fever Siste?

Rocky Mountain Spotted Fever

En spesiell stamme av bakterier tilstede i flått fører til Rocky Mountain flekket feber. Når en infisert flått biter et menneske, er sykdommen gått inn i blodet. Innen tre til 14 dager for å bli bitt, vil den enkelte begynne å uttrykke symptomer på sykdommen. Slike symptomer er moderat til høy feber, hodepine, muskelsmerter (spesielt i leggene), trøtthet og frysninger. Et flertall av sakene vil også resultere i et utslett som sprer seg til ben og armer.

Symptom Varighet hvis ubehandlet

Hvis venstre ubehandlet, vil de fleste av symptomene avtar etter to til tre uker. Imidlertid er behandlingen en nødvendighet for enhver person med Rocky Mountain flekket feber, som sykdommen er dødelig for anslagsvis 25 prosent av pasienter som ikke får behandling. Så snart helsepersonell identifiserer sykdom, bør igangsettes behandling for å få færrest mulig langsiktige symptomer eller død.

Symptom Varighet Etter behandling

Rocky Mountain flekket feber behandles gjennom administrasjon av antibiotika. Hvis pasienten begynner et kurs av antibiotika innen fem dager etter første infeksjon, da symptomene bør begynne å falme etter to til tre dager. Mer alvorlige tilfeller kan ta lengre tid for symptomene å avta. Antibiotika foreskrevet for sykdommen inkluderer doksycyklin, kloramfenikol og tetracyklin.

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt?

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt?


Vekttap er ikke enkelt, og for mange mennesker halve utfordringen er å finne tålmodighet til å nå sine vekt mål. Enten slanking, trene, kutte kalorier eller tar medisiner, tar vekttap besluttsomhet og innsats. Det er også viktig å huske på at folk mister vekt på ulike priser, men det finnes visse generelle sannheter når den kommer til hvor lang tid det tar å gå ned i vekt.

Sunn Vekttap

I gjennomsnitt, bør personer som øker mosjon og redusere kalorier forvente å miste en halv kilo til to og en halv pounds per uke, som er ansett som en sunn rate av vekttap, ifølge examiner.com. Derfor, en person som prøver å miste 10 pounds bør tillate alt fra fire til 20 uker. Dette tallet avhenger i stor grad av hvor mange kalorier du kutter ut av ditt daglige kosthold, og hvor mye du øke atletisk aktivitet.

Calorie Reduksjon

Mange velger å gå ned i vekt ved å redusere mengden kalorier de forbruker. Ett kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier, så eliminere dette antallet kalorier fra en ukentlig diett bør resultere i en kilo vekttap.

Trening

En annen måte å gå ned i vekt er gjennom trening. Ikke overraskende, for hver 3500 kalorier brent en person vil miste en kilo fett. Generelt, folk som trener og brenne 1000 kalorier hver dag uten å øke kaloriinntaket bør miste to pounds per uke.

Trening og Calorie Reduksjon

Den beste måten å redusere mengden av tiden det tar å gå ned i vekt er å kombinere økt sportslig aktivitet og kalorireduksjon, selv om det samme ligning (3500 kalorier for en kilo kroppsfett) fortsatt gjelder.

Vann Vekt

Folk ofte mister større mengder vekt i begynnelsen av en diett eller fitness diett fordi de reduserer vann vekt. Reduksjon av mengden av natrium i dietten er en måte til å miste vann vekt fordi natrium øker kroppens væskeretensjon. I tillegg er mer væske lagres i kroppen når en diett tung i karbohydrater er fortært, så reduserer karbohydrater vil redusere væskeansamlinger.
Vann vekttap forekommer vanligvis i løpet av de første to ukene av en diett, og kan utgjøre mellom en og 10 pounds, avhengig av den opprinnelige vekt av personen, og mengden av vann som de normalt beholder.