Digidexo.com

Hjem rettsmidler for hevelse i ansiktet

Hjem rettsmidler for hevelse i ansiktet


Hevelse i ansiktet, eller ødem, er en vanlig sykdom forårsaket av en av en rekke plager. Ifølge US Department of Health and Human Services MedlinePlus nettsted, er hevelse i ansiktet resultatet av væske bygge opp i ansiktsservietter. Det er flere enkle hjem rettsmidler som kan hjelpe ta ned hevelsen.

Cold Komprimerer

The University of Maryland Medical Center anbefaler kaldt komprimerer å ta ned noen ubehagelig hevelse i ansiktet. De fleste store forhandlere selger masker som kan plasseres i fryseren til kaldt, og deretter slitt for å levere kaldt kompresjon til regionen rundt øynene, øvre nese og øvre kinn. Hvis du ønsker å lage din egen rett og slett å bruke is i en plastpose, sørg for å pakke sekken først i et isolerende lag av stoff, for eksempel et håndkle, slik at eventuelle kaldt skade på ansiktshuden. Ved å forårsake blod og vev av ansiktet til kontrakt, kan kalde omslag være effektive i å redusere eller eliminere hevelse i ansiktet.

Hev på Bedtime

En annen måte å heve hevelse i ansiktet hjemme, sier MedlinePlus, er å holde hodet hevet når du sover. Lederen for en justerbar seng kan heves hvis du har en, ellers er det tilrådelig å stable ekstra puter under hodet ditt før du går i dvale. Holde hodet hevet under søvn kan bidra til å forhindre overflødig væske fra å bygge opp i de hovne ansiktsservietter, og vil trolig redusere hevelse - den generelle regelen for heving av noen hovne kroppsdel ​​er å holde den over nivået på hjertet ditt. Propping hodet opp mens du sover er en enkel og komfortabel rette for hevelse i ansiktet.

Reduser Salt Intake

Å redusere saltinntaket er en effektiv måte å redusere eller eliminere hevelse i ansiktet. Den væskeansamling som fører til et hovent ansikt er årsaken av nyrene 'fastsetting av salt, noe som kan skyldes hjertesykdommer og andre plager, ifølge MedicineNet. Matvarer for å unngå - for å redusere saltinntaket - er vanlige elementer som potetgull, pommes frites, gatekjøkken og slett salt shaker selv. Dette rette har blitt anbefalt i mange år av leger som et alternativ til reseptbelagte diuretika.

Hjem Diuretika

Betegnelsen "diuretikum" betyr ganske enkelt et stoff som øker strømmen av urin fra kroppen. En ansikts hevelse middel som kan bli funnet i nesten alle hjem kan være overraskende enkelt. Kaffe, te, eller "vann piller" alt arbeid med samme virkestoff - koffein. Koffein er notert på MedicineNet som et vanndrivende, og er mer enn sannsynlig den vanligste vanndrivende du kan finne hjemme. Mens du bruker koffein som et vanndrivende kan gi effektive resultater å bekjempe hevelse i ansiktet, ikke gå over. Monitor koffein inntak på et fornuftig nivå, og hvis du har hjerteproblemer, diskutere bruke koffein som et middel for hevelse i ansiktet med legen din.