Digidexo.com

Næringsdrikker for kvinner

Næringsdrikker for kvinner


Næringsdrikker folkemengde dagligvarebutikkhyllene, hver lovende å gi den perfekte boost. En kvinnes ernæringsmessige behov, men skiller seg fra menn. Aktive kvinner ønsker en drikke som vil gi den rette balansen av næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å møte deres spesielle behov. Enten du er en idrettsutøver eller en travel mamma, lese etikettene nøye for å finne den ernæringsdrikk for å komplettere din sunne livsstil.

Høyt natrium Elektro erstatning drinker

For sporadisk moderat trening, vanlige elektrolytt erstatning drinker som Gatorade er egnet. Kvinner som er svært aktiv, men trenger en ernæringsdrikk som går utover den typiske elektrolytt erstatning formel. Kvinnelige syklister, maratonløpere eller noen kvinne som utøver på topp hastighet i 90 minutter eller mer bør se etter en drink som har høyt natrium innhold å erstatte høyere beløp av elektrolytter blir tapt gjennom sin strenge rutine. Sjekk etiketter for merker der en 8-oz. servering har minst 150 mg natrium --- nok til å holde seriøse kvinnelige idrettsutøvere tilstrekkelig hydrert når de utøver.

Low Calorie energidrikker

Markedsføring lave kalori energidrikker for kvinner er big business. Disse "power" merker er rettet mot travle kvinner som søker en rask energi boost uten de ekstra kaloriene som kan bidra til vektøkning. For å unngå ulykken som uunngåelig oppstår timer etter inntak av disse slag av næringsdrikker, har noen selskaper utviklet formler der den viktigste ingrediensen er fruktjuice kombinert med kunstig søtningsmiddel og en koffein komponent levert gjennom grønn te ekstrakt. Noen merker har guarana og andre ingredienser, som for eksempel ginseng, i sine formler for å øke effekten av koffein. Forskere ved University of California sier det, fordi store mengder koffein og koffein-lignende urter kan føre til høyt blodtrykk, gravide og ammende mødre bør unngå dem helt. Hvis du er gravid, ammer eller har en helsetilstand som høyt blodtrykk, konsultere legen din om energidrikker.

Protein drinker

Kvinner som prøver å bygge og tone muskel vil få et løft fra proteinbaserte næringsdrikker. På grunn av at aminosyrene i proteinet fremme muskelutvikling, kan drikkevarer med ingredienser som for eksempel soyaprotein og myse bidra til å gjøre muskelbygging og toning en mer effektiv prosess for kvinner, som har en tendens til ikke å bygge muskel like lett som menn. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på antall kalorier i protein drinker --- hvis du ikke gjør vektbærende trening konsekvent og i lange nok perioder, kan disse kalori tett næringsdrikker føre til vektøkning. Det er også viktig ikke å erstatte disse drikkene for måltider, da de kan være mangel på vitaminer, mineraler og fiber avgjørende for en kvinnes generelle helse.

Low Calorie Fitness Water

For kvinner som liker moderate treningsøkter for vekttap, tilbyr lav kalori flavored fitness vann tilstrekkelig hydrering uten de ekstra kaloriene som kan sabotere din trening innsats. Mange er supplert med viktige vitaminer og mineraler. For eksempel er Propel Fitness Vann supplert med kalsium --- et viktig mineral for kvinner som er i faresonen for å utvikle osteoporose. Mer enn 87 prosent av kvinner ikke får sine daglige anbefalte inntaket av kalsium, så drikker denne typen trenings vann kan være en enkel måte å supplere et sunt kosthold. Se etter varianter som tilbyr 10 kalorier eller mindre per 8-oz. servering.

Næringsdrikker og graviditet

Gravide og kvinner som ammer bør alltid rådføre seg med fødselslege om bruk av næringsdrikker. En drink kan virke trygg og sunn, men utgjøre problemer for en gravid mor og hennes baby. For eksempel er grønn te kjent for sine helsemessige fordeler, men det er noen bekymring for at det kan påvirke nivået av sårt tiltrengte folsyre hos gravide kvinner og utviklings babyer. Også kan tunge nivåer av koffein og noen urter være skadelig for fosterets utvikling. Følg råd fra legen din for en sunn graviditet og utfall.