Digidexo.com

Gjør ionisk fotbad arbeid?

Hvorfor trenger vi å avgifte

Hver dag, toksiner bombardere kroppen vår fra luften vi puster og maten vi spiser. Ved å eliminere giftstoffer og avfall fra våre nyrer, lever, tykktarm, lunger, lymfekjertler og huden begynner kroppen vår til å utføre nok en gang på sitt optimale topp. En helhetlig tilnærming for lindring av kroppens plager som hodepine, overvekt, forstoppelse, høyt blodtrykk, leddgikt, diabetes og hjerteproblemer kan gjøre deg i stand til å oppnå en sunn balanse. En ionisk fotbad bidrar til å frigjøre uønskede urenheter fra kroppen vår på en trygg og naturlig måte.

Prosessen

Ionisk fotbad er en avgiftsystem hvor en person fordyper føttene hans sammen med en rekke (vannet element) i et bad av vann. Kontrollen leverer en likestrøm til matrisen, forårsaker metallene i arrayet for å koalesere med salt for å skape en mild elektrisk strøm. Den nåværende består av positive og negative ioner som ljome i hele kroppen. Denne prosessen kalles elektrolyse.

Elektrolyse brukes for å passere en likestrøm gjennom vannet for å bryte fra hverandre H2O molekyler slippe den negative hydrogen ansvarlig for kroppens pH balansering. Det aktiverer også ATP, adenosin tri-fosfat, som er en av kroppens største energikilder.

En person vil bruke mellom 15 til 30 minutter med føttene nedsenkede under vann mens den elektriske strømmen sender ut en tidsbestemt pulserende kostnad av positive og negative ioner som stimulerer kroppens naturlige ionisk flyt. Synkroniserings av kroppens naturlige rytmer gjør kroppen i stand til å frigjøre uønskede urenheter via osmose og diffusjon gjennom epidermis i foten.

Kontroller avrusning prosessen

For å kontrollere om prosessen med å trekke de nøytraliserte partikler ut av kroppen gjennom huden og inn i vannet, kan du følge prosessen. Fyll badekaret med vann, salt løsningen og la den ionisk fotbad kjøre i 30 minutter uten føttene i vannet. Vannet i fotbad kan endres. Denne endringen er delvis på grunn av den elektrolytiske stoff i vann: salt, klor, magnesium, Cooper og vaskemiddel som påvirker endringen, slik at vannet virker skitne.

Senere vil du følge prosessen legge føttene i vannet og igjen kjører ionisk fotbad i 30 minutter. Kroppen kan ha direkte innflytelse med utgivelsen av bakterier, død hud og soppinfeksjoner i vannet forårsaker vannet for å endre fargen. Vannet kan vises skitnere, har en annen farge, eller du kan se en tynn film som svever over vannet. Dette er alle tegn på at ionisk fotbad presterer akkurat som anbefalt.

Verifisere krav

Kunder av dag-spa og kiropraktisk kontorer over hele landet er å spre ordet om avgiftning effekter av ionisk fotbad. Scientist som Dr. Bruce C. Hemming av mikrobe INOTECH Laboratories, Inc., i St. Louis, Missouri, er opptatt av at representanter for produktet er om falske påstander om holistisk virkningene av de ioniske fotbad. Ofte talsmenn for produktet hevder at produktet er testet og godkjent av Environmental Protection Agency (EPA) og Food and Drug Administration (FDA).

Hemming og andre forskere har testet den ionisk fotbad prosessen ved å la produktet løp som anbefalt, og deretter observere fargeendring og endelig tar vannprøver for testing. Ifølge forskere, er jern allerede er til stede i vannet. Ioniseringsprosessen øker jernnivåer snu vannet brunt. EPA og FDA fortsette å teste ionisk fotbad. The Federal Communications Commission (FCC) har godkjent sikkerheten til de ioniske fotbad.