Digidexo.com

Den beste maten for kreftpasienter

En diett som fokuserer på et utvalg av grønnsaker, frukt og helkorn kan være gunstig for kreftpasienter, fordi mange av disse matvarene er kjent for å øke immunforsvar samtidig bidra til å avgifte kroppen. Ferskt ekstrahert juice blander som omfatter gulrøtter, brokkoli, selleri, persille, appelsiner og sitroner er også ideelt på grunn av det faktum at de unngå fordøyelsesprosessen og i stedet gi næringsstoffer direkte inn i blodbanen.

Stevia Extract

Stevia er en urte søtningsmiddel som er 100 ganger søtere enn sukker, men ikke forårsaker blodsukkeret til å stige. Nobelprisvinner Otto Warburg oppdaget at kreftceller ikke lenger forbrenne oksygen for sin energi behov som friske celler gjør, men i stedet de beiter på gjæring av glukose (sukker). Av denne grunn kan Stevia være den ideelle sukkererstatning for de som er bekjempelse av kreft.

Brokkoli

Brokkoli er rikt på anti-kreft mineraler, kalsium og svovel. Kalsium er viktig for å bekjempe kreft, fordi det motvirker surhet i kroppen. Et surt miljø er en yngleplass for kreft. Brokkoli også inneholder lutein (en anti-kreft-karotenoid), sulfurophane (en potent kreft-bekjempelse enzym), og d-glukarsyre (som kan aktivere en tumor suppresjon genet.)

Selleri

Selleri alkalinizes blodet og renser blodet. Det forbedrer også fordøyelsen, hjelpemidler nyre, binyre og leverfunksjon, mens den øker aktiviteten av hvite blodlegemer. Selleri kan stoppe mobil gjæring, mens fremme karbondioksid eliminering. Selleri er en naturlig vanndrivende, og en utmerket kilde til magnesium, jern, kalsium, kalium og vitaminene A, C, E og B-kompleks.

Gulrøtter

Gulrøtter er den beste naturlig kilde til betakaroten, en form av vitamin A som er kritisk for riktig immunfunksjon. Beta-karoten er også en kraftig antioksidant, og at det kan oppløse beskyttende belegg av kreftceller, slik at immunsystemet kan ødelegge dem. Gulrøtter er også en god kosten kilde til antioksidanter, vitaminer B1, B2, B6, K og folsyre.

Persille

Persille er rikt på jern, kalsium, kalium, vitamin A, B1, B2, B3, B-kompleks og har tre ganger vitamin C som appelsiner etter vekt. Det høye nivå av kalium funnet i persille er antatt å være ansvarlig for dets evne til å stoppe tumorvekst. Persille er en av de rikeste kildene til antioksidanten glutation, noe som bidrar til blære, nyre, lever, lunge, mage og skjoldbruskkjertel-funksjoner - alt avgjørende for riktig avgiftning av kroppen.

Sitroner

Sitroner er en rik kilde til vitamin C og kalium. De kan også inneholde sitronsyre, som senker viskositeten av blod ved å ta vann fra kroppsvevet. Ved å gjøre dette, forhindrer den fermentering av cellene. Gjærede celler er en yngleplass for kreft. Sitroner inneholder også citrin, noe som bidrar til at blodet flyter fritt gjennom selv de minste kapillærene.

Hvitløk og løk

Hvitløk og rå løk er begge gode kilder for svovel. Svovel hjelpemidler i fjerning av giftstoffer fra kroppen og tjener som brennstoff for cellens energiproduserende mitokondrier. Hvitløk er også en god kilde til anti-kreft mineralene selen og germanium, og øker kroppens nivå av glutation transferase, en leverenzymer kjent for å avgifte kroppen av kreftfremkallende. Legg knust, fersk hvitløk til måltider når det er mulig. For den fulle effekten av de aktive forbindelser, vente 15 minutter mellom peeling og chopping hvitløk.