Digidexo.com

Detox Foot Patches og Refleksologi

Detox fots patcher er plassert på fotsålene for 8-10 timer, for fjerning av giftstoffer fra kroppen. Lappene inneholder alle naturlige ingredienser, og ingen kunstige kjemikalier. Refleksologi innebærer en rekke teknikker basert på premisset om at nerveendene på føttene inneholder punkter som kalles meridianer som fungerer som kanaler for å se de ulike deler og organer i kroppen. Meridianene er også direkte knyttet til funksjonen av sirkulasjonssystemet og lymfatiske systemer i kroppen, som antas å bli forbedret gjennom prosessen med refleksologi. Manufacturors av detox patcher hevder at de patcher stimulere de samme meridianene, og dermed trekke giftstoffer ut av kroppen gjennom fotsålene.

Hvordan Detox Patches Work

Matte talsmenn hevder at giftstoffer inn i kroppen gjennom kjemikalier i maten vi spiser, sigarettrøyk, luftforurensning, og som et biprodukt av kroppens naturlige stoffskifte. De mener at detox patcher varme sjelen av føttene og trekke ut toxins.from kroppen. Plasteret inneholder en kombinasjon av tre eddik, langt infrarød og minus ion utslipp, antas å stimulere meridianer, som resulterer i en nedbryting av avfalls molekyler og vann, som frigjør blokkeringer i lymfesystemet og sirkulasjons-systemer, slik at blodet kan strømme fritt for eliminering av avfall.

Hvorfor Detox Foot Patches Work

Ideen om en DETOX plaster påføres på fotsålen for å trekke toksiner fra kroppen er basert på en lang holdt kinesisk konsept som det menneskelige legeme har 360 acupunchure punkter, og at mer enn 60 av disse ligger i sålen av fots. Det holder at våre føtter reflektere soner av våre indre organer, og er et arnested for giftstoffer for å samle inn, og dermed passende sted for sin akselerasjon fra kroppen. De naturlige ingrediensene som finnes i oppdateringen arbeidet med å akselerere og slippe løs giftstoffer gjennom acupunchure poeng.

Toksiner

Mens skeptikerne mistenker variansen av farger som finnes i de fargede pads etter bruk kan skyldes bare til kombinasjonen av svette og tre eddik involvert, talsmenn for lappen hevder fargene er direkte relatert til de enkelte giftstoffer plasteret har fjernet fra kroppen, og noen ganger området hvorfra den ble fjernet. De mener at svarte flekker representerer giftstoffer fjernet fra leveren, brun representerer giftstoffer knyttet til mobilnettet rusk og tobakk, er mørk grønn knyttet til giftstoffer fjernet fra galleblæren, ble oransje flekker fjernes fra leddene, er røde flekker fjernes blodpropp materiale, hvit representerer gjær som ble fjernet, og gul-grønne flekker representerer giftstoffer fjernet fra nyrene, blæren og urinveiene.

Fordeler

Den fordeler hevder mange fra å bruke detox fots oppdateringen er forbedret blodsirkulasjon, mer effektiv fjerning av avfall, og gjør det lettere å lymfatiske væsker. Dette skaper ekstra energi og forbedret livsstil gjennom forbedret evne til å sove, lettelser av ledd-og muskelsmerter, forbedret immunforsvar, en følelse av kraft og generell velvære.

Anbefalinger

Fotsoneterapi involverer legge press på hender eller føtter med bevegelse av hender, tommelen og fingrene. Mange insisterer på at noe som ikke inkluderer disse teknikkene har å merke seg å gjøre med refleksologi, og bør ikke bli markedsført som sådan. Mens mange hevder å ha opplevd fantastiske fordeler gjennom bruk av detox patch, har ingen solid bevis blitt compliled å bevise denne metoden faktisk fjerner giftstoffer fra kroppen. Før han ble involvert med noen prosedyre eller produkt relatert til helse bekymringer, anbefales det at du først ta kontakt med legen din.